Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
prisi spune:
eu nu stiu ce sa mai fac cu Miru , mananca din ora in ora iar noaptea la 3 ore si asta de vreo 2 saptamani, oare nu se mai satura?, a luat 400g in 3 saptamani, cred ca e bine, dar ce sa mai fac ca suntem conectate mereu....
Sim mie mi-a zis dr Oros ca poate incepem cu cereale, dar a ramas sa mai vorbim si tot cu lingurita fara biberon, cica se poate sa nu il vrea si oricum e mai bine pt mai tarziu, ca nu am de ca sa o dezvat
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Cecilia si zici ca o fi de la dintisori? Si al meu la fel...nici nu-mi vine sa ma mai plang ca suna aiurea...dar chiar m-a turbat in ultimele zile...ziua n-are stare...plange din senin, noaptea nu doarme...ca sa nu mai zic ca am papat si la o ora.Offfff... si baga si tu macar o ciocolata calda sa te intremezi!!!
Dar de Alinush nu mai stiti nimic? Intreb si eu desi am vazut ca-s cam singurica la schimbul I
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
aeperju spune:
Mersi de raspuns Piciulika! Am pritzipit! Speram sa treaca si la noi doar cu papa la san. Pupici!
emma
carpatina spune:
Urmy, la multi ani pentru ziua ta! Sa-ti implinesti visele!
Cadou.. o pereche de.. tigai.. sa ai cu ce sa-l altoiesti pe 'mnealui.. Auzi, cica nu i-a mai zis nimeni de ceva vreme ca e frumusica... 'Mnealui ce pazeste?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aeperju spune:
Da, Slippers, mersi. Tine mama regin cu fierturi si gratar si da papa bun la baiat si speram ca se face bine la burtica. pupam fetele ca ne-au linistit!
emma si andrei
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Cadou.. o pereche de.. tigai.. sa ai cu ce sa-l altoiesti pe 'mnealui.. Auzi, cica nu i-a mai zis nimeni de ceva vreme ca e frumusica... 'Mnealui ce pazeste?
=====================
si eu donez o tigaie...Pai se poate asa ceva???
Urmy...esti o dulcica...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
urmychance spune:
quote:
Originally posted by carpatina
=====================
carpatina - multumesc mult, oalele le iau dar in loc sa ii dau in cap cu ele, eu il trimit la cratita. Asa se intampla la noi in casa. E si el un pui mic, nana nu ii dau ca nu ma mai opresc apoi.
Sa stiti ca si Tudor al meu mananca des (si la ora) si noaptea ma trezeste in ultimul timp intre 2-6 ori. O fi vreo faza. Stati linistite. Trece si asta. Si daca urla din senin, poate sunt dintisorii, poate sunt gaze. Rabdare, multa rabdare.
Yaia spune:
Urmy, stai linistita ca nu la tine se referea Piciulika, ci la mine. Dar continuu sa fiu de parerea ca atat Tomasa, cat si Annisia au gresit adresandu-si cuvinte urate aici pe forum. Ambele ar trebui sa-si ceara scuze si sa scrie aici doar daca pastreaza tonul civilizat. Cum am mai scris, e nevoie de 2 pentru o cearta. Si pentru ca nu mai suntem la gradinita, cred ca Tomasa se poate apara si singura, nu are nevoie de avocat. Iar daca se fac alegeri pentru care dintre ele 2 sa plece, atunci plec eu ca nu imi mai place grupa. Cica la grupa mica aia sunt mai de gasca!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
isabeluta spune:
Urmy eu i-am aratat sotului poza cu "cadoul" si tare i-a placut. Simt eu ca i-a placut mai ales ideea...io zic sa nu-i dai tigai sigur are el un as in maneca pentru tine.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
danuta36 spune:
Neata la amiaza!
Nu le-am uitat pe fetele,care mi-au adresat urari si vreau sa le multumesc:Luy(mesajul tau mi-a mers la suflet),Alehiam,GabrielaVa pup,dragutelor!
Eu n-am mai intrat,motivat...asa ca acum vin sa raportez ca avem o fetita botezata si cei doi parinti,cununati