Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, Annisia e plecata, nu s-a suparat pe noi
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

in Dr Taberei a fost o runda se lapovitza , asa ca azi nu iesim afara, oricum nu merge nici liftul de vineri si stau la etajul 9

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by danuta36
Eu n-am mai intrat,motivat...asa ca acum vin sa raportez ca avem o fetita botezata si cei doi parinti,cununati

Casa de piatra parintilor si viata lunga alaturi de micuta crestina!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Prisi,Sabina,Isabeluta multumim pt. urari

Tomitza va tin pumnii!

Ce ma bucur ca a revenit Piciulika!Sa stii ca ne-ai lipsit!

Urmy fain cadou ai primit..iar tu esti o dulcica.La multi ani cu intarziere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yaia

Urmy, stai linistita ca nu la tine se referea Piciulika, ci la mine. Dar continuu sa fiu de parerea ca atat Tomasa, cat si Annisia au gresit adresandu-si cuvinte urate aici pe forum. Ambele ar trebui sa-si ceara scuze si sa scrie aici doar daca pastreaza tonul civilizat. Cum am mai scris, e nevoie de 2 pentru o cearta. Si pentru ca nu mai suntem la gradinita, cred ca Tomasa se poate apara si singura, nu are nevoie de avocat. Iar daca se fac alegeri pentru care dintre ele 2 sa plece, atunci plec eu ca nu imi mai place grupa. Cica la grupa mica aia sunt mai de gasca!

Fa/ra vi/oo/len/ta!
Fa/ra vi/oo/len/ta!

Ce ai surata? Cam vehementa opinie din partea cuiva care zicea mai zilele trecute ca nu stie ce si cum... Mai bine spune cum au fost gogosile.

Cat despre alegeri.... vazusi tu vreo vorba in directia asta? Daca da,.. rogu-te, arata-mi-o si mie.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai, are cineva nr tomitzei sa o roage sa nu se interneze pana nu vb cu dr culcer?
voi nu stitit ce e in spitale acuma...numa enterocolite naSOALE si gripe, hai ma......nu mi se pare ok sa se interneze ACUM
serios sunt ingrijorata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Carpatina sar'na!

Am citit din urma,dar am cam uitat ce vroiam sa mai zic..

Ieri au fost nasii pe la noi si ne-au adus un cd cu poze,asa ca am sa incerc sa pun cateva in album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Maria, are dreptate Isabeluta, ramane asa cum am zis initial, adica sa ma uit si prin magazinele micute, ca eu am cautat doar in supermarket-uri si pe net. Daca nu gasesc nici asa, ramane cum am vorbit pe PM. Oricum, e timp, pt ca eu voi incepe cu diversificarea pe la mijlocul lui febr., asta ca sa am timp pana in apr - cand incep munca, sa-i fac fetei un program de masa.

Carpatina, iti doresc o saptamana cat mai lunga! sa ne spui apoi cum a fost "despartirea". Mie mi-e groaza la gandul asta, dar poate experientele voastre ma ajuta s-o vad cu ochi mai buni.

Piciulika, foarte fain costumasul! Noi asteptam pozele cu Michael purtandu-l .

Gabriella, multumim de intrebare, Raisa e bine, tot mai jucausa. Mai nou ma trezeste si ea la doua ore noaptea, dar nu-mi fac griji ca nu se satura, cata vreme e toata numa' plici. De cateva zile se rasuceste si ea in toate directiile si e foarte fericita de asta!

Yaia, dau si eu o floricica de simpatie!

Tomitza, acult-o pe Sabina, nu cred ca exista dr sa raspunda oricand la telefon! Tinem pumnii sa fie bine si sa se rezolve problemele frumoasei si delicatei Natalia!

Danuta 36, casa de piatra! si felicitari pentru botez!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian
As vrea sa ies pe afara, dar vad ca anunta lapovita pe weather.com...

Pai iesi in jurul blocului.. nu-i musai sa mergi pana pe weather.com daca-i lapovita acolo..

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toma_lly

buna,

n-am reusit sa vb cu dr. culcer, am sunat-o, dar mi-a inchis
am vb cu doctorita fetitei si maine ma internez cu Natalia la Gr. Alexandrescu

va rog sa-mi tineti pumnii

offfff... sa te intorci cu vesti bune Tomitza...

=====================

Mergi la inceput