Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
Ramasesem de ieri datoare cu un raspuns la propunerea lansata de gabitz, mami de Stefan . Am studiat problema si avem o singura obiectie : ii cam plac fustele ( ma rog, rochitzele ), ca azi scoate la dans o fata ( si nu-si face complexe pe tema inaltimii ), maine se tine de mana cu alta... Pai cum rezolvam treaba asta ? Noi vrem fidelitate !
Hmmmm, baietii din ziua de azi... Bag de seama ca asta-i moda acum ( vezi si cazul lui Darius ). Pai de ziua lui, tati primeste pistol-mitraliera
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
gabitz78 spune:
luy - hai mey...ca nu mai e chiar asa cheliutza!pupici ochioasei!
de stef ce sa zic???ii plac fetele, ca doar nu ii plac baietii!eu spun ca e normal!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
gabitzule, io n-am zis ca-i cheliutza pe tot capul
Te rog remarca si adjectivul "trendy"
Asa cum i-am zis si Mariei aseara, CHELIUTZA E LA MODA ! Asa ca e de bine, sunteti in tendinte, hihihi.
luy spune:
Multumim tuturor pentru complimente, ne-ati facut sa rosim. Sper sa nu ne luam nasul la purtare, ca atatea laude am primit... e periculos
gabitz78 spune:
luy - bag de seama ca fetele cam lipsesc...nu-i bai, vb noi doua!apropos, tu pe unde stai?
luy spune:
In Berceni, vrei sa-l trimiti pe Stefan sub balcon, sa-i cante o serenada ?
gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by luy
In Berceni, vrei sa-l trimiti pe Stefan sub balcon, sa-i cante o serenada ?
nehh...e cam departe!n-are bani de taxi!
luy spune:
Danuta, felicitari pentru reusita evenimentelor de sambata ! Sa va traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si norocoasa ! Iar pentru voi, parintii ei iubitori, multi ani fericiti impreuna, cu intelegere si dragoste !
V-am admirat pozele, printzesa a fost foarte eleganta si cumiiiiinte ( n-am mai auzit de copii care sa nu planga la botez ), iar tu ai fost la inaltime, chiar daca emotiile v-au dat batai de cap. Cu siguranta momentele acelea deosebite vor ramane intiparite in memoria voastra si le veti rememora mereu cu bucurie.
Mi-au placut si pozele in care nasii sunt aliniati, zici ca-s la armata : " Atentie, nashi, dreeeepti! Prezentaaati bebei !"
prisi spune:
buna seara,
am venit si eu ,
am facut niste paste, am culcat copilul, care a fost cam agitat azi, poate din cauza ca nu am iesit afara si e fata invatata plimbareata
partea nasoala e ca sotul a racit, sper sa nu fie gripa, ca e cam greu sa nu ne intalnim in vastul nostru apartament de 2 camere, nu stiu ce sa ma fac cu el, miercuri vroiam sa plecam la ai mei , sa mai schimb peisajul, sa ma mai rasfete si pe mine cineva, adica sa nu gatesc si sa strang in urma , sper sa fie ok
ma duc sa-i fac un ceai cu miere si lamaie si revin
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
luy spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
nehh...e cam departe!n-are bani de taxi!
Da' ce-ati facut cu alocatia copilului ? Ati "petrecut-o" ?