Si DC-ul a ajutat-o pe Bianca Brad

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am reusit sa intru si eu in sfarsit pe site-ul Biancai.

Cutremurator, dureros, insuportabil. Am plans fara sa ma pot opri. Nu am trecut prin asa ceva si nu ii doresc nimanui sa treaca. Ii doresc Biancai multa-multa putere de a merge mai departe si sunt sigura cu sufletelul acela mic si nevinovat o pazeste de acolo de undeva de sus.

Intr-o buna zi cu siguranta se vor revedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor si de tristete si durerea ce o am inca in suflet dar si de bucurie.
De durerea din suflet gandindu-ma uneori ca anul acesta daca duceam sarcina,prima sarcina,pana la final as fi avut un copilas in varsta de 6 anisori.
De bucurie si ii multumesc Lui Dumnezeu si Maica Sfanta ca mi-au daruit cea mai minunata fetita si cea mai frumoasa care a implinit deja 1 anisor si 4 luni.E bucuria vietii noastre,fiecare zambet,gest,miscare a ei ne face cei mai fericiti parinti de pe acest pamant.

Ma doare sufletul pentru ceea ce ti s-a intamplat draga mea Bianca,ce iti pot dori eu este sa fii tare,puternica si sa mergi mai departe. Ma bucura foarte mult ceea ce ai inceput tu,Corina,Iulia pe Euforia si sper ca cei care au ochi si urechi sa vada si sa auda si sa se i-a masuri cat de repede cu putinta.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Eu am cunoscut-o personal pe aceasta femeie deosebita, este un OM mai mult decat deosebit, are o inocenta si un suflet bun cum rar intalnesti astazi, mai ales la vedetele de TV.
M-a impresionat povestea ei si felul cum isi descrie durerea....este strigator la cer ca nu a iesit totul bine dupa ce a avut bunavointa de a nu fuma, bea etc cum fac o multime de gravide fara a se gandi la sanatatea bblui din pantec.
Ma rog sa treaca peste acesta perioada dificila din viata ei si sper sa aiba puterea necesara de a reveni la "viata" caci Luca are nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Drama Biancai...n-am putut sa ingaim de luni dimineata nimic despre acest subiect!
Ce poti sa-i spui unui om care are in suflet un hau fara fund?...Iar azurul strans intre pleoape pastreaza calda amintirea unei pierderi pe care nu o poti cuprinde in cuvinte, in gesturi, in farame de hartie, de cerneluri virtuale!...
Ce e plansul meu pe langa plansul Biancai sau al tau - cea care ai vrut sa devii mama si copilu-ti s-a mutat dincolo de timpul tau?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Bianca este acum la emisiunea Nasul pe B1 si vorbeste despre drama sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am vazut-o si mi s-a facut pielea de gaina. Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea!

Pentru cine nu a vazut emisiunea, a spus ca drama ei (nasterea copilului mort) a avut loc in Germania. A povestit cu lux amanunte de cata atentie a avut parte,de cata sustinere si de cat tact si a pus accent pe diferentele reale intre sistemul medical din Romania si cel din Germania.

Despre cum a fost parasita de unii "prieteni" si despre cat de importanta e o imbratisare si, in unele cazuri" poate face cat 1000 de vorbe.

E intrigata de refuzul preotilor de a face o slujba micutilor care sunt nascuti fara viata si spera sa schimbe ceva in sistemul medical si in biserica. Sa dea Dumnezeu sa reuseasca. E o femeie inteligenta, puternica si frumoasa. Deci, are toate atuurile.

Multa bafta, Bianca draga!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stiu ca citesti si aici Bianca
o imbratisareee mare de la o olteanca ..
sa reusesti in tot ce ti'ai propus!!

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am vazut si eu emisiunea de aseara.Intr-adevar e cutremurator ce poate simti o mama careia ii moare copilul sau care pierde o sarcina dorita.E greu sa iti gasesti cuvintele si mimica cand intalnesti astfel de cazuri.Cuvintele sunt de prisos poate o imbratisare face mai mult.
Eu sunt una dintre fericite.Nu am ramas niciodata gravida, desi unele din voi stiu ca am luptat ani intregi pentru asta, si nu am pierdut nici o sarcina.Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.
Ma bucur ca in sfarsit cineva incearca ceva pentru aceste femei, as indrazni eu sa spun, martire.Noi toti trebuie sa facem ceva in primul rand pentru aceste mame dar si pentru partenerii lor , pentru tati.Nu cred ca e durere mai mare decat sa-ti pierzi copilul.
Dumnezeu sa va ajute si sa va dea putere sa luati viata in piept!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Intr-adeva, si Desprecopii.com a ajutat-o pe Bianca in clipe grele. De altfel ea mi-a scris si a multumit acestui site pentru informatie dar si mamicilor de la Odiseea Sarcinii si Asteptand un Ingeras - pentru suport.

Ii dorim Biancai mult senin si o asteptam iar printre noi - de data asta la evenimente fericite.

cu drag,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am citit drama Biancai, si m-a cutremurat! Povestea ei este plina si drama si durere. Desi sunt cadru medical, si ar trebui sa fiu tare, am plins 10 minute fara sa ma opresc.Bianca, daca citesti aceste randuri , iti doresc putere si liniste sufleteasca. Dumnezeu sa te aiba in paza, caci acum se bucura de ingerasul tau.Stiam ca este cea mai mare drama a unei femei este sa-o moara copilul, dar povestea ta m-a marcat.
Ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat doi copii sanatosi, dar povestea ta m-a invatat ca cel mai important lucru este acesta, dicolo de nazbatiile lor, noptile nedormite si grijile zilnice. Considera-ma prietena mea, si daca poti, da-mi o parte din durerea ta, sa o duc!!!

Mergi la inceput