Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Anca sa speram ca se rezolva chisturile alea doar cu pastile. Cine stie ce disfunctii hormonale or fi, bine ca le-ai gasit.

Gradi de stat se inchid vara, cel mult raman la day care la gramada cum a spus Rox. Alea particulare sunt deschise non stop, evident ca trebuie sa platesti taxa lunara. La a mea se fac vara activitati mai putine, dar ii duc la tenis, inot si mai stiu eu ce in schimb, de aia am putut eu sa-l duc asta vara pe Vic la tenis.

In rest, la noi situatia merge spre mai bine, sper maine sa-l pot parca pe Vic la gradi, a ramas doar cu tuse.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna...uite Roxana...nu facem bine de loc.Am postat si la parinti ca-s tare suparata...poate ai timp sa arunci vreun ochi...sa-mi spui ce parere ai.Despre mine...mai bine am vorbi de vreme sau moda...ca de altceva...n-am nimic placut de spus.Pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AncaMaria, muuulta sanatate iti dorim si sa ai rezultate bune la toate analizele si sa treaca acele chistulete.
Ema, multa sanatate lui Ric si muuulti pupici la voi !
Cristalina, ne lasi sa radem ? :-)
Rox, daca esti viteaza ii faci tu vaccinul. Io tremuram de frik, Giulik se uita la mine si-mi zicea, lasa mami, k ustura putin doar si dup`aia imi cumperi bomboane :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
anca, iti tin pumnii sa fie totul ok
cristal, mi-am copiat linkul tau sa vedem ce minuni face
ioana, sunt sanatoasa, mai departe ce mai conteaza...

mey, philip s-a trezit la 5 si un sfert ca facuse pipi in pat, am reparat cat am putut din pat si-am zis ca ne culcam inapoi, vezi sa nu...l-am dus la gradi dupa care in drumul spre serviciu m-am razgandit si m-am dus acasa unde era tati (ziua lui libera). am mai facut cate ceva prin casa dupa care ne-am hotarit sa mergem cu snowmobilu in munti numai ca nu prea ne-a convenit cel pe care il aveau de inchirat (era prea mic) si-am ajuns la gradi, luat copilu', mers la un rest korean (ok, da' nu ma mai duc a doua oara) si-apoi la film (pomenitul alvin...) unde mai era o mamica cu un baietel si un bebelus in sala, ptiu nici n-am stiut ce fain e sa mergi in timpul saptamanii la film, apoi pe la magazin sa mai luam ceva vopsea (acu vream sa facem dormitorul), apoi cazut lati acasa dupa cate un dus.

azi ninge iar (poate pun poze in we sa vedeti cata zapada am primit anul asta, am ramas masca in munti sa vad mai bine de un metru de zapada pe acopersiuri) asa ca am plecat o data cu ninsoarea la munca, i-am lasat pe baieti dormind.

chiar aveam nevoie de ziua asta libera ca altfel dau in depresie, eu ma lupt de cateva luni cu renegocierea de salariu si asta ma ataca rau. nu vreau sa fiu luata de fraiera, cand stiu ca fac treaba super si nu-s platita cat merit. pe de alta parte nici nu vreau sa plec doar de dragul de a pleca si e greu de gasit ceva fain si bine platit aici in zona. ceva sfaturi?

pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata! La noi este cenusiu dar tot mai bine decit in alte state unde au fost morti din cauza furtunii..

Anca inteleg perfect frustrarea ta! Mi-e si frica sa sun sa ma programez la gineco daca la dr de fam pt controlul anual ..m-au programat peste 2 luni!Ce fac parintii din Ro? Pai cei de aici ce fac? :)))
Roxana nu ati facut inca rapelul?Pune filmuletul!
Andries bine ca ati scapat!
Alice cum mai este tusea?
Ioana esti busy cu sesiunea?
Cristalina sint bestiale..amindoua!
Gabi o sa treaca..sau poate ceva nu-i place acolo...

Ieri il certam pe Luca...si el.. please mom I want to hug you..I love you too much
Azi dimineata cum am ajus la gradi ..a zis buna dimineata si imediat cu viteza luminii vad ca -si da pantalonii jos...am intepenit! Saracul copil vroia doar sa le arate boxerii lui cu Ninja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Dragelor, multumesc pentru incurajari !

Andreeap, despre negocierea salariului.. ai incercat pe baza perfomance review-ului?.. la noi doar asa se poate discuta.. o cale sigura de marire e sa iti schimbi jobul (sau sa-i ameninti cu ti-ai gasit ceva mai bun... daca vor sa te tina o sa pluseze).. mi-ai dat o idee buna de mers la cinema in timpul saptamanii...

Deci cu gradinitele eu eram nelamurita ca stiam ca la fii-mea e deschis tot anul.. dar apoi mi-am dat seama ca (virgula) compar mere cu pere.. ea merge la privata.. ideea era sa o duc doar pentru distractie si sa prinda si ceva romana.. cu copiii o sa fie obligata sa comunice.. asta daca vom sta 3 luni in Ro, dar nu se stie..

Olivia, deci si la voi e tot asa cu programarile la doctor..ce tare Luca cu faza cu pantalonii .. te cred ca te-ai crispat

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca 3 luni?? Wow...asta da vacanta! La gradi privata o vei putea duce ...cu conditia sa o accepte doar pt o perioada scurta..Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, la mine situatia e un pic mai complicata in sensul ca sefu' ma place etc, a negociat cu idioatele de la hr si mi-au scimbat categoria in acer eram incadrata (de la grade 7 la grade 8 acum si grade 9 la anul), numai ca ma tin la salarizarea de la limita de jos si pe mine asta ma oftica, eu am nevoie de bani mai multi (mai ales acum cu casa etc). faza naspa e ca eu mi-as gasi ceva in "capitala" dar n-am nici un chef sa commute iar pe 2-3 ore pe zi (cum am facut-o pana sa-mi gasesc jobul asta). n-am nici cetatenia ca daca as avea-o as aplica pt job unde lucreaza si sotul, sper ca pana la sfarsitul anului sa se rezolve si cu asta. sar'na de sfaturi
ps directoarea de la hr nu prea iubeste alte femei, de la ea mi se trag toate...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
Oliv moaaamaaaa ce tare de tot cu boxerii cu Ninja..... bestial copchilu, trebuie sa recunosti! incerc sa pun filmuletul dar am aceeasi problema, este extrem de mare.... trebuie sa studiez problema in week end. pup!
Anca am inteles cu gradinitele.... daca stati 3 luni poate reusiti sa gasiti o gradi, mai ales ca in vara sunt mai putin aglomerate, cel putin unele.
Andree de pupi, poate mai vb odata cu seful sa iti faca o recomandare de marire de salariu... asa poate sa ii forteze mana celei de la hr.
Ema cum mai e Ric?? a mers unguentul?
pup tuturor, o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Semnez si eu condica rapid, mi-e un rau de nedescris. Combinatia de vit C paracetamol ventolin si erdomed pt mine e criminala se pare. Mnoah ata ete. Tremur toata de zici k am baut energizante si mi bate inima de zici k alerg.
Kim, Luca a fost bestial !!!
Rox, stii ce am visat aseara ??? K trebuia sa vaccinez o grupa de copii si te sunam sa mi spui daca am toate vaccinurile. Cred k am tampit de tot. Dar i-am vaccinat si n au plans
Andreeap, nu pot sa ti dau sfaturi, la noi functioneaza sa zici k pleci si gata ...
Alice, pe unde esti ???
Doamna PAPADIEEE, unde umbli de atata vreme ??? Ce ti fac printesele ???

Io`st prin zona, droghi

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput