Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele, sa va mai scriu doua cuvinte si de noi!

Eu: sunt bine mersi, in sesiune, cand ar trebui sa am mai mult timp liber, dar ne-am inhamat la un proiect si acu ne luptam cu dosarul de aplicatie, asa ca s-a dus timpul meu. Lucrez acasa, dar in afara de calculator nu reusesc sa fac mai nimic (asta dimineata, ca dupa-masa nu mai pot lucra).

Tudor: la gradi (am procese de constiinta ca nu-l tin acasa in vacanta, dar stiu ca n-as mai lucra nimic). Din nou avem problema cu ochii, mai precis se plange intr-una ca il dor ochii, se freaca mereu, nu-i place lumina. Mie imi suna a conjunctivita. La fel s-a intamplat si in ianuarie, cand m-am dus cu el la control, i-a dat atunci niste picaturi, dar n-am prea reusit sa i le pun, ca ma chinuiam cu el si cate o ora sa-l conving. Intr-un final a trecut de la sine, dar acum vad ca revenit (probabil ca o tot ia de la gradi). Maine mergem din nou la doctor. pana atunci ma innebuneste ca "nu poate sa-si ia durutul de la ochi", dar nici nu ma lasa sa-i pun nimic in ochi (am incercat si cu unguent cu Kanamicina, a facut si mai urat ). In rest e ok, ma ingrijorasem ca mi s-a stricat copilul, pentru ca nu mai vrea decat la calculator, la Kwala si Boowa, nu-l mai intereseaza nici o jucarie, e mereu nervos, artagos. In we insa, cand a fost vreme frumoasa, am stat mult pe afara si parca mi-am regasit copilul, vesel, entuziast, plin de energie si foarte incantat de tricicleta lui. Asa ca de abia astept sa vina vremea frumoasa sa stam mai mult pe afara.

Mara: e o dulcica, tot mai blonda si mai carliontata, merge foarte bine, vrea numai la mama (din 5 in 5 minute vine la mine la calculator si-mi cere sa o iau in brate ca sa ma pupe si sa ma iubeasca), vrea intruna bobo (adica stafide), papa inca tzitzi noaptea, ca se trezeste de nenumarate ori si asa o readorm rapid. Ei isi spune Nana, am descoperit asta acum cateva zile, si lui frate-su Dodo. tudor e foarte grijuliu cu ea si desi ea il trage de par si il ciupeste (cred ca tot de drag), el sta cuminte si nu riposteaza.

Tata: aici e simplu, serviciu si iar serviciu.

Olivia, si Andries, eu zic sa veniti la Sibiu: cheltuieli mult mai mici, si sa stiti ca piata muncii s-a diversificat foarte mult in ultimii ani. practic poti gasi aprope orice fel de job.
Si Olivia, Tudor merge la gradi de stat, e drept ca nu e de varf la capitolul baie, gresie, faianta, etc, dar educatoarele sunt foarte bune, materiale didactice ok (aici am mai contribuit si noi parintii), masa ok. Costa vreo 200-250 pe luna, la program prelungit.

Lia, incearca dieta pe care o tine sotul meu, daca nu te grabesti foarte tare. e simpla, fara carbohidrati (deci nu paine si fainoase, nu dulciuri, nu fructe). Nu faci foamea pentru ca poti sa mananci legume cate vrei, carne cata vrei (preparata mai slab), lactate cate vrei. El a slabit 7kg intr-o luna si-o saptamana.

In rest va pup pe toate, sa stiti ca v-am tot citit, dar n-am mai avut timp sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Fetelor, va multumesc pt. sfaturi ... Am comandat deja, si citind ce mi-ati scris sunt mai impacata ca am ales cuptor electric ...

Daria merci pt. dedicatie ... Bey, "caracatita" este bestiala ...

Vorbeati de perle ... sa va mai scriu si eu cateva de-ale Alessiei:
- ii spun o poveste, iar la sfarsit concluzioneaza ca nu ii place, ca "e prea dificila" ... Ce inseamna dificila intreb eu ? ...Nu a stiut sa-mi explice, asa ca i-am spus eu: dificila inseamna ca e grea ... Aha, zice ea ... am inteles, eu am mancat mult si acum am burtica dificila

- se juca cu un soricel de plus ... Sor'sa, ca sa o provoace i-l ia si fuge ... Alessia protesteaza tipand: "da-mi soricelul, e al meu ... eu l-am nascut !"

- eram cu ea la toaleta ... o durea burtica si a facut un partz ... "ce ai facut ?" intreb eu zambind ... Raspuns: "o steluta cazatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by kro

Fetelor, va multumesc pt. sfaturi ... Am comandat deja, si citind ce mi-ati scris sunt mai impacata ca am ales cuptor electric ...

Daria merci pt. dedicatie ... Bey, "caracatita" este bestiala ...

Vorbeati de perle ... sa va mai scriu si eu cateva de-ale Alessiei:
- ii spun o poveste, iar la sfarsit concluzioneaza ca nu ii place, ca "e prea dificila" ... Ce inseamna dificila intreb eu ? ...Nu a stiut sa-mi explice, asa ca i-am spus eu: dificila inseamna ca e grea ... Aha, zice ea ... am inteles, eu am mancat mult si acum am burtica dificila

- se juca cu un soricel de plus ... Sor'sa, ca sa o provoace i-l ia si fuge ... Alessia protesteaza tipand: "da-mi soricelul, e al meu ... eu l-am nascut !"

- eram cu ea la toaleta ... o durea burtica si a facut un partz ... "ce ai facut ?" intreb eu zambind ... Raspuns: "o steluta cazatoare"

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Intru sa va salut ca sa nu ma uitati!
Am un inglez saptmana asta la job si intra ca motanul in birou, numai te trezesti cu el
Am citit rapid ultimele doua pagini, asa ca sa mai am de ce sa zambesc, acum chiar am ras de "steaua cazatoare" si "burtica dificila".

OLIVIA, Matei merge la gradi de stat cu program prelungit, costa 6 lei noi pe zi mancarea, am mai fost atenti cu infirmierele dar sunt foarte multumita. Este foarte curat, foarte cald, mancarea buna (Matei s-a ingrasat la gradi), in plus sunt copii fara fitze, creste intr-o atmosfera normala asa cum va fi si scoala de stat la care va merge. Matei s-a dezvoltat fantastic de cvand e la gradi, e atasat de educatoare, mai nou plange de cand e in vacanta ca el vrea la gradinita lui. Au si activitati extra- Matei face dans, anul viitor au optional engleza, vine teatrul la ei cam o data la doua saptamani.

Spun de fitze pentru ca am o colega care are copilul la o gradinita particulara si a avut surpriza ca nu se jucau ceilalti copii pentru ca el nu are vila si piscina. No comment...

Nu spun ca nu e bine la particular, dar spun ca se poate si la stat si restul de bani ii poti folosi tot pentru copil.

V-am pupat, cand pot mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

citii doar ultima pagina...so....Mitzu, mai precis cum e dieta sotului? bun, fara paine, dulciuri, fainoase, dar dece fara mere, si portocale de ex? si cred ca e si fara cartofi, nu?

felicitari pt copilasi si progresele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, da, nici un strop de cartof. Poate nu am zis eu foarte clar, e fara carbohidrati si fara zaharuri. Fructele au zaharuri si carbohidrati, deci fara ele. In faza de inceput, numita "faza de atac", care dureaza cam doua saptamani, nu ai voie sa mananci nici un pic de paine, sau faina sau dulciuri. Dupa aia, cand deja procesul de slabire a inceput, poti sa gusti cate un sfert de felie, sau cateva feliute de portocala, sau un patratel de ciocolata o data pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

http://www.eva.ro/dietafitness/articol117.html
astea sunt exercitiile...
Dupa prima sarcina a functionat (din 30kg am ramas numai cu 5)
Sa vedem ce se intampla acum...

Daria, tare frumos nufarul.
Caro, simpatica foc Alessia...
Mitzu, pupam carliontii Marei si okisorul lui Tudor ca sa treaca!

Io's in mare viteza...O zi frumoasa va doresc!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am intrat ca sa readuc piticlontzii pe prima pagina si sa va urez o seara minunata! Eu sunt inca la munca desi programul s-a terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
Roxa si Ioana, filmul era Alvin and the chipmunks..film pt copii zic eu (desi nu desene animate)..asa ca in sala..eu zic ca puteau deranja in fond. Luca puine 20 de intrebari pe minut ..asa ca Ioana..ne-am gasit:))

Daria esti ok?
Alice deci am comandat filmul..iti spun dupa ce-l vad. Acum 2 zile am vazut Moartea d-nului Lazarescu, nu mi s-a parut un film extraordinar ..mai mult o conjunctura nefavorabila decit nepasarea cadrelor medicale..Eu stiam ca murise aruncat pe strada..confund eu cazurile?? 15 mii zici? Bataie de joc! Saracele animalute!
Adela, Robi, Gabi multumesc ca mi-ati scris despre gradi de stat. Asta intentionez si eu sa gasesc ceva de stat..Am vazut la Iasi si mi-a placut..la C-ta la fel...
Adela...hi,hi..crd ca ne-ar place tare mult la Sibiu..Cumnatul meu (constantean),dupa o excursie la Sibiu..era in stare de soc..credea ca a ajuns intr-o alta Romanie:)))Inca nu i-a trecut! Spor la munca!Bafta la dr..daca ar fi conjunctivita ,s-ar vedea si ar durea...Numai folosi antibiotic, daca este ceva viral..nu ajuta..
Roxa ..efect de sera..asa zi domne'!
Gabi spor la finisaje! Sa ne spui dupa ce incepeti logopedia!

Mey ce-i linistea asta? Noricel lasa problemele! Camen da raportul! Liliana iar fugisi? Biluto tu unde umbli? Canada..esti frig tare la voi..au inghetat tastaturile? Nicole cum mai stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am uitat de fazele Alessiei ..bestiale!

Noi lunea mergem la citit , la biblioteca este story time 30 de minute..si pt ca incepe Anul nou chinezesc la sfirsit le-au dat "fortune cookies"..Al meu vroia sa cumparam..i-am spus ca-s din China ..si a inceput What that means? What country means?..si uite asa a tinut-o 15 minute..Are fixatie mai nou..Azi dimineata..what ocean means...si uite asa te toaca:)))

Mergi la inceput