Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 17
leeloo2004 spune:
Neata, neata si eu sunt prin zona, dar am mult de lucru...
Ema - eu nu ma pricep, dar iti urez multa sanatate...cite probleme...nici nu trece bine una, ca apare altceva...imi pare tare rau, sper insa sa treaca! Multi !
Kim - foarte tare Luca cu boxerii lui ...
Philip - eu iti tin pumnii sa rezolvi cu negocierea!!!
Daria - sanatate multa tie si multi curajoasei Giulika!!
Fug...
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Ema, cum e azi Ric ??? N ai mai scris deloc.
Leeloo, pupici muuulti la voi. Cum a fost azi la gradi ???
Despre donsoara Giulik: ultimul cuvant in vocabular, fff folosit: putze. Aseara i-am cerut sa mi deseneze si mie putzele astea k deja ma capiaza cat repeta cuvantul si i place cum suna. Ei bine, a stat ea, s-a codit, apoi mi-a spus f serioasa: "mami, stiu k putzele astea sunt penisuri, dar cand ma superi vreau si eu sa te supar si vb urat" :-))) Cred k achizitia cuvantului e de la gradi, dar nu sunt sigura. Cert e ca il repeta des.
Aseara am intrebat o ce baiat ii place de la gradi. Mi a zis k Florin. La intrebarea dc Florin, mi-a spus f serioasa: "ca e inalt mami si vorbeste asa cu voce groasa" :-)))
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
alice2004 spune:
Tocmai am sters un mesaj kilometric !
Sint pe aici, tusesc in continuare, sper sa imi treaca in secolul asta, ca am luat enshpe zemuri, numai stiu cite pastile, naturiste sau nu ... plus ca mi-a aparut si o afta pe marginea limbii, doar daca vorbesc (nu mai spun de mincat) si ma seaca la suflet de cit ma doare !
Dana-emma, il inteleg perfect pe Ricu, chestiile astea dor tare tare rau, daca io ca adult si abia ma tin sa nu strig, dar un copil de trei ani ?? Sanatate multa va doresc, sa treaca odata relele astea, ca parca nu va mai dau pace !
Olivia, hahah, tare faza cu pantalonii ! Mi-ar fi placut sa iti vad reactia, cred ca merita filmata scena !
Anca, sanatate multa si bafta la medic !
Andreea, spor la ... zapezi si la cit mai multe zile libere, daca sefii tot nu vor sa iti mareasca salariul !
Daria, Giulik este inteligenta si serioasa ca muma-sa, nu ?? Si eu zic la fel ca tine, achizitia lingvistica e de pe la gradi !! Tie sanatate multa, ca vad ca deja umbli droghi pe la job !
Cristalina, esti de premiu Pulitzer ala, am citit relatarile de pe frontul de est ! AMR cit ??
Nu mai stiu ce am citit ... ma duc sa tusesc inca putin si sa ma "dau" in continuare pe net, ca ai mei shefi plecara in grup prin tari straine si calde, ca nah, la Bucuresti e gri si frig si urit !!
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
szivarvany spune:
Alice, sanatate si la tine.
Si amu` intrebarea arzatoare a zilei: testul PAP se face intre a 10-a si a 14-a zi de la prima zi a cm-ului ???
Help, k tre sa ma programez !!! Pls ...
roxanaz spune:
Daria ahahaahaha saraca de tine... vaccinuri la o grupa intreaga ay ay ay . daca te programezi in jur de ziua 14 e ok.
Alice multa sanatate.... cu codeina ai incercat? [daudingene]
mah da la Iasi ce se intampla de e asa liniste??
alice2004 spune:
Daria, la subectu asta nu ma pricep, vaz ca ti-a raspuns deja Roxi !
De codeina am uitat, mie imi trecea de fiece data cu tussin forte (care e bromhidrat de dextromefan) ... acu sper sa treaca, pentru ca m-am saturat sa tush tush, si noaptea e cel mai nasol !!
Chiar asa, cuscra mea di pi la ieshi, pe unde va lucesc oachele azi ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
Dorsilia spune:
buna!
Am pus buburuza la somn....Dani spala masinutele cu spuma de baie
Mai nou isi doreste o pisica...asa ca i-am spus ca o sa-i ia bunica-sa la ea acasa, ca are curte.
Eu ma dau zilnic cu pastile de pasiflora si ginseng...in consecinta noaptea visez cate-n luna si stele. Azinoapte m-am scapat adormita in timp ce-i dadeam buburuzei laptele, mi-a cazut cotul de pe marginea patutului, cum stateam asa sprijinita si am tresarit de era sa-i scot bibele din gura, noroc ca nu s-a deranjat. Cum am pus biberonul jos am adormit la loc.
S-a trezit Dani totusi, a venit si s-a catarat pe mine ca sa-l iau in brate ca are un "cosmal cu un extlaaterestlu velde" si ii e frica....l-am luat in brate si asa a dormit vreo ora, si eu dupa el, apoi cand am dat sa ma misc, nu-mi mai simteam juma de corp....Deci cu pastilele astea ale fericirii somnul meu e asigurat, nu mai pierd vremea intre treziri. Pun capul jos si sforai instant. Inainte nu mai puteam adormi la loc, si cum ma trezeau cu schimbul ajungeam la o noapte alba, apoi a doua zi la fel, si tot asa, de ajunsesem sa nu mai dorm cu zilele.
Dea vrea sa mearga nonstop, e surubareasa mare, demonteaza tot ce poate, scrie pe perete fara mila, dar tine creionul asa de perfect ca nu ma indur s-o opresc, i-am rezervat in consecinta o bucata sanatoasa de perete intr-un colt si stie ca acolo e locul de scris, nu mazgaleste toata casa, isi exerseaza talentele, e asa dulce cum schimba creioanele si ce frumos si le potriveste in manuta. Ii plac cartile ilustrate si asculta minute in sir povesti. Se joaca si cu masinutele, papusile nu-i plac deocamdata. In schimb plimba un carucior de papusi prin casa. Apoi se urca in el si-mi arata s-o imping eu. Intelege aproape tot ce-i spun, de mers merge acum cu hamul, si singura numai de la unul la altul pe lungimea camerei. Inca ii e frica si nu merge relaxat, de frica isi pierde echilibrul, altfel merge binisor.
tre sa fug ca-s chemata la datorie, cred ca Dani a varsat vasuletul cu spume
roberta04 spune:
Hi!
Iasul la raport scurt- de citit am citit dar ma tot streseaza inglezul care e pe la noi in vizita si nu pot sa stau prea mult cu DC-ul pe ecran.
Daria, am lesinat cu "putzele"...
Ultima perla a lui Matei: l-a facut pe tati prost. Il intreaba soacra-mea:"Matei, de ce ai vorbit urat cu tata? Asa, ca sa aiba si el ce povesti".
Si vreau daca se poate un sfat de la voi- Matei este vesnic racit, cu nasul infundat si mi s-a recomandat din nou sa il operez de polipi cel tarziu pana in iunie. Ce spuneti? Sa il operez?
V-am pupat, sanatate multa bolnavilor mari si mici,cand pot mai intru!
philip spune:
neata
hai ca azi is mai optimista ca am mai aplicat la 3 joburi aseara, drept, departe de casa, da' mai tre sa te si sacrifici. 'om vedea...
vad ca vb de perle, philip zice ca o sa aiba girlfriend (se pregatesc de valentine's day la gradi) si eu il descos, cum sa arate etc
cica sa aiba white and short hair, pink eyes si big tzate (asta in romaneste ca asa l-am invatat cuvinetele mai deochiate). si ce-o sa faca el cu girfriend, va imparti (share) food, movies si toys.
aseara citeam carti despre valentine's day (ii iau mereu de la biblioteca de-astea tematice in functie de sarbatoare) si a hotarit ca nu cumparam felicitari, tre sa le facem noi...
unde sunt cristal si ioana?
ema, cum e rc, acu fug si la celalalt subiect sa citesc
philip&andreea
szivarvany spune:
Roberta,
Ema ar putea sa ti zik mai multe despre operatie, ca si la Ric a fost nevoie.
Mey, si nu vi am zis eu ca o fosta colega de munci are triplete(obtinute prin FIV la Szeged). Abia astept sa le vad, i-am zis k merg dupa ce implinesc 3 luni bebelinele, asa, sa nu ducem microbi straini :-) Acum au 1,1 luna, peste 3 kg si dorm noaptea tun !!!