Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 20
AncaMaria spune:
E vineri si la mine, da la doctor ajung doar dupa amiaza... asa ca vin cu vestile maine dimineata (sambata) la voi..
Aaa, despre dormit, si la noi show mare... s-a trezit azi noapte din ora in ora.. cine ar fi crezut ca la varsta asta sa mai avem probleme de genul asta .. noroc ca taica-su a fost de servici ca astazi sta acasa.. era chiaun de dimineata.. iar Bia cu lacrimi de crocodil cand m-a vazut ca plec la servici, deh taica-su cam face armata cu ea..
Rugati-va pentru Diana
AncaMaria spune:
Mai ce uitasem..
La Multi Ani Ioana!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Rugati-va pentru Diana
philip spune:
daria, uite si pozele promise:
www.apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsWHG
anca, cum a mers?
philip&andreea
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Lia, sa ti traiasca mama si fratele, petreceri frumoase sa aveti ! Pupam copiii certareti ! Si tie spor la dieta !
Leeloo, ai probat masinaria ???
AncaMaria, sper k intri cu vesti bune !!!
AndreeaP, vazut pozele de la Polu`S, moama cata zapada ! Nu tin minte cand am vazut atata zapada live ... Pupam protagonistul principal, un frumos-smecheros !!!
Sa aveti un we frumos cu multa sanatate !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristalina spune:
La multi ani Ioana!
Sa ai parte de tot binele din lume!
Scuze de intarziere, eu nu mai apuc sa ma uit pe prima pagina...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza,multumesc mult pentru urari...vaz ca pe masura ce "intineresti" te sarbatoresti mai pe "larg"..io de exemplu am inceput de marti la servici cu inca o colega varsatoare si o sa termin..martea viitoare..btw am primit anul asta numa' cadouri fff frumoase
Andreeap m-am delectat cu pozele cu multa zapada si un Pupi superb, bronzat,cu nasucul in vant si tare smecheros cu ochelari de soare...nu m-am putut abtine si m-am uitat si la pozele cu casa,foarte frumoase,imi place bucataria si curtea,maaamaaa ce vreau si eu o curte cu leganutze si multa iarba verde!!
Anca te asteptam cu vestile bune!!
Lia sa-ti traiasca fratiorul si mama,sa aveti petrecere frumoasa...este greu cu impartitul jucariilor,eu tot timpul am invatat-o sa faca schimb,altfel nu dadea din mana nik..sunt mici,in timp vor invata sa se joace frumos...sau nu
Btw de preferinte,ii fac instructajul de mama paranoica inainte de a iesi afara "vezi sa nu te pupi cu Andrei ca tuseste,vezi stai mai departe de Matei ca a avut gripa si nici cu Emishor sa nu te pupi ca-i curge nasul"...ea "pai si cu cine sa ma mai joc"..eu "nu stiu,cu Ada sau Bianca"...tot ea suparata rau"si atunci io cu cine ma mai casatoresc daca toti baietii sunt mucioshi??"
hai sa avem un week-end placut si linistit
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
AncaMaria spune:
Cica ecografia asta a fost mai buna, polip-ul si unul dintre chisturi nu s-au mai vazut, cel complex este neschimbat dar pentru ca este destul de mic, nu mi-au dat nimic inca, cica il tin sub observatie.. mai vedem in 8 saptamani la urmatoarea examinare..
Va multumesc mult ca v-ati ganit la mine!
Andreeap, am vazut pozele cu zapada... mama ce multa aveti, aici numa pe munte este, in oras e uscat.. ce mi-a placut de Philip in geaca cu blanita.. arata ca o fetita!
Ioana, deci asa o tii in petreceri.. ia zi ce-ai primit ..Gorodica mica e tare ca de obicei!
edit #2: Andreeap, am vazut si eu casuta, super, imi place mult bucataria (culoarea la mobila), curtea si nu in ultimul rand camara.. s-o stapaniti sanatosi!
Rugati-va pentru Diana
philip spune:
mey, ma bucur ca va place bucataria ca aia a fost alegerea si munca noastra (noi am vopsit culoarea aia si caisa in salon). acu sotul pregateste peretii in dormitor care va fi padure (2 nuante de verde).
adevarul e ca mi-e draga tare bucataria, pacat ca nu-i si mai mare, cand ne-om invrednici o sa largim mutand un perete spre curtea din spate. sar'na de complimente
mey, eu n-am zis nik de pozele cu casa tocmai pt ca era si camara acolo, buda etc, le-am pus pe shutterfly ca sa le pot arata familiei, nu voiam sa zic aici sa ziceti ca-s de neam prost, va arat poze cu conservele mele. asa ca sa nu inetelegeti gresit, eu linku' l-am pus pt pozelee cu stratu' gros de zapada. pup
philip&andreea
philip spune:
anca, ma bucr de rezultate, poate la urmatorul ctrol nu mai e nimic.
noi vrem sa iesim in oras sa mancam si philip se uita la chicken little, cica sa-i aduc hot dog si bread sa manance in dormitor :)
philip&andreea
polux spune:
Am intrat repede sa urez Ioanei La multi ani si tot binele din lume.
Fie ca viata sa-ti aduca numai bucurii si fericire.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1