Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 19
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by leeloo2004
Sotul meu mi-a facut o super-surpriza ieri si mi-a cumparat o masina de piine!! Sunt asa de incintata - azi vreau sa ma duc sa cumpar faina potrivita ca sa pot sa o incerc in weekend....
Gabi ai incurcat-o.... ai grija ca o sa mancati o paine pe zi . eu iau cate 5kg de faina 650 titan sau dobrogea (din metro/selgros). faina integrala sau de secara si tarate fine din plafar.... iese tare buna paine. singura problema e ca mananci
Ioana succes la orar!
Daria sanatate multa!
Pai oricum se minca destul de multa piine la noi - asa macar stiu eu cum e facuta - plus ca, tot cautind pe net, am gasit doar laude privitor la piine facuta acasa...Am si trimis-o pe mama sa-mi ia 2 pachete de faina - eu am inteles ca trebuie tip 550 - vad ca tu zici de 650...o sa incerc cu ce gaseste ea si mai vedem!
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
eu nu am gasit 550 ultima data la pungi de 5kg de aceea am zis 650. nu sunt prea mari diferente intre cele doua - cel putin in rezultatul final.
Cristal aaaah si cu Murphy asta care sparge tevi cand nu esti decat tu acasa.. pffuuuu!!!
amironeanu spune:
IOANA Multa sanatate, fericire si bucurii din partea celor dragi!
... cu intarziere, ca nu ne mai uitam nici una pe prima pagini ...
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
IOANA
Ioanaaa, sa ai parte de tot binele din lume ! Vazut pozele, steti frumosi cu totii !
Si noroc cu Amironeanu ca io ma tot intrebam dc tort si kef pe acolo pe la Gorodei ...
Leeloo, pofta mare la painica de casa !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
roberta04 spune:
IOANA, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita pana la adanci batraneti si sa ai parte de ce e mai bun in lume!
philip spune:
la multi ani, ioana, acu' inteleg eu de ce nu mai intra ea...pai daca nu zicem nik, mai, mai, mai...
fetelor, voi poate credeti ca am o problema, la fiecare an vreau job nou, nu's, da' poate ca nu-s in regula, da' cand vad/aud cat castiga altii, nu-i normal sa-mi doresc si eu? eh, 'onm vedea ce iese.
am vazut poze cu familia frumoasa de gorodei. pupici
azi e vineri, tralala, we asta relax total, cica va fi cald, sa vedem, poate mergem la sanius putin, tre sa fac felicitarile de valentine's cu philip (asta daca nu ma enervez si ma duc sa le cumpar)
apropos de iubire, eu is fie his bestfriend or "not his bestfriend anymore" in functie de cat de draguta is cu el...
philip&andreea
szivarvany spune:
Andreea de Pupi, n ai promis tu poze cu multa zapada ???
Si btw, nu esti deloc exagerata, trebuie sa fii multumita de job dtpdv. Eu tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti !!!
AncaMaria, azi e vineri si la tine ? :-) Vii cu vesti bune de la doc, da ?
Feteleee, mai stiti ceva de PAPADIE ??? ??? ??? Ce i fac mandrele ?
Mi-e dor de ele ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
leeloo2004 spune:
Scuze ca nu am tras cu ochiul la listutza noastra...
Deci LA MULTI ANI Ioana - sa fii sanatoasa si fericita!!!!
In curind o iau spre casa - mama mi-a gasit faina asa ca miine am sa incerc noua masina de piine!!!
Un weekend placut va doresc!
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
gabi, spor la facut si mancat painea
daria,in seara asta descarc pozele, maine scriu daca am reusit. sar'na de intelegere, adevarul ca-s prea frustrata de situatia actuala
si eu ma intrebam de papadie, nu mai stie nimeni nimic? si da, e vineri si la anca, iti tinem pumnii sa fie ok
philip&andreea
Dorsilia spune:
hoop si eu...maine am de organizat doo zile de nastere pt frate-miu, face 24 de ani (alias nasul copiilor mei) si pt maica-mea face 62 de ani (alias bunica ccc copiilor mei)...asa ca am inceput azi prin a face curatenie generoasa prin casa atomica si prin a achizitiona cadouri, iar maine am de carat dulciurile si alte chestii calorigene de pe unde le-am comandat, ca putere si timp sa pun mana sa le incropesc nu mai am, pe cuvant de onoare.
Ca veni vorba, Roxana, eu deja de 3 zile nu am mai gustat nici un fainos, traiesc cu lactate degresate, masline, ardei grasi, rosii, salate, ridichi, piept de pui la cuptor, fasole verde, varza, mamaliguta cu telemea si ou fiert, apa cu lamaie pan la loc comanda, lapte degresat cu cafea, cate un mar miiic, ca fara mere eu nu pot, cu un mar imi inchei ziua. Deci cam asa ... cutia cu dulciuri nazdravane ma atrage dar dau o dusca de limonada si-mi trece si de dulce si de foame. iau un complex de vitamine cu minerale de la farmacia naturista, niste spirulina ca-mi reduce foame, incerc sa beau si ceai d-ala de-i zice silueta perfecta....e natural 100% scrie pe cutie, asa ca in prezent ma simt usoara ca un fulg, habar n-am de ce, si foamea nu ma chinuie asa tare ca durerea de cap. Insa sunt in plina perioada de CM, si-s sanse mari ca durerea de cap sa fie de la asta, plus ca ploua marunt de 2 zile.
Paine de casa, masina de paine? uooooooooooo, nu acum, nu inca, va rog eu, nu-mi mai dati idei ca paine e febletea mea, cand e calda nu-i pot rezista.
In rest...copiii-s copii, toata ziua arbitrez, se jumulesc pe jucarii de ma dispera. Nu stiu, ajutati-ma cu idei, mai, nu mai stiu cum sa fac cu Dani, nu vrea sa imparta nimic cu Dea, ii smulge tot din mana, asta mica tipa, urla, il pocneste cu mana libera, il zgarie, fuge in 4 labute prin casa sa se ascunda pe sub mese, pe sub fotolii, ea ii da lui jucariile ei (normal ca nu-l intereseaza plasticele ei plusurile ei dar i le ia oricum), le da la schimb, numai ca el o fraiereste si i le ia pe toate si nu-i da nimic in schimb. Ce ma supara e ca ea e deja impulsiva fata de el, chiar inaite de a-i lua jucaria maraie la el si-l loveste, si fuge de el. Uneori incearca sa-l imbuneze si merge spre el si-l pupa, se uita asa frumos la el, dar el tot ii ia din manuta ce are....de aceea in ultima vreme tentativele ei impulsive s-au inmultit si nu mai vrea sa fie fetita gingasa, se lupta cu toate puterile pt ceea ce are in mana, se impinge, trage, tipa....si pe mine deja ma doare gatul explicandu-i lui Dani ca trebuie sa imparta totul cu Dea, altfel ....etc etc etc. Imi vine sa-l pocnesc uneori dar nu stiu ce va intelege ea de acolo. E asa obositor sa trebuiasca sa arbitrezi si asa de usor poti gresi si poate iesi cum nu vrei, ieri de exemplu am urlat la Dani deja exasperata ca creeaza atata tensiune intre ei acaparand TOATE JUCARIILE (si va asigur ca nu s putine, Doamne daca ar fi sa aiba doar cateva, dar au lazi intregi, le-am instalat numai de cateva zile un stativ de jucarii in balcon, cu 7 niveluri, asta pe langa cel din hol care deja geme.) Sortez mereu masinute la masinute, cuburi, soldatei, etc, le tin in ordine, are si dubluri la multe, primite cadou de pe la rude, totusi el se lupta pt fiecare jeg de masina, sa nu puna si ea mana. Si asta face all day long, toata saptamana, de simt ca o iau razna. Au o masinuta si un tractoras in casa, d-astea mari de plastic, Dea stie sa se dea numai pe masinuta ca nu stie sa pedaleze tractorul inca ...nici asa nu e bine, cand e ea pe masinuta vrea si el pe masinuta sa se plimbe, cand o mut pe ea pe tractoras, s-o trag prin casa, vrea el pe tractoras....Ce reactie mai e si asta? cum sa-l fac sa renunte la atitudinea asta? Pt ca ma tem ca asa si-o indeparteaza in mod sigur pe sora-sa, deocamdata e mica, mai uita si daca o pupa putin iar o imbuneaza, dar sunt si momente in zi cand dupa ce o enerveaza, vrea s-o pupe, insa ea-l plesneste peste fata si nu mai are chef de el.
Alice, sanatate, sa-ti treaca tusea.
Moniq, sanatate Oanei, da-i Grindtus, sirop de tuse de la Aboca, Deei i-a trecut dupa o singura zi tusea, dar am luat-o din prima, asta cand a mucarit o saptamana in toamna...a inceput apoi si cu tuse insa dupa o zi de sirop nu mai tusea defel. Nici Danut, ca le-am dat la amandoi mucosii. Lui i-am dat si Propol pastilute de supt tot de la Aboca...lor le-au fost de folos zic eu. Amandoi au tusit dupa 5 zile de muci si instant am fugit la farmacie, asta am primit, le-a trecut tot deodata, intr-o zi.
Daca am uitat pe cineva ...am uitat ca-s cam obosita la ora asta....dar va urez sanatate tuturor, cu mic cu mare, ceea ce-mi doresc si pt noi
weekend linistit!