Si DC-ul a ajutat-o pe Bianca Brad
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
Nu am stiut despre necazul ei. Cuvintele sunt de prisos.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Raspunsuri
asi spune:
Intr-adevar cuvintele sunt de prisos in astfel de cazuri.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
grati.ela spune:
Absolut ingrozitor!!! Ma rog bunului Dumnezeu sa aiba in grija pe cei ce trec printr-o asemenea tragedie! Maine nasc si dorinta mea arzatoare este sa fim sanatosi. Doamne ajuta!
40 Tudor Gabriel
AMR 2 zile
Ramonika spune:
gratiela - sanatate si curaj pt nastere. despre Bianca, cuvintele intr-adevar sunt de prisos...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
nushulica spune:
diseara la 20.00 pe euforia tv la femeia conduce este invitata bianca brad si va discuta despre acest subiect...tema emisiunii va fi pierderea sarcinii
Balbina spune:
Am citit si eu si am ochii rosii de plins.. Iar la primul link de pe youtube n-am putut sa ma uit mai mult de 5 secunde, chiar daca nu (mai) sint gravida..
Tot respectul meu Biancai pentru ca a putut sa treaca peste durere si a gasit in ea puteri sa scrie. Sint convinsa va ajuta pe multe mamici care au trecut prin aceeasi tragedie.
Natalia
Chuny spune:
Articolul ei mi-a rupt sufletul! la fel ca zecile de povesti triste citite si aici pe DC.
Sibylle saptamana 18
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
danitin spune:
Mare tragedie ... imi pare extrem de rau, in asfel de momente este greu sa gasesti pana si cuvintele potrivite....
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
monica-elizabet spune:
da...aseara am citit si eu la barfe, mondenitati....nu mi-a venit sa cred...
sa-i ajute Dumnezeu
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post