Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 11
Andries spune:
Mie mi se pare super ok pret 550 ron gradi program lung. E drept ca in timisoara preturile ar trebui sa fie mai mici decat in bucuresti.
Andries
roxanaz spune:
neata neata!
ce faceti dragelor, cum a fost week end-ul? la nio a fost caldut si frumos, o pacaleala de primavara, asa ca ne-am plimbat si am fost la gratar la niste prieteni afara din oras... ce bine e cu soare afara!
Andries ma gandeam la voi ieri, mai bine cautati job la Constanta, ca sunt multe orasele satelit cu preturi ok la case...pacat ca toate preturile in rest si traficul e cam ca la Bucuresti
Daria imi pare rau de incidentul cu vecniul....sper ca ati pus lucrurile la punct!
Lia eu am tinut ca si Olivia dieta daneza si crede-ma ca nu am programul ala de il mentionezi tu mai jos... si nici ea nu cred . asa ca daca vrei se poate. spor la slabit!
quote:
Originally posted by Dorsilia
Poate daca m-as trezi si singurele mele griji ar fi sa imi pilesc unghiile, sa fierb cafea si sa citesc tabloidele caldute inca, ca mai apoi sa-mi programez o sedinta la aerobica si una la cosmetica, apoi sa trec el fugitivo pe la un birou sa semnez 3 hartii....da, atunci ar fi chiar nimerita dieta daneza.
Robi gata raportarile pentru Londra?
o saptamana superba tuturor!
Andries spune:
Neata'
"Vai de capul meu ...si azi sunt racit!" uite asa si-a inceput dimineata Vic, saracul de el, ieri a facut febra, azi dimineata la 5 cred ca urca spre 39 da' l-am prins la timp cu nurofen si nevralgin, mi-e o mila de el si de ala mic, noroc ca ala mic e cuminte la el in camera, sper sa nu ia si el raceala, of of...
Roxana la Constanta nu cred ca e aerul asa imputit ca-n Bucuresti, daca ar fi dupa mine as prefera Brasov, Sibiu, Cluj eventual Timisoara sau Bacau, Iasi, dar din pacate nu e dupa mine. Nu ma sperie pretul la case, ca vindem aici si oricum luam ceva in alta parte, dar ma streseaza perspectiva joburilor.
Cam asta este...o saptamana frumoasa va doresc!
Andries
g_ioana spune:
Neatza,neatza...si la noi este vreme frumoasa,totusi nu-i chiar de gratar,ii mai frig un picasa ca ne-am plimbat week-end-ul asta prin orasul nostru frumos...in rest a dat harnicia peste mine,am facut mancare la greu si placinta cu mere,delicioasavorba mandrei...
In rest,ne trebuie energizante sa tinem pasul cu cupilu,o apuca alergatul prin casa la ceas de seara si bonus cantatul la ora 11,spre fericirea vecinilor
Lumi super ideea cu tabara sa ne spui cum a fost!!!Si te asteptam cu poze!!!
AndreeaP sunteti ok?...este gata aranjata casutza?
Daria fi barbata si pune-l la plata pe vecinu...sa-ti revina rapid vocea si miniconcediu placut!!
Lia suna destul de ok gradinitza aleasa...si io zic ca poti tine dieta in orice conditii...io de exemplu nu mananc paine aproape de loc,si caut sa inlocuiesc poftele de dulciuri cu fructe...nu reusesc mereu
Mitzu sunteti ok?Gata sesiunea?
pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Noi am avut o noapte tare nasoala - nu stiu din ce motiv Stefan nu a dormit intreaga noapte - nu va spun ce m-a chinuit, la un moment dat imi venea sa-l dau afara si sa nu-l mai aud...eu sunt tare rea de somn, plus ca imi vine sa vomit daca sunt trezita noaptea...si tot asa...
In weekend am fost sa alegem obiectele sanitare si ceramice plus faianta si gresie pentru casa, iar duminica am fost in parc, ca nu mai iesisem de mult...V-am pus si citeva poze (ne-am luat un aparat nou si nu am rezistat sa nu-l "vad la lucru"!), le gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/album/562361886yzSoyL?vhost=good-times
Va pup si ma duc sa citesc din urma...
Gabriela 23+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Gabi arati minunat, se vede ca iti prieste sarcina ...
Stefan e un frumos, ca de obicei ... Pupici si lui, si lui bb2 ...
PS Sa stapaniti sanatosi aparatul ... si spor la amenajat casuta ...
Apropo de asta ... noi suntem la capitolul reamenajat bucataria, am luat mobila noua si acum tb. sa schimb aragazul vechi (vorba vine vechi, ca avea doar vreo 2 - 3 ani) cu plita + cuptor incorporabile ... Si sunt in incurcatura, nu stiu ce sa aleg - cuptor electric sau pe gaz, plita / cuptor din inox / albe sau sticla vetroceramica ... Pls, care aveti asa ceva, sariti cu sfaturi ...
Andries spune:
eu n-as renunta la aragazul meu vechi ( 3 ani ) pe care-l stiu si ma inteleg bine cu el...da' daca deja ai mobila trebuie, nu?
Andries
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by kro
Gabi arati minunat, se vede ca iti prieste sarcina ...
Stefan e un frumos, ca de obicei ... Pupici si lui, si lui bb2 ...
PS Sa stapaniti sanatosi aparatul ... si spor la amenajat casuta ...
Apropo de asta ... noi suntem la capitolul reamenajat bucataria, am luat mobila noua si acum tb. sa schimb aragazul vechi (vorba vine vechi, ca avea doar vreo 2 - 3 ani) cu plita + cuptor incorporabile ... Si sunt in incurcatura, nu stiu ce sa aleg - cuptor electric sau pe gaz, plita / cuptor din inox / albe sau sticla vetroceramica ... Pls, care aveti asa ceva, sariti cu sfaturi ...
Multumesc mult kro - esti o draguta! Am ezitat sa pun poza cu mine si Stefan in parc - mi se pare ca arat ca un pinguin, dar cum asta-i realitatea, am pus-o pina la urma...
Si eu mi-am schimbat in oct 2006 bucataria si implicit si electrocasnicele, am luat incorporabile. La cuptor si plita am ales pina la urma bosch - am ales cuptor electric si nu pe gaz - eu nu il folosesc extrem de des, asa ca nu pot sa spun ca se vede mare lucru la consum...
Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
hello
Gabi, nici nu am vrut sa insinuea ca vreuna dintre voi ar avea programul de vedeta mentionat de mine....numai ca nici una dintre voi nu are situatia ce o am eu aici. Sigur ca vointa e elementul cheie. Bine, dieta daneza e deci cea mai sigura si rapida pt dat jos slanina
o saptamana linistita!b
cristalina spune:
Buna dimineata!
Salutari de pe frontul de est!
La noi ca la balamuc, nimic nou sub soare, am inceput numaratoarea inversa pen' ca vineri se intoarce boieru'...Inutil sa va mai spun ca il astept ca pe painea calda
Maria, dupa ce nu a intrebat de el 3 zile, mi-a zis aseara...
"Tati e in gemania si ne aduce cadou si ciocolata...mmmm...e buna ciocolata mami, nu-i asa!?"
Primele zile au trecut cum au mai trecut, ca eram la servici si Maria la gradinita dimineata...Dar de vineri pana acum m-au stors ca pe lamaie, noroc ca-s mare si au de unde...
Pai ma dusei acasa vineri ...in weekend, ca omu' si le gasesc pe aia mica cu diaree si pe aia mare ragusita si cu febra...Nebunie, am muncit o ora sa le adorm si s-au trezit dupa juma de ora.
Maria o ia pe bunica de cum o vede, indiferent ce ar vrea sa-i faca, "nu cu tine, sa vina mami!", aia mica incepe sa urle cum se apropie de ea, zici ca le schingiuieste.
Am reusit sa-mi fac o baie asistata de Maria, mi-a luat mai putin sa ma imbaiez decat mi-a luat ca sa fac curatenie si ordine in baie dupa ce a trecut uraganul p'acolo...
Am zis ca in afara de dusuri de 5 minute, noaptea la 23 dupa ce sunt anesteziate astea mici, nu mai indraznesc sa fac pana nu apare John.
Noaptea Maria era agitata, a vomitat tot ce mancase cu tot cu medicamente (pe urma imi zicea plangand "iata-ma mami ca nu am facut nimic"...mi se rupea inima de mila) febra mare, urlete cand sa-i bag supozitor sa revina temperatura la normal, a trezit-o si pe Oana...era o urlare continua la noi... ...sa simta vecinii ca avem copii mici!
Acu' urla, in cativa ani dau chefuri...ca asa e vinerea la inceput de weekend...:)))
Sambata iar am zis ca e weekend si ne relaxam...:)))...eu insist. S-au trezit la 6 dimineata de-mi venea sa le arunc pe geam, lipite de mine de ziceai ca le las la straini...nu puteam sa ies din camera sa ma duc la buda ca incepeau sa urle. La pranz acelasi scenariu, am muncit o ora ca sa doarma ele juma de ora.... Facem sport ca sa slabim...:)))
Si spre seara s-a spart o teava la wc-ul mic, Maria in fundul meu ca sa nu rateze ea distractia, cu picioarele in apa rece ca nu era ragusita destul, aia mica urla de ziceai ca o arde cu fierul rosu, eu ma agitam ca nebuna pentru ca teava curgea ca la robinet si nivelul apei crestea vazand cu ochii si "sulpliza" robinetul era stricat si a venit si vecina sa ne spuna ca ii curge apa in cap...
Am oprit apa in tot blocul, acu' gaseste sambata la 7 seara instalator sa repare teava ca deh, nu lasi un bloc fara apa...
Cat a durat operatiunea bebe a tacut doar la mine in brate, cum o puneam altundeva urla ca din gura de sarpe...
Ma vedeam cu groaza incercand sa le culc neimbaiate...
Intr-un final am reusit sa reparam si sa dam drumul la apa, pe la 9 le facusem baie intr-un urlet continuu, Maria nu voia sa stea cu bunica si o trezea si pe Oana, asa ca a fost randul celei mici sa vomite ca sa am ce schimba si de ce sa bag masinile de rufe duminica...:)))
Ieri am repetat, s-au trezit la 6 aveau chef de taina si ne conversau, una pe mine si una pe bunica...Pana sa ajung eu la bebe a umplut si sacul de vara, facuse kk si nu o schimbasem la timp.
Asa ca azi noapte am culcat-o cu sacul de iarna, ala e gros si nu a putut sa dpoarma de caldura...Maria tusea ca fumatorii inraiti. N-a prea fost loc de somn...
Iar de pe la 5 dimineata au jucat bambilici cu mine de-mi venea sa ma culc pe mocheta din hol...:)))
Insa la 7 cand s-au trezit definitiv erau vesele nevoie mare, radeau amandoua si se alergau prin pat asa ca am tras juma' de ora de harjoneala...ca sa plateasca pentru tot weekendul asta chinuit...:)))
Am renuntat sa-l chem inainte de pranz pe nenea doctorul, ca sa nu mai alerg ca nebuna pana acasa, sa am si eu cateva ore de liniste...
(nu dati cu rosii, il chem dupa amiaza!...:))))
Cireasa de pe tort e ca bebe iar a intrat in greva foamei, din aia cu buzele inclestate si dat cu mana peste castron si lingurita...Intr-o ora reusesc sa-i strecor printre dinti 2 lingurite de mancare...Bune si alea, decat nimic...noroc ca "are dintile rare"...
In mare cam asa ne-am distrat noi in weekend... ma gandesc insa ca saptamana asta Maria nu se duce la gradinita (chestia asa nu-i place) si o sa le am pe amandoua agitate de culcat... :)))...Intotdeauna e loc si de mai rau!
"mami, bebe imi stica jucaliile!"
"lasa, mami, ca o sa se faca si ea mare si o sa va jucati amandoua"
"daca ea se face male pot eu sa ma fac mica-mica, ca un bebelus?!"
"nu-i mai pune mana in cap" (o cauta cu degetul la fontanela sa vada ea unde e moale)
Dupa care ii sopteste Oanei cu mandrie..."bebe, sa stii ca si eu am fost mica si am avut gaula-n cap!"
"mamiii, MAMIIII...vino repede ca-mi curg oachele mele!"
Ma duc sa citesc sa vad ce mai e nou. O saptamana minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi