Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
amironeanu spune:
quote:
Originally posted by andreea_deea
buna seara fete,
sunt cam supimai degraba ingrijorata. Bebele meu nu vrea sa mai manance. De doua zile cand il pun la san (odata la 6 h, in conditiile in care pana acum doua zile manca la 4 h din ambii sani) nu mananaca mai mult de 3 min dupa ceas dintr-un san dupa aceea efectiv se joaca cu sanul. Nu plange, doarme bine nu pare sa aiba ceva. exista posibilitatea sa se sature asa repede. Voi cele care alaptati va confruntati cu astfel probleme? Bebei vostri la varsta de 3 luni si 2 sapt cam cat mananaca? Se poate ca din cauza suzetei sa lase sanul ?(asa ma speriat o ruda, mi-a spus ca nu trebuia sa-i dau suzeta ca lasa sanul). Please, cele care alaptati voi ce parere aveti?
andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)
Matei mananca numai san, 5 mese pe zi, la fiecare masa suge dintr-un singur san si in 4-5 minute se satura. Si ii dau si suzeta, mai ales cand este somnoros, cu ea adoarme. Atita timp cat doarme bine si ia in greutate eu cred ca este ok.
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
navicula spune:
Andreea deea Paula nu suge ea de obicei mult, cam 5 minute si dintr-un singur san, doar cand are nevoie de afectiune sta mai mult la san. Acum tu stii cat statea inainte, bebeul tau la o masa. Poate are si el o zi in care nu are chef...
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
urmychance spune:
Multumesc inca o data TUTUROR celor care m-au urat si m-au laudat. SI pe Tudorel frumusel. Sa stiti ca a contat tare mult, a venit primavara mai devreme.
Danutza - Casa de piatra si sa va traiasca crestina. Sa va fie de bine.
Apropo de asta, circula o gluma care zice asa: Cica Basescu nu mai zice: Sa traiti bine...ci " Traiti bine? Bineeeeeeee" (adica va aranjez eu).
Am iesit afara un pic cu nishte tb si am avut insuccese pe toata linia. Relatez doar un episod. Tot am auzit la voi ca mai folosit Libero si am vrut si eu sa vad cum e. Nu prea se gaseste, am gasit la Mega Image langa noi, pachet mic, nr. de kg care ne tb. Nu are pret, nu are cod de bare. De trei ori m-am dus, le-am atras atentia,am spus sa rezolve ca revin. Niciodata nu s-a putut rezolva pe loc. Le-=am zis ca daca sunt incapabili si nu pot pune un pret, fie sa mi-l dea cadou, fie sa il scoata naibii din raft. M-am cam enervat....asa, un pic.
De Roxana si Andrei ce mai stiti? Nu a mai scris nimic. Sper sa fie bine.
Roxali spune:
Sibv multumim
Piciule si voua la cat mai multi anisori.
Saptam asta vroiam sa ma ocup de botez, adica invitatii, meniul la rest, bomboniere(statuete mici care se dau la invitat la sfarsitul mesei).
Luy era super eleganta micuta.
Carpatina si la mine e ultima sapt de "vacanta"...macar tu ai stat o luna mai mult.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
isabeluta spune:
Am pus razatoarea de sticla ....
http://good-times.webshots.com/photo/2561949490102218871NBlIxe
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Vad ca e tare liniste pe aici, probabil veniti la schimbul 3.
De Andreiutu Roxanei ma stiti ceva???????
Nana, ati plecat la Boston??? sa va intoarceti fericiti si bineinteles sanatosi.
Eu am intrat sa va spun ca suntem la fel de maraiti, sper doar sa doarma in noaptea asta.Merg sa-i fac baita si sa ne bagam la nani, deci va spun
noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
bernix spune:
Va scriu scurt sa sstiti ce-i cu noi, ca nu voi intra prea des zilele urmatoare.N-am citit nimic din urma. Sper sa revin maine-poimaine cu raspunsuri.
Suntem de ieri la Breaza. Vom ramane aici 2 sapt. Of, of, ce nebunie e sa pleci cu copil mic, cu carutz, patutz, caditza plus hainele de rigoare. Credeam ca nu mai termin cu stransul. Degetzica nu a fost tocmai incantata de schimbare, bine ca e si Bobo cu noi, ca altfel nu stiu cum m-as fi descurcat cu "urlatoarea" mea.
Joia trecuta am fost la oftalmolog cu bb. Mi-a placut tare mult dr.Burloiu. Se poarta f frumos cu bb mic, Degetzica a ras la el tot timpul. Si ne-a dat si vesti bune: copilul e sanatos, nu sunt sechele de prematuritate.
Va pup pe totzi, mamici si bebici, si sper sa revin curand!
P.S.Mama lui Bobo are un calculator la care lucreaza pe care acum il imparte cu mine si cu Bobo.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
luy spune:
Ce, credeati ca va voi da ocazia sa-mi puneti absenta azi ? Neeeeeeee...
Am adormit frumoasa, acu' pot sa scriu si eu, ca mai devreme n-a fost chip.
Mai intai La multi ani fericiti ! pentru
cele 3 dulcetzele parfumate care implinesc 3 luni - la mai mare !
brunetica dolofanica Hannah Patricia de Dantje - mamico, pe unde te-ai ratacit ?
vesela chelioasa trendy Eliza de gabitz78
frumusica bombonica Angelik Melany de ricea
si pentru voinicul cavaler papanash de 5 luni
Alexandru de OanaMC
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi, sa-i ascultati pe parinti si sa-i faceti mandri de voi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
urmychance spune:
Andries - spuneai ca e curat la tine de poti linge pe jos. Cum de e asa curat? Faci tu sau ai femeie?