Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Andries spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Andries, haideti la Brasov! te ajut sa cauti casa, apartament?
Poze
He he... cat mi-am dorit eu sa ajungem la Brasov, mai ales ca avem si un var acolo si ne intelegem de minune! Dar, din pacate, sotul meu nu si-a gasit de lucru acolo si nici nu sunt perspective prea apropiate, poate peste niste ani.
Inca sunt datoare cu niste poze de scaunel, mii de scuze de intarzie, imediat ce pun mana pe aparat, le public.
Andries
danuta36 spune:
Multumim Sim.
Roxana imi pare rau ca e bolnavior Andrei si a-ti ratat vacanta,dar sper sa vii si cu vesti mai bune..
magdaz spune:
Danuta 36, linistea si pacea de acum sa le aveti tot timpul, va doresc din suflet. Felicitari !
Sabina, prima idee ( care nu prea ne afcteaza pe noi, abia poate generatia urmatoare) e ca eradicind anumite virusuri prin vaccinare (chiar daca foarte periculoase, gen variola) creezi un gol in ecosistem care e foarte susceptibil sa fie umplut de unele si mai dihai, de sa ajungem sa spunem ca primele erau "parfum "
Ideea 2: "bombardarea" sistemului imunitar al unui copil, in timp relativ scurt cu prea multe vaccinuri(poate facea toate bolile, dar pe o perioada de timp mai lunga, sau nu le facea pe toate) ar duce la hiperstimulare, cu potential ulterior de apritie a unor boli ale sistemului imun prin proliferare anarhica.(ex:limfoame, leucemii...) E doar o speculatie, nimeni nu a studiat asa ceva, si nu vreau sa le bag in cap fetelor ca nu e bine sa vaccinezi copiii.
Eu i-am vaccinat pe ai mei, si asa voi face in continuare.
Insa nu am apelat la toate vaccinurile posibile, de ex pe Cristian nu l-am vaccinat antivaricela.
Nu il vaccinez antigripal.
magdaz spune:
Bee,daca esti draguta, detaliaza si tu nitel cu vaccinurile alea...ce ai cu vaccinurile cumparate? Care e vaccinul antibonsiolita? anti ce e? anti VSR?
Ca sa fiu sincera, de antirubeola si anti oreion m-as fi lipsit si eu.
navicula spune:
Of, of Mami 25 sa treaca ..bine ca sunteti amandoi ok
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
Andries spune:
Magda, apropos' de vaccinari, schema obligatorie de vaccinari la copilul mic este cred eu aprobata de OMS si oricum este studiata bine de autoritatile de sanatate publica din toate tarile in care se aplica.
Dezbateri pe tema "daca vaccinam sau nu copilul" cred ca putem avea pentru vaccinul antigripal, pentru hep A, pneumococ si cam atat. Eu sunt "pentru" vaccinarea ROR datorita frecventei mari a afectarii glandelor in cazul oreionului. Mai exact ovarele, testicolele si pancreasul mi se par atat de importante ca nu as risca un oreion la copiii mei, dar "risc" in mod frecvent infectii virale si in fiecare an gripa.
Proliferarea virusilor si aparitia unor tulpini noi, mai rezistente si mai pacatoase cred ca sunt datorate modificarilor climatice si mai putin interventiei umane. Oricum in cazul gripei, o pandemie rade milioane cu sau fara vaccin. Eu cred ca vaccinarile astea pentru unu - doi - cinci ani de rezistenta sunt o afacere a marilor firme de medicamente, dar daca beneficiul vaccinului il reprezinta o imunizare pe viata eu totusi cred ca merita facut.
Andries
navicula spune:
uite mami25_7 suntem nascute in aceasi zi, aceiasi luna si acelasi an iar de ne grabeam noi un pic aveau si copii aceasi zi de nastere
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
sim_stoian spune:
Ce patanie, Mami25! Bine ca nu a patit David nimic.
Andries, nici eu nu ii voi face lui Stefan vaccinul antigripal. Nu l-am facut nici eu, nici sotul vreodata.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Gabriela77 spune:
Danuta, din suflet felicitari pentru mica crestina si pentru voi doi! Sa aveti o viata frumoasa alaturi de comoara voastra!
Tomita, imi pare tare rau, dar si eu zic sa vb cu dr. Sabinei, poate reusesti sa eviti internarea, e de groaza perioada asta cu virusi de tot felul.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
danuta36 spune:
Magda multumim.Apropo de vaccinuri,chiar ma intreba taica-meu daca acum exista...zice ca a tras mult cu mine,caci facusem si pojar si varsat de vant si plangeaaammm de nu mai stia ce sa mai faca..