Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Roberta, eu am fost la dr. Magdalena Cristian, din cite stiu eu e singura dr. ORL pentru copii (buna, mai e si dr. Preda, dar nu mai lucreaza la spital). Si mi-a spus asa, polipii se scot daca face infectii repetate, care solicita antibiotic. Si Stefi a fost anul trecut mai toata iarna cu nasul prastie (de, primul an de colectivitate), pana in iunie a stat cu el infundat, cand am fost la mare. Dar nu a avut nevoie de antibiotic decat o singura data, in rest febra ceda in max 3 zile la antitermice. Si la sfatul dr. i-am dat Claritin/Aerius pentru a mai opri secretia nazala.

Nu prea am reusit sa intru, a fost tati al nostru la Bucuresti si a venit bubu sa stea cu noi. Stefi a fost la gradinita, a fost super incantata ca a fost la grupa mare (fiind vacanta au comasat copii in doar 2 sali), iar acum se bucura de cadourile aduse de tati. Matei est si el bine, azi am terminat antibioticul, mai haraie un pic, dar este mult mai bine.

V-am citit pe toate, dar neuronul a plecat de mult. A, Roxana am facut biscuitii dupa reteta ta, sunt super, mananca si Stefi, ceea ce e lucru mare.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Ieri in masina, eu la volan el in spate..Mami you are beautifull! De ce spui asta Luca? 'cause you have long hair!
Ce tari sint piticii...Giullik a fost mortala cu putzele ei! Al meu nu are nici o treaba..nu pomeneste de fete..ca le place sau ceva pe linga..sper sa nu-i placa baieteii..ca numai de ei vorbeste:)))
Ieri dupa gradi am fost in parc...2 ore..s-a jucat cu amicul lui.si in loc de dormit beton..m-a trezit din ora in ora

Ioana unde esti?? Deja ma ingrijorezi!
Alice, mie de cind a inceput Luca gradinita numai cu codeina trece!Sanatate!
Robi eu nu m-as grabi cu operatia! Pina la 12 raceli pe an este ceva absolut normal! Infectiile lui nu au fost grave..si nici mai dese de atit...si mergi si la alt medic pt o alta opinie.
Roxana tu nu incepi seria congreselor?
Gabi tu nu faci amniocenteza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Ema, imi pare rau ca aveti probleme, sanatate multa lui Ricu! Asteptam vestile bune!

Andreeap, n-am stiut ca HR-ul iti da probleme.. astia-s smecheri cu grilele lor de salarizare.. da vorba nu mai stiu cui, nu te mai omori cu munca si ia-ti mai mult liber...

Olivia, Luca nu vorbeste de alte fetite pentru ca e ingragostit de mami... nu vezi ce te mai complimenteaza .. cred ca o sa fie un barbat foarte galant..

Daria, ce mi-a placut faza cu "putze".. e smechera Giulik!... a mea nu stie nimic despre putze (sau sinonimele lor )

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca eu sper sa nu faca un model din mine ..in plus mai stiu si alte Fecioare lipite de mamele lor..si zau ca nu as prea vrea sa fie asa

Am uitat sa va spun...simbata avem "open house"...vizitarea noii gradinite.. cam in 2 saptamini se muta...abia astept sa vad!Ideea este clara sint developmental,play -based ..deci mai putina scoala..O fi bine..o fi rau?

edit: Vestile Danei inca nu-s bune...poate miine Ricu sa se simta mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
Daria au mama cum o fi cu 3 mici deodata? cred ca o iei bine de tot pe campii.... sa ne spui cum a fost in vizita!
Oliv hahahaha Anca are dreptate, Uka e in love cu mami . las ca e bine si asa decat deloc. cum e cu campylobacter? s-a terminat outbreak-ul?
Andreea succes la cele 3 aplicatii, poate apare ceva mai bun!
Ioana cred ca da doar note mici sesiunea asta de aia nu mai are timp deloc sa intre
Robi iti trebuie o a doua opinie de la un medic... asa prin internet e tare dificil de dat vreun sfat. sanatate multa lui Matei! tu cum te mai simti?
Lia ai grija cu drogurile alea sa nu dormi pe tine . cum stai cu slabitul?? te bagi la o tura de disociat cu mine saptamana viitoare? invitatia e pentru toata lumea care mai are chef si nevoie bineinteles!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim, super declaratii de love !
Giulik raspunde cu "si eu te iubesc mami mult de tot" dupa ce juma` de ora o smotocesc si i spun cat o iubesc :-)

Merg sa beau o cafea ca sunt tare tuflita, ink sunt navalita de rusi si fara vlaga ... uooofff ...
O zi frumoasa tuturor !
Haideti la semnat condica !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,trec rapid la semnat condicutza pana nu-mi taiatzi toata luna....azi mie somn de mooor si macar daca ar fi soare..da io vreme..cica saptamana asta sunt in vacantza,dar ma muncesc cu orarul asa ca
Daria super Giulika cu vocabularul..a mea mai nou stie ca-i rusine sa vorbesti prostiiin schimb cand se enerveaza le mai zice si mai ales daca o certi iti raspunde pe acelasi ton..maaamaa cu trei odata iti trebuie nervi si..ajutoare..mi-a placut aia cu dorm tun noaptea...io nici acu nu stiu ce-nseamna!
Anca multa sanatate iti tinem pumnii sa vi cu vesti bune vineri si...vrem poze de la saniush!!
Vivia,super faza cu Uka..mei parca-s gemeni cupii astia,la tocat cu intrebari,la dormit noaptea ..si la faze cu chilotzei..io inainte de a merge la teatru cu Cenusareasa o ora am convins-o sa nu spuna la toata lumea ca are chilotei cu Cenusareasa...cand am zis, ca am convins-o imi zice..le spun doar vecinilor in soapta
Cristalina a venit boerul acasa?....meii acu' sincer io te suspectez ca te dopezi, daca tu dupa un asa program mai ai putere sa faci si exercitiile alea...
Roxi sa ma bag ..sa nu ma bag la dieta...da' saptamana viitoare vine mama asa ca sigur face sarmalutze si placinte,poate ma bag dupa ce pleaca ispita...mei note mici nu le pun,ca am interes sa-i trec pe toti ca sa nu-i mai vad in restante...
Hai pupicei si sanatate multa bolnaviorilor in special lui Ricu
pusei si io niste poze de inceput de februarie
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/februarie%202008/

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata - e vineri!!!!
Kim - da de ce ma intrebi de amnio? Nu as avea motive sa o fac (afara evident de virsta pe care o am...) - dublu test si triplu test mi-au iesit in limitele de risc scazut, iar ecografic nu mi s-a tras niciun semnal de alarma...Eu sper din suflet ca bb-le sa fie ok!!

Sotul meu mi-a facut o super-surpriza ieri si mi-a cumparat o masina de piine!! Sunt asa de incintata - azi vreau sa ma duc sa cumpar faina potrivita ca sa pot sa o incerc in weekend....

Stefan tot miorlait e dimineata, cind il duc la gradi...

Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004
Sotul meu mi-a facut o super-surpriza ieri si mi-a cumparat o masina de piine!! Sunt asa de incintata - azi vreau sa ma duc sa cumpar faina potrivita ca sa pot sa o incerc in weekend....

Gabi ai incurcat-o.... ai grija ca o sa mancati o paine pe zi . eu iau cate 5kg de faina 650 titan sau dobrogea (din metro/selgros). faina integrala sau de secara si tarate fine din plafar.... iese tare buna paine. singura problema e ca mananci
Ioana succes la orar!
Daria sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am venit la controlul anti doping ca altfel imi aud vorbe...:)))
Alalteieri noapte s-a trezit Maria de pe la 1 ca vrea cu mamiiii...asa ca ieri nu prea eram capabila de performante pen' ca am facut ture intre dormitoare toata noaptea...:)))
Alaltaieri seara a fost prima data de cand m-am apucat de sport cand nu am mai putut sa trag de mine sa fac exercitiile...pur si simplu am cazut pe canapea la 10 seara.
In schimb azi noapte nu m-a chemat...si s-a trezit la 7.45! In urlete ca vrea cu mami si a suparat-o bunica dar asta nu e important...:)))
Asta pentru ca ieri am avut din nou parte de experiente deosebite, a venit instalatorul sa schimbe o garnitura la o buda si a plecat peste 3 ore ...cum umbla la ceva se spargeau tevile si tasnea apa ca la robinet...durere a fost, ala injura ca la usa cortului, eu cu bebe in brate si Maria dupa mine tinandu-ma de pantaloni...asta cand nu era bagata cu totul in cutia de scule a instalatorului...

Peste noapte am dormit cu un lighean sub o teava care curgea de zor in baie. Sper sa nu ma lase instalatorul balta si sa nu mai vina...ca banii i-am dat in avans...hahaha
Si acum avem in loc de un veceu si o baie...o baie mai mare! Ca a spart zidul asa de tare ca se vede dintr-o baie in alta, avem vedere de pe un tron pe altul
Si dupa toate astea intreaba John la telefon ca o garofita "dar ce v-a venit frate sa va apucati de reparatii?!" Pai sa nu-i faci guler teava aia lunga de plumb pe care a schimbat-o instalatorul aseara!?

Intre timp i-a trecut tusea Mariei dar a apucat-o pe bebe az-noapte...tusea saracuta de mi se rupea sufletul. Iar pe bunica o trimitem acasa cu cadou pentru bunicul...un virus voios, ca sa nu se duca cu mana goala...

Ema, sanatate multa lui Ric si tie...tare rau imi pare ca iar aveti probleme! Sa treaca repede!

Roberta, parerea mea e ca pentru primul an de gradinita nu a racit Matei exagerat de mult. Eu nu as opta asa repede pentru operatie. Sanatate multa!

Alice, sanatate multa si sa treaca tusea repede!

Daria, dementiala Giulia!
Triplete!? Dorm tun!? Sa-i traiasca si sa o tina tot asa!
Daca sunt cuminti e bine...io daca aveam doua atomice deodata cre' ca fugeam d;acasa!....:)))

Olivia, ui' la ea la ce se gandeste. Lasa voinicul sa se joace cu baietii ca atunci cand o sa inceapa sa alerge dupa fete nu se mai opreste...:)))
Supertare cu boxerii cu Ninja!

Andreea Philip, tinem pumnii sa gasesti job asa cum iti doresti.

Gabi, sa vi se dospeasca painea cum trebuie!...:)))

Amironeanu, si Mariuca e cu nasul infundat una doua, cand ai povestit de Stefi parca mi-a mai venit inima la loc. Sanatate multa!

Roxana, multumim de invitatie, eu zic pas la disociat dar voi incerca sa mananc mai usurel seara (de zece zile de cand e mama soacra la mine am cam dat-o pe carnati cu varza calita, costita de porc cu legume la cuptor, ciorba de porc, mamaliguta cu branza si smantana si alte bunatati d;astea...:))

Ioana, simpatica Maria cu chiloteii cu cenusareasa ..:))))

O zi frumoasa tuturor! Ma pregatesc de weekend cu avant, ca John are treaba la servici si mama soacra a plecat asa ca vom avea un final apoteotic la saptamana asta nebuna...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput