Si DC-ul a ajutat-o pe Bianca Brad
Raspunsuri - Pagina 3
martie spune:
Doamne Dumnezeule cat am plans, imi vajaie capul, am ameteli... ma gandesc ca si eu era sa patesc la fel.
Si dr. mea care ma stie de 3 ani nu m-a sunat niciodata sa vada daca sunt bine eu sau copilul meu, pt. ca m-a abandonat in ziua in care aveam contractii!!
Doamneee, ce e cu oamenii astia?!?
Si, cum, nu se face slujba.. nu pot sa cred.. sau nu vreau sa cred!
Nu e nimic sinistru sa-ti tii copilul in brate, cred ca asta te ajuta sa poti sa traiesti mai departe!
Cata putere trebuie sa ai Bianca!
Tragedia are valoare absoluta doar pentru cel asupra caruia se abate, nu am cuvinte, doar lacrimi...
danyelana spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta nevinovata.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Marox spune:
Dumnezeu s-o ajute si sa-i dea putere! Imi pare atit de rau pentru ea si pentru toti parintii care au trecut prin aceasta experienta ingrozitoare...
Priscilla spune:
Doamne ce durere!!!!!!!!!!!!!!
Desi Bunul Dumnezeu mi-a daruit o minune de fetita,pentru cateva minute,am simtit poate a zece-a parte din durerea unei mame ce-si pierde puiul.
Ma rog la Dumnezeu sa dea sanatate la toti copii, iar mamelor putere, sa treaca peste incercarile vietii.
Bunul Dumnezeu sa ne apere!
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
Anina_n spune:
Am reusit si eu, sa citesc. ...E sfasietor de dureros pentru noi, cititoarele, apoi pentru Bianca...si pentru cele care au trecut prin asa ceva... Of, Doamne, de ce atata durere ?
Intre timp, Bianca Brad a atasat si o www.youtube.com/watch?v=ujCaPZ9-V0k" target="_blank">Dedicatie pentru Emma si toti copiii ingeri, pe site-ul ei.
....Frumos, dar trist.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
elyanne spune:
Foarte trist pt. mine, care n-am trecut prin asa ceva
Dar pentru cele care au avut parte de durerea prin care trece si Bianca Brad... nu cred ca poate fi descris in cuvinte
Doamne cat putere trebuie sa aiba aceste femei sa mearga mai departe...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
anangel_lexi spune:
Nu e drept!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Eseea spune:
este intr-adevar cumplit de dureros...am trecut si eu prin 2 pierderi de sarcina, e adevarat ca la varste micute ale sarcinii, dar erau copiii mei
Bianca va fi prezenta la Euforia tv, luni, la emisiunea Femeia conduce.
my baby