Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 20
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by luy
Danuta, felicitari pentru reusita evenimentelor de sambata ! Sa va traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si norocoasa ! Iar pentru voi, parintii ei iubitori, multi ani fericiti impreuna, cu intelegere si dragoste !
V-am admirat pozele, printzesa a fost foarte eleganta si cumiiiiinte ( n-am mai auzit de copii care sa nu planga la botez ), iar tu ai fost la inaltime, chiar daca emotiile v-au dat batai de cap. Cu siguranta momentele acelea deosebite vor ramane intiparite in memoria voastra si le veti rememora mereu cu bucurie.
Mi-au placut si pozele in care nasii sunt aliniati, zici ca-s la armata : " Atentie, nashi, dreeeepti! Prezentaaati bebei !"
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Multam de urari si aprecieri...dar la ultimele doua fraze,doar atat :
Celia spune:
Legat de vaccinare , asta seara i s-a facut si Andreei vaccinul de 4 luni- Infanrix Hexa -speram sa nu avem o seara agitata... Starea dupa control :greutatea 7,600kg, lungimea de 65 cm si mergem in continuare pe papi de la mami-titia
Roxali, sanatate lui Enrico.
Bernix, multumim de vestile bune despre Degetzica.
Prisi ,sanatate sotului.
Sabina,super vesti despre dulceata Tomitzei.Felicitari ca ai convins-o sa nu se interneze pina nu o vede dna dr Culcer.
Sim, multumim de vestile depre micutii Roxanei.
Roxana, sanatate multa lui Andrei si Alexandrei.Vacanta placuta atat cat se poate in conditiile astea...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
rnico spune:
quote:
Originally posted by andreea_deea
buna seara fete,
sunt cam supimai degraba ingrijorata. Bebele meu nu vrea sa mai manance. De doua zile cand il pun la san (odata la 6 h, in conditiile in care pana acum doua zile manca la 4 h din ambii sani) nu mananaca mai mult de 3 min dupa ceas dintr-un san dupa aceea efectiv se joaca cu sanul. Nu plange, doarme bine nu pare sa aiba ceva. exista posibilitatea sa se sature asa repede. Voi cele care alaptati va confruntati cu astfel probleme? Bebei vostri la varsta de 3 luni si 2 sapt cam cat mananaca? Se poate ca din cauza suzetei sa lase sanul ?(asa ma speriat o ruda, mi-a spus ca nu trebuia sa-i dau suzeta ca lasa sanul). Please, cele care alaptati voi ce parere aveti?
andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)
ceau
eu alaptez inca, exclusiv. si ii dau si suzeta. dar suzeta o folosim numai cand e maraita si vrea sa doarma. in rest nu. am citit pe undeva ca nu trebuie sa ii dai suzeta cand ii e foame, ca oboseste si apoi doarme la san.
in alta ordine de idei, nici bombonica nu suge prea cu multa convingere, nu a golit niciodata sanu si adorme aproape intotdeauna la san. dar noi nu ne facem griji- pentru ca a crescut in greutate, chiar daca nu ca la carte, dar cel putin nu a stagnat sau scazut in greutate. vrem sa continuam lapte matern exclusiv pana la 6 luni. doame ajuta!
bombonica ...23oct2007
gabitz78 spune:
gata. culcat fiare!
tomitza - super!ce veste buna!pupici nataliei si spor la papica!
rox - sanatate multa copilasilor si sa va intoarceti cu bine si un pic refacuti, macar psihic!
sim - pai eu o alint pe ea lizuca...si pe stef patrocle ca se tine dupa ea ca un catel!
pupici dulci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
prisi spune:
Bernix , probabil Degetica e agitata din cauza schimbarii locului, dar cred ca in 2 zile se acomodeaza , e aerul tare ar trebui sa doarma si sa manance bine, ma bucur ca aveti vesti bune, nici nu se putea altfel
Ma bucur ca Rox e inapoi la munte si le doresc multa sanatate piticilor, sper sa se faca repede bine, sa aiba parte cu totii de o vacanta adevarata
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Vad ca sunteti hotarate si in noaptea asta.
Tomitza ma bucur pt vestile bune,sa aveti pofta si mami lapte multtt.
Roxana, sanatate multa la copilasi.
Sim, nu stiu daca maine servesc parc, sa vad cum ma trezesc, ma cam incearca o raceala, am iesit afara cu bebe si am transpirat, a vrut numai in brate in carut erau ace, am luat un paracetamol, dar am nasul infundat( nu e prima data) sper sa nu fie nimic grav.
Am reusit sa-l adorm pe terorist, vad ca nu s-a trezit dupa jumatate de ora cum are obiceiul, asa ca merg si eu la nani.
Maria unde esti????????/
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)