Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Super coincidenta ...
Nu mai vreau vetroceramica, e mai sigur asa - unu electric / unu pe gaz
Merci pt. sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

kro, si eu sunt 100% pt. cuptorul electric. Plita electrica este excelenta (se curata foarte usor, se gateste extrem de repede la ea), dar consuma mult si daca ramai in pana de curent... Combinatia ar fi deci ideala :cuptor electric+plita pe gaz, cred...
Uita-te si la Bosch si Electrolux. Am inteles ca si Whirlpool ar avea gama variata si nu ar fi proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, sar'na de grija, is ok da' fara chef, cam gata cu aranjatul, acum am trecut la decorat :)
kro, buna alegere, aici la emisiunile despre acse am vazut ca pun mare valoare pe aparatura casnica de inox, eu am alb ca vad pe unde-i murdar si curat usor. al nostru e tot electric, sa speram ca nu vom avea pane de curent prea des.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

dedicatie pt toate mamicile din gashk.

O seara faina tuturor, pup schimbul 3.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

neata..iar este luni?
La noi ploua de vreo 10 zile..mai sta mai toarna..Simbata am plecat dupa gym, cu americanii,la un muzeu /loc de joaca ..apoi restaurant..iar alt loc de joaca, citit putin intr-o librarie.. apoi film la cinematograf (unde Luca a stat extraordinar de net ..a dansat..a cintat!)..Asa ca am revenit acasa dupa 10 ore!
Duminica, sotul s-a dus la american (a fost mare meci de football), iar ea a venit la noi..nebunie ce a iesit! S-au luptat non stop pt jucarii:)..Apoi i-am pus la film..Oscar era ca in transa..al meu a vorbit tot timpul..le-a explicat filmul :)..a dansat ...frate asta nu este om..este argint viu!:))

Roxana la gratar in februarie? Wow!
Gabi arati super bine!!! Nu te-a deformat! Mai pune si tu poze cu casuta:)...Sa aveti o noapte linistita!
Cristalinule..inca ai moralul sus vad..asta conteaza! restul trec!
Andries..deci am ajuns la 2000 euro..pt un trai...mediu..hmmm Auzi dar gradinitele de stat..ce au? :)
Carolina sa ne arati bucataria!
Daria te inca te lupti cu vecinul?

ma duc la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cristalule, hai acu pe bune nu ma atzatza si lasa asa....cum is exercitiile alea intensive? ca si eu dupa ce culc gogoselele trec la un raid prin casa, frec podele, strang jucariile de prin toate colturile casei, de sub paturi, sterilizez biberoane pt laptele de noapte, spal vasele de la cina.... deci nu trec la relas direct....La cat mai putine kile, cate iti doresti atatea sa ai! Si 8 kg in 2 luni (sau o luna??? nu mai retin exact) e BESTIAL-demential, eu atata tre sa pun jos ca sa intru-n masura 38 la loc, masura hainutelor mele de la 25 de ani.

Ca sa nu te las singura in povestea grevei, afla ca si Dea e la faza de fata lunga, adica atata tine mancarea in gura de i se lungeste figura...Ii mai zic "inghite din gurita ca te papa mama de barbita"....atunci mai rade si-nghite....Sau are chef de povestit cand ...fix cand duc eu lingurita spre gura ei, si povestit din ala cu intors capul la 90 de grade de lingurita si aratat cu degetul pe geam sau la surubul de la spatarul scaunului...asa simt cum imi creste tensiunea atunci, dar tre sa-nghit in sec ca altfel ma simte si se-mbufneaza...scoate niste ochisori din aia de ma simt vinovata pana-n varful degetului mic:( Ca uneori ma mai scapa gura si-i zic mai aspru "da` stai fata si papa si apoi povestim, stai cu gurita aici la mama, si-nghite !" Ce sa zic? faze si faze, eu ma macin, normal, ca asa m a lasat natura. Defecta la managementul stresului. deci nu ma uita cu ezercitiile intensive, ok?

Roxa, Gabi, scuze, ma gandeam la Rox si am scris Gabi, ca ma gandeam la amandoua deodata cu un minut inainte, se lipira circuitele un pic, d-aia iesi mesajul sconfundat.

noapte buna si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Daria ce nuferi frumosi..... au aparut deja sau sunt intr-o sera?
Oliv da, a fost frumos afara, cvam 9 grade, plus ca prietenii nostri au o terasa inchisa cu plexiglas care face efect de sera.... era chiar de stat in tricou! eu nu indraznesc inca sa duc copchilu' la film.... daca nu e Cars sau Garfield nu sta absolut deloc atent.
Andreea spor la decorat!
e marti... si e ceata si burnita asa ca ma duc sa mai beau 3 cafele.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Raportez o noapte dormita super-bine - Stefan era terminat, l-am spalat devreme si la 9:30 dormea sa tai lemne pe el - a dormit neintors si s-a sculat abia la 7:30! Prin urmare si eu am dormit super-bine
Kim - pai poze noi cu casa nu am ca ne-am apucat de finisajele interioare si deocamdata nu am ce poza...Intrebai ce au gradinitele de stat? Pai daca vorbesti de cele din Bucuresti, marea lor majoritate inseamna bataie ca sa-ti inscrii copilul (locuri mult mai putine decit cereri), circa 30-35 copii in grupa la o educatoare, cele mai multe dotari invechite...exista insa si gradinite care arata precum cele particulare (renovate, dotari noi, etc) dar acolo din cite stiu se ajunge greu...Dar una peste alta, ce-i drept, exista si sistemul de stat!
Daria - superbi nuferii - chiar, unde sunt?

Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Vivia este cel mai cool Uka...nici io nu o duc la film pentru ca imi pune cam 10 intrebari pe minut..in rest sunt sigura ca ar sta cuminte..
Andreeap asa-s io ingrijorata din fire...adevarul este ca ma obisnuisem ca in fiecare week-end sa ma rasfatz cu pozele voastre din excursii ..asteptam poze cu casa decorata
Btw de ingrijorare,aseara eram in bucatarie si mandra striga la mine"mama nu te ingrijora sunt cu tata in dormitor"..io linistita..din cand in cand ma mai linistea..mama nu te ingrijora..la un moment dat se aude un zgomot si..plansul de rigoare..ea cazuse de pe bicicleta.io ii zic ca nu am fost deloc ingrijorata...."da' trebuia sa te ingrijorezi,nu vezi ca am cazut?"
Aaaa mai nou,nu stiu daca ati aflat dar se poarta mai multe perechi de chilotzei pe zi...mei m-a innebunit se schimba de 10 ori,pentru ca trebuie sa aiba "chiloti de dormit,de casa,de mers afara,de seara,de dimineatza"
hai pupicei,io-s intr-o dispozitie de vacanta

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, fetele !
Subscriu la vremea Roxanei, si aici in Bucuresti e urit, ceata, gri, burniteaza marunt, friiig ! Si asta tocma cind credeam ca vine primavara, ca tot ne arata Daria ghiocei mai ieri alaltaieri !
Noi in uichend am fost la zoo baneasa, a fost o vreme tare frumoasa, soaree si caldutz (chiar ca mergea si un gratar, dar am preferat pe cel gata facut de la tonetele de prin prejurul gradinii zoo) ... Gradina e dezolanta, pe mine ma marcheaza tare animalele tinute in custi si statea io asa si ma gindeam si mi-am spus ca daca nu ma insel prea tare, chiar sint aceleasi animale pe care le stiu de ani de zile, de cind eram copil si veneam cu parintii la plimbare la baneasa !! Andrei a fost incintat, am vazut multe, leul era afara si ragea din toti bojocii, am facut si citeva poze (mai multe cu telefonul, ca peste tot erau afise cu fotografiatul interzis, dar toti le ignorau, hahaha) ... custi goale, animale singuratice si apatice, doar pasarile ciriiau si se certau, cei mai vii erau pelicanii (probabil erau in perioada de curtare, ceva ). Cel mai fain insa i-a placut copilului la intrare, unde erau niste vinzatori ambulanti cu o gramada de jucarii si de unde nu am putut pleca fara o amintire (un set de pistoale cu ventuze)! Aaa, si sa nu uit sa precizez ca intrarea este 1.5 RON (cum dumnezeu sa traiasca o asemenea institutie din 15 mii intrarea ???)!!!
Nu mai stiu ce am citit din urma ... m-am procopsit cu o minunata tuse care ma seaca la suflet si nu ma lasa sa dorm noaptea ! Ca ma intrebati cum de m-a luat gitul dupa un pahar de bere - pai l-am dat brusc pe git, si era de la frigider !! Si bey, io nu am zis nicioadat ca nu ma mai ating de pastrama, haha, asta e drogul meu (de la slaninuta afumata mi-a fost rau !).
Olivia, pentru Duracell !! Si ca ma intrebai de film - e vorba de First Snow (mie mi-a placut, desi finalul este usor stupid, dar ideea scenariului mi s-a parut interesanta).
Cristalina, tre sa recunosc ca sint de acord cu fetele, pune linkurile scrierilor tale undeva, ca povestirile voastre sint chiar bune de subect de film !! Multi pentru junioare !!
Lia, iti imprumut metabolismul meu si garantat o sa intri in rochia aia pina la petrecere !! Nush cum va ingrasati voi, frate, ca la mine nu mere si pace buna ! Cu copiii, rabdare si ... tutun (sau far de asta !), las ca trec si fitzele astea cu mincarea !!
Caro, sa stapiniti sanatosi noua mobila si bafta la achizitionarea celor cautate !!
Am mai citit ... dar of corz ca am uitat ... aa, Daria, in uichend ai dat o fuga pina-n India, de ai pozat nuferi ?? (sau pe unde cresc aia, ca am o ceata in creier momentan ?)
O zi minunata va doresc ! Ma duc sa inghit pastilele, ca ieri tuseam paici de zguduiam peretii ! Va pup pe toate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput