Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
of, prisi, asta va lipsea... Pune-i masca, si al meu a fost racit rau acum cateva luni si asa l-am tinut. Bineinteles, a evitat si sa stea prin preajma ei. Dar cand statea, purta masca. Si am scapat fara urmari.
Sanatate multa ! Pupam dolofanica ! Si pe mamica ei !
Ma duc si eu sa pap ceva, mi-e o foameeee. Sa vad cum a iesit friptura, am bagat mai devreme in cuptor niste carne de vita.
Revin...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
gabitz78 spune:
luy - tu ce crezi ca se poate face cu 25 lei???mmmmmmm...friptura de vacutza fac si io acum...yammmiii.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
eu acu am revenit de pe drumuri, am de facut baita si sa culc bebele.
Dar vroiam sa va dau vesti despre Tomitza, au fost la dr Culcer si n-are fetita nimica, niciun reflux! e sanatoasa tun!
numai ca nu asimileaza laptele praf. concluzia? din nou la tzitzi!!!!
le va fi f f greu, dar ea mai are ceva laptic, asa ca... sa ne rugam pt ele!
mai multe va zice ea, acu tre sa fuuuuuuuug.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
prisi spune:
quote:
Originally posted by luy
of, prisi, asta va lipsea... Pune-i masca, si al meu a fost racit rau acum cateva luni si asa l-am tinut. Bineinteles, a evitat si sa stea prin preajma ei. Dar cand statea, purta masca. Si am scapat fara urmari.
Sanatate multa ! Pupam dolofanica ! Si pe mamica ei !
Ma duc si eu sa pap ceva, mi-e o foameeee. Sa vad cum a iesit friptura, am bagat mai devreme in cuptor niste carne de vita.
Revin...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
multumim, deja l-am mutat cu dormitul, faza e ca el lucreaza mai mult de acasa
pofta mare, sunt sigura ca e buna fripturica
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
Gata, fata imbaiata, mancata, doarme de o ora. Ma bag si eu mai repede la somn, Eu am mancat macaroane cu nuca si pesmet, sotul nu, e la cura...Sambata a fost la urgenta si-a luxat glezna la fotbal...Acum abia umbla...Nasol!
Ma bag la somn. Ma ingrijoreaza Roxana, e bine?
Luy, cum e vitelul???Yamiiii!
Gabitzule, ti-am admirat copilasii!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
sim_stoian spune:
Marta, sanatate sotului. Sper sa nu fie darnic si sa va dea si voua ceva. Bun planul pt we, si eu m-am gandit la ceva de genul asta , mergem pana la Alexandria sa mai stau si eu degeaba. Dar tre sa conduc pana acolo, asa ca ma mai gandesc.
Ana, am uitat sa iti spun ca mi-au placut la nebunie buclele Mirunei. O frumusete!
Piciulika, am vazut si carliontii lui Michael, e scumpel foc.
Am vorbit cu Rox, a plecat inapoi la munte, de aia nu a mai dat nici un semn de viata. Andrei e mai bine, dar a facut febra si Alex, asa ca acum iau amandoi antitermice.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
prisi spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu acu am revenit de pe drumuri, am de facut baita si sa culc bebele.
Dar vroiam sa va dau vesti despre Tomitza, au fost la dr Culcer si n-are fetita nimica, niciun reflux! e sanatoasa tun!
numai ca nu asimileaza laptele praf. concluzia? din nou la tzitzi!!!!
le va fi f f greu, dar ea mai are ceva laptic, asa ca... sa ne rugam pt ele!
mai multe va zice ea, acu tre sa fuuuuuuuug.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
super vesti
Tomitza multa rabdare si pofta mare micutei Natalia , ce bine ca nu are nimik
poate te ajuta niste ceaiuri sau galactogilul sa-ti revina lapticul
poze
sim_stoian spune:
Gabriela, sotul tau are vreo sora Cristina? Sa iti fie de bine pastele, cred ca au fost bune. Eu am facut greseala sa mananc portocala si m-a luat o foame, ceva de groaza.
Luuuuuuy, ma omori cu friptura aia .
Gabi, i-am vazut pe Lizuca si Patrocle, ce frumos stateau ei acolo
Povestioare
sim_stoian spune:
Tomitza ce bine imi pare ca ai reusit sa rezolvi cu dr Culcer! Ia niste Galactogil sau Nutrinatal. La mine mai aveau efect migdalele, strugurii (cam greu cu ei in perioada asta). Dar cred ca ti-a zis si Sabina ce si cum. Yupiiiiii!
Povestioare
prisi spune:
Gabriela si sotul meu e la cura, eu nu, cei drept am mancat si eu cu el gratar si salata ca sa nu fac mancare de 2 ori, dar eu nu pot renunta la dulciuri, dar parca se vede si la mine un pic , bine mananc numai o cioco pe zi nu 2
Sim multumesc
eu m-as risca sa plec la Alexandria, drumul e de 2 ore dus intors , dar rasfatul e de 2 zile
poze