Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
Gabi ce a fost cu Stefan de nu a dormit? nu esti pinguin deloc, ce iti veni? pozele sunt super, toti banii ii fac protagonistii
Lia eu eram aia cu daneza, nu Gabi
Ioana la noi nu mai este cald si frumos... a fost doar 2 zile, de acum a revenit la nori/ceata/burnita, ca de, e iarna la mare.
Caro preturile la plitele vitroceramice au scazut.... asa ca daca vrieia-ti, sunt super extra! singura treaba este ca trebuie avut mare mare grija sa nu le zgarii. plus ca poti avea surpriza daca pica curentul.... sa nu ai la ce incalzi mancarea. despre cuptor - electric 100%. nu se compara cu cel clasic, este mult mai bun si coace uniform. incorporabile pe alb in loc de inox nu am vazut nicaieri, e de frecat la ele mai ult dar asta este. in principiu nu este nici o diferenta intre un aragaz nou normal si doua componente separate incorporabile - calitatea este aceeasi. daca vrei si recomandare de model incearca ariston-ul asta: http://www.hotpoint-ariston.it/ha/productsheet.do?productId=48466IT , are 5 functii separate de coacere de care sunt tare multumita.
Cristal eu cred ca macar salvezi relatarile astea.... ar putea constitui un cadou funny ptr fete la sarbatorirea a 18 ani de viata... sau poate cand ti-or naste nepotii si se vor plange ca-s zgatii?
cristalina spune:
Lio, eu nu tin dieta dar in fiecare seara dupa ce terminam cu galustile, strang prin casa si pregatesc biberoanele fac juma de ora de exercitii intensive...Nu da rezultate rapide, dar da...aproape 8kg in 2 luni! (la mai multe imi urez!)
Pentru pilitul unghiilor folosesc cu succes manichiurista...nu-i 'eftin, da-i repede...
Gabi, aratati foarte bine toti trei, tu, Stefanut si burtica...:)))
(eu cred ca am o problema...mie mi se face dor de guguloi cateodata...:)))
La cat mai putine nopti agitate!
Ioana, trimite la pachet o placinta "dilicioasa". Daca vine la voi mosh trandafir" sa il trimiti si pe la noi
Andries, sanatate lui Victor...banuiesc ca e in vacanta si el, poate ii trece pana saptamana viitoare de tot.
Olivia, tare Uka cu Pepsi-ul...hihi...Simpatic foc cum nu-i vine lui sa creada cat e de destept...
Andrea, am citit acum ce scriai despre Stefi la 3 ani si 3 luni...
Eu sper sa fie normal, sa fie asa cum spune Mitzu, buna crestere sa se formeze acum si atunci cand mai cresc sa le treaca rasfatul si bazele sa fie bune...ca eu energie de mai mult de atat n-am.
(sunt cam defazata cu ce am scris, dar la noi exprimarea personalitatii ia amploare zilele astea...:))))
Roberta, sa treaca astenia repede. Sa ne zici daca merge cu uleiul ala.
Alice, nu ai zis tu ca nu mai mananci pastrama de cand ti-a fost rau acu' o luna!? ha?! ha?!...
Lumi, astept sa ne povestesti cum a fost in tabara
Roxi, are atzisoara sau nu!? Aveti grija la caracatita-enterocolita si la microbi
Sa stii ca incep sa salvez intr-un director toate subiectele noastre cu mamici (si burtici daca le-oi mai gasi) ...:)))...Nu stiu daca ele o sa citeasca dar cred ca ar fi o lectura interesanta pentru noptile albe cand o sa le astept sa vina de la discoteca!... (ups, de la club, ca asa ii zice acu!)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
De obicei la relatarile Cristalinei imi vine macar asa putin, sa rid - de data asta mai avea putin si ma pufnea plinsul...intrevad ce ma astepta si pe mine si cred ca eu nu sunt chiar asa de optimista precum e ea...
Rox - habar nu am ce a avut...pur si simplu nu avea stare - cred ca la inceput pur si simplu s-a trezit (se ridicase in fund, vroia sa-i aprind tv-ul...), iar mai apoi l-a luat oboseala si nu mai putea sa adoarma asa ca il lua plinsul...plus ca eu aveam accese de tuse care il trezeau din bruma de atipeala si o luam de la capat...plus demucizare ca de la plins si se umplea nasul de muci...va spun, a fost un cosmar! Acum m-a sunat mama ca l-a luat de la gradi - i-a spus miss ca abia a mincat, ii cadeau ochii in gura de somn...
Lia - nu da bre in mine ca eu sunt departe si de stilul ala de viata si de diete... Dar iti urez oricum spor la dieta aleasa si sa arati traznet la nunta!
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabi lasa mai ca tu o sa ai doi copii cuminti-ezemplu
Cristal e usor cu arhiva, vezi ca lipsesc doar ceva subiecte cu burtici (si tomna din alea cand nascuram, ca de, Murphy era la post )
cristalina spune:
Gabi, scuze...nu te speria ca nu e chiar asa rau!
Apoi, Stefan cu somnul e okay in majoritatea timpului. Maria are ardei in fund de cand o nascui...si Oana e copie fidela...:)
(ca asta e cea mai nasoala parte la noi, somnul...Daca ar dormi si ele un picut mai bine...)
Aaaa, acum mai nou, ca m-a prins in offside, se culca pe mine!
Cu 20 de kile de copil nu e taman simplu..."lasa-ma si pe mine sa dorm aici" si se culca pe mine ca pe patura!
Cam cum facea cand era mica, se culca pe mine ...numa' ca acum mi se cam taie respiratia si vad cu stelute...:)))
Cand vreau sa o dau jos incepe sa bazaie..."de ce nu ma lasi si pe mine sa dorm!?"...Ce sa-i zic..."de ce nu ma lasi si pe mine sa respir!?"...?
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kro spune:
Roxi esti o comoara ... Exact modelul asta este nr. 1 la mine pe lista dupa ce am studiat oferta din Buc. si am stabilit bugetul pe care il am la dispozitie. Aveam oarece dubii ref. la cuptoarele electrice, dar acu' dupa ce am citit recomandarile tale m-am hotarat ... Si ghici ce ? ... Am gasit acest model pe alb, impreuna cu plita de rigoare (nu mai vreau sa aud de inox, primul lucru pe care l-am schimbat la bucatarie a fost chiuveta ) ... Nu pun linkul pentru ca e de la un magazin cu vanzare online si nu stiu daca e reclama ... Sun astazi sa vad daca au pe stoc ...
Andries, pai daca m-a mancat undeva si am comandat mobila cu modul de incorporabile pe motiv ca arata mai bine ...asta e
Cristal lasa ca vine John acasa si scapi ...
roxanaz spune:
Caro imi pare tare bine ca am fost gand la gand.si daca e alb e si mai bine, eu nu am vazut decat pe inox. dar oricum la cuptior nu freci ca nu prea ai ce. ce plita ai ales?
roxanaz spune:
na sa va distrati si voi ca mine:
"
roberta04
iasi
(IASI)
1237 Mesaje
Trimis la: - 02/08/2004 : 19:34:10
--------------------------------------------------------------------------------
Si am si eu o intrebare (poate ridicola) pentru mamicile care au nascut prin cezariana: dupa operatie, dupa faza cu reanimarea...cand te mai pui pe picioare, dupa o zi, doua, e voie sa folosesti tampoane OB? Nu dati cu bata daca am scos un porumbel... "
mai vreti? mai scriu.....:d
(Robi io sper ca nu te superi, daaa?)
kro spune:
Am ales plita pe gaz, tot HOTPOINT ARISTON, model PH 640 MST (WH) ...
EDIT: uite asta: http://www.hotpoint-ariston.it/ha/productsheet.do?productId=48270IT
Am sunat, le au pe stoc, dar nu reusesc sa fac comanda online, imi tot da eroare .
Roxi tu ai modelul asta de cuptor ? Ca sa stiu la cine apelez pt. ponturi in caz ca am nevoie
PS. Celelalte fete, pls, nu ma injurati ca am monopolizat discutia cu asta ... si mai sunt si offtopic
roxanaz spune:
ahahaahahaha fix pe asta il am, pe inox mi-as fi luat-o pe aceea cu 5 arzatoare si o placa lunga ptr tavi mai lungi dar pe acum 4 ani nu erau in ro. nu vrei vitroceramica pana la umra?