Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 21
polux spune:
Si ptr ca mi-a placut mult va pun un banc sa va descreteasca si voua fruntile.
Examen la medicina. Un singur tip si 30 de gagici in grupa.
Intra prima:
- Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata?
- Hihihi, hahaha!
- Iesi afara, ai 4!
Intra a doua:
- Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata?
- Hihihi, hahaha!
- Iesi afara, ai 4!
Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. La sfarsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare.
- Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata?
- Pupila
- Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca "hihihi si hahaha" se mareste intre 5 si 8 ori
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
szivarvany spune:
Salutare gashk !
Polux, sar`na de banc, super fain ... dar despre voi nu ne zici nimik ??? Tu cum esti ? Adelutza cum e / Poze noi ... Ne e dor de voi !!!
Noi am avut un we fain, k de obicei :-) Avem si poze noi.
O saptamnana frumoasa tuturor !
Ema ... haide cu vesti bune !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
philip spune:
super juliette si m-am buurat sa te vad si pe tine :)
ieri am reusit sa scot copilu' din casa si am fost sa papam, dupa care tati la munca (inca are programul naspa de la 4 si in week-end, dar asta e ultima saptamana), dupa care eu si p am fost la sala, s-a jucat cu copiii, apoi am jucat fotbal amandoi, am mers si-am cumparat cadouase si le-am pus in pungi pt valentine's day si a cazut frant la 8 si 10. dimineata s-a trezit la 8 juma si ma intreaba: mommy, you didn't go to work. again??? hehehe
e tare cald si soare si incerc sa-i scot din casa, macar in parc putin dar ei se fugaresc prin casa. acusi tati pleaca iar la serviciu si noi sala si fotbal. hehehe, ne pregatim pt campionat in vara :)
philip&andreea
roxanaz spune:
neata neata
la noi ninge si e viscol.... s-a intors baba iarna
Oliv nu ai semnat condica week end-ul asta, ce ati facut?
Anca imi pare bine ca rezultatul la eco e mai bun, sper sa fie totul si mai ok dupa 8 saptamani!
Andreea ce zapada la voi.... ff frumos! si casa imi place, sa o stapaniti sanatosi!
o saptamana buna tuturor!
Andries spune:
Neata'
Ioana sa traiesti si sa-nfloresti, sa fii sanatoasa si fericita!!
Aici la mine-n cartier ninge fulguit si e soare!! E f frumos!
Eu m-am facut creata, un permanent lejer, finutz...imi place de numai pot!
Pispirica e un dulcel, ala mare e un crocodil. Ieri ne certam cine-i seful in casa sa-l vezi cum bate din picior si spune "eu sunt seful aici, trebuie sa faci ce spun eu". Mor de dragul lui si cu greu ma abtin sa nu rad cand ii explic ca momentan sefu' casei e ta-su impreuna cu ma-sa si ca el o sa fie sef la el acasa cand o sa fie mare. Si de aici iar ajungem la discutia "mama, da' eu trebuie neaparat sa ma-nsor?"
Chestia aia cu "putze" e minora... al meu a invatat sa scuipe! Nu conteaza unde, scuipa ca un tzigan!!
Vivia si al meu iubeste parul lung, a plans cand l-am tuns pe-al meu (era pana la mijloc si l-am facut pana la umeri) si ma trimitea "du-te inapoi si pune-l la loooocccc" dar totusi prefera blondele are el o poza preferata cu o fetita blonda de vreo sase ani, cu par lung, mereu mi-o arata si-mi spune ca-i place!!
In rest, toate bune si frumoase, dieta nu tin, multumesc, copiii sunt sanatosi pana acum, pe mine ma doare gatul si iau antibiotic ca iar s-a suprainfectat ceva acolo si m-a dat peste cap durerea, ca sa nu mai spun de frisoane...deci durerea asta tampita care urca spre urechi de-mi bubuie urechile nu trece neam fara niscaiva antibiotic...aia care coboara spre gat/piept merge doar cu vitamina C si paracetamol...bleah, numai bolnava sa nu fiu.
Cam asta este...ia sa mai citesc eu din urma...
Andries
Andries spune:
Alice sanatate maxima!! Ia vezi ce-i faci ca trebuie sa-i dai de cap.
Cristal eu te declar a mia oara mama eroina, parca spuneai ca mai vrei unul sau ca-ti e dor de inca unul mic...eu zic sa renunti la idee cel putin pana invata Barosana sa se stearga singura undeva...daca mai ai suflu peste 3 ani cine stie...mai faci unul! Eu sincer: nici sa pot n-as mai face, bine ca nu mai pot, sa nu am regrete! Ieri Victor mi-a cerut de mancare fix cand il alimentam pe Mircea, desi cu 5 minute inainte il intrebasem daca vrea si el ceva. Evident raspunsul era NU.
Gabi, painica? Si cum se face, ia spune asa pe scurt?
Anca sa speram ca nu e nimic cu acel chist.
Andreea si pe mine ma roade ca altii castiga mai mult, desi nu muncesc mai mult sau mai bine, dar toata viata asta-i o negociere, depinde ce vrei, cum vrei si cand anume. Acum sa-mi ofere unii salariu dublu si tot nu m-as duce pana nu-mi ridic si al doilea copil cat de cat.
Despre polipi...si eu m-as duce la un al doilea doctor.
Andries