Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Yaia
Io votez sa nu plece nimeni!!! Se poate?
Habar nu aveti voi cat imi veti lipsi din martie incolo...offf...si voi vreti sa plecati!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neata!
Am dormit ca valiza pana la 12 .

Carpatina, sa nu se supere ca l-am tuns inainte de un an, e legata tot de chestia cu motzul. Mai stii ce parere puteau sa aiba? Acu' sa nu ma intrebi ce faceam daca ziceau sa nu il tund, ca nu stiu.

Maria, e 360 RON scaunul, l-am luat direct de la importator. Intra pe www.litaf.ro sau www.inglesina.ro si ai acolo date de contact. Pe site-uri cu livrare la domiciuliu era cu cel putin 100 RON mai scump. In alte magazine, nu stiu.

Luy, vazusem si eu pozele cu ochioasa inainte sa spui povestea. Sa va traiasca micuta crestina, sa va aduca numai bucurii.

Maria, trimite si la mine o cafea, ca azi ar merge. Si nici macar nu am in casa. Am vazut doar 2 plicuri de cappucino, oare pot sa imi fac unul?

Piciulika, am vazut pozele noi cu M, e absolut superb. E asa de expresiv. Costumasul imi place, sunt sigura ca ii va sta betoooon

Ma duc sa hranesc cupilu, sa ma hranesc si eu. As vrea sa ies pe afara, dar vad ca anunta lapovita pe weather.com...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
multumim de urari.
stef e mai bine, tuseste doar putin...poate maine il duc la gradi.sa vedem.
diseara o sa pun niste poze...
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna,

n-am reusit sa vb cu dr. culcer, am sunat-o, dar mi-a inchis
am vb cu doctorita fetitei si maine ma internez cu Natalia la Gr. Alexandrescu

va rog sa-mi tineti pumnii

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Neata la amiaza!

Nu le-am uitat pe fetele,care mi-au adresat urari si vreau sa le multumesc:Luy(mesajul tau mi-a mers la suflet),Alehiam,GabrielaVa pup,dragutelor!

Eu n-am mai intrat,motivat...asa ca acum vin sa raportez ca avem o fetita botezata si cei doi parinti,cununati

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

felicitari! sa va traiasca micuta crestina, iar voua Casa de piatra! si o viata plina de bucurii si impliniri

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alinaaaa, dar ti-a inchis pt ca era in consultatii! te rog eu, sun-o pe la 2, 2 jumate! si zi ca esti din partea mea.
Te implor, nu te interna acuma, te implor! nu inainte de a o vedea dr culcer...

si mie imi inchide frecvent, poate tocmai punea o perfuzie la un prematur de 30 de sapatamani....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

buna,

n-am reusit sa vb cu dr. culcer, am sunat-o, dar mi-a inchis
am vb cu doctorita fetitei si maine ma internez cu Natalia la Gr. Alexandrescu

va rog sa-mi tineti pumnii

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

multa sanatate micutei Natalia, poate reusiti sa gasiti un tratament sa nu se mai chinuie mititica, succes

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danuta, cASA DE P[IATAR! SA FITI FERICITI 100 DE ANI!
si felicitari pt micuta crestina!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Danutz felicitari pentru micuta crestina si pentru voi proaspeti parinti cununati.

Tomitza tinem pumnii.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Yaia nu lasam pe nimeni sa plece...

Lapovita ziceti??..aici e un soareeee,asa a fost si sambata,a tinut vremea cu noi.Ieri a plouat si a fost tare urat,am motait toata ziua,dar n-am prea putut dormi caci Miru a fost cam plangacioasa.

Am zis ca facem totul in cerc restrans,cu familia mai mult,dar am fost 15 persoane pana la urma.A iesit frumos,cum ne-am fi dorit,fetita a fost tare cuminte,a laudat-o si preotul,a plans un pic spre sfarsit,cand a imbracat-o nasa.S-au mai botezat doua fetite odata cu a noastra,dar erau mai micute,de 6 saptamani...imi pareau tare mici fata de a mea.
S-a creat o atmosfera faina,chiar daca biserica,nefiind terminata,ceremonia a avut loc intr-o incapere mai mica,undeva la subsol.Ne-am simtit bine,preotul ne-a vorbit din suflet...la sfarsitul cununiei sotului i-au dat lacrimile si n-am mai putut sa ma abtin nici eu...Acum suntem impacati sufleteste,iar mie mi-a dat asa,o liniste interioara...

Mergi la inceput