Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Andriesule, ia baga o poza cu husbandul ca nu-mi amintesc de el, sa vedem, poate ii oferim noi o cafea virtuala aici, ca sa nu-i para rau dupa ofertelea alea pe care le mentionai! Si te-ai gandit ca poate e prea curat in casa si la asta sunt alergici? (astea sunt glume, sper ca nu te superi!)

Se pare ca subiectul zilei e vaccinarea. Sa va zic de la noi: eu citisem pe internet de schema de vaccinare din tara, care, normal, e diferita de cea de aici. De exemplu, aici la nastere nu i se face niciun vaccin copilului. Noua totusi ne-a facut BCG la nastere, ca sunetm straini si in Romania cica mai sunt cazuri de tuberculoza (aici cica nu au).
Al doilea vaccin se face la 3 luni (penta...ceva, anti 5 chestii diferite, nu mai tin minte ca sunt batrana, maica!). Tudor a facut febra 38,9 dupa vaccin si m-am enervat, ca practic noi l-am imbolnavit putin facandu-i vaccin.
Al treilea se face la 5 luni si ma gandesc cu groaza la febra de dupa!
Eu nu sunt mare fan al medicamentelor si de asta nu ma dau in vant dupa vaccinari, dar daca sunt obligatorii, ma gandesc eu ca medicii totusi nu ar face rau cu buna stiinta copiilor si au ele un rol in a proteja in viitor. Dar, cum s-a mai spus aici, nu am de gand sa-i fac cupilului alte vaccinari optionale. (Asta doar daca nu ne duce sotul in vreo excursie intr-un loc exotic si atunci probabil va trebui ceva vaccin specil, dar asta nu se va intampla prea curand, ca e bebe prea mic si nu ma risc!)Sotu, poate citesti!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Danuta, din suflet felicitari pentru mica crestina si pentru voi doi! Sa aveti o viata frumoasa alaturi de comoara voastra!

Tomita, imi pare tare rau, dar si eu zic sa vb cu dr. Sabinei, poate reusesti sa eviti internarea, e de groaza perioada asta cu virusi de tot felul.

Gabriela, mami de Sara (29.08.20070

Gabriela,multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Andries, haideti la Brasov! te ajut sa cauti casa, apartament?

Poze

e deformare profesionala?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am revenit si noi. Pentru ca era tare frumos afara, am fost cu ntonia in marsupiu la cumparaturi la Mega Image. Am cumparat cate ceva sa pregatesc pentru sot diseara, sa inaugurez aparatul de gatit cu aburi pe care l-am cumparat ieri.

Piciulika, bine ai revenit. Foarte frumos e costumas ales.

Sim, am vazut pozele cu Stefan la munte, foarte frmoase si felicitari pentru frizura, ii sta foarte bine. Eu nu cred in superstitii cu tunsul, taiatu unghiilor sau alte minuni si nu mi se pare normal sa aplicam astfel de superstitii bebelusilor nostri. Cumnata mea in schimb, a tuns-o pe fetita ei prima data la 3 ani jumatate, nu stiu ce baza avea superstitia, oricum nepotica avea un par subtire rau la varfuri inainte sa o tunda.Asa, si tot cumnata, minunandu-se ca nu am diversificat copilul pana acum, mi-a zis ca daca nu il diversific pana la 4 luni, pe urma n-o sa mai manance.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pozne maine ... ca au venit ai mei acasa si trebe' sa pun masa. Pupici.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

ce faci mandarinutza ? Hai ca ne intalnim si pe aleea de la pagina 15.
Tomita noi am avut un prieten medic care a lucrat la Grigore Alexandrescu si ne-a sfatuit sa nu internam copilul sub nici o forma si chiar daca e ceva grav sa solicitam tratament in ambulator . Mai bine facem noi drumuri decat sa stam acolo ca intram cu ceva si plecam cu 10 boli si mai descoperim si peste luni de zile ca a mai luat cine stie ce microbi.sanatate multa si sa auzim vesti bune.

cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta si eu urasc babismele astea, numai cand aud mi se face rau, evit sa ma pronunt casa nu supar pe unul sau altul,legat de tunsulica la bebe, si eu o sa-l tund putin mai spre primavara, noi avem o creasta tare haioasa, ati vazut-o in poze, in rest parul este uniform.

Voiam sa va spun si Rodica poate confirma, la noi in Ardeal nu se fac atatea (babisme), la botez e simplu, mergi la biserica si l-ai botezat, nu tu mir , nu tu taiat de mot, nici la nunta nu se fac atatea chestii.
Acum sa vad ce fata or face socrii cand o sa-l tund pe baiat..hihi.
Aaaaaaaa la fel cum nu sunt deacord sa cresc un copil dupa carte, nu-i dau nu stiu ce ca asa scrie in carte, eu cred ca instinctul de mama te ajuta foarte mult(nu vreau sa supar pe nimeni,asta este parerea mea, stiu un exemplu si chiar mi-e mila de copilasul ala).

In ce prveste discutia de azi, legata de vaccin, o sa le fac pe cele obligatorii si cred ca atat, asta depinde de multi factori, ma rog la DD sa ma mosteneasca la capitolul asta, stiu eu ce stiu cand afirm asta.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

He he... cat mi-am dorit eu sa ajungem la Brasov, mai ales ca avem si un var acolo si ne intelegem de minune! Dar, din pacate, sotul meu nu si-a gasit de lucru acolo si nici nu sunt perspective prea apropiate, poate peste niste ani.
Inca sunt datoare cu niste poze de scaunel, mii de scuze de intarzie, imediat ce pun mana pe aparat, le public.
Andries

Am inteles! E drept ca aici oferta locurilor de munca e foarte saraca... nici salariile nu se compara cu Bucurestiul. Dar, peste ani...
Nu-i bai daca n-ai timp de poze, ideea e ca-i practic scaunul, zic bine?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am revenit si noi, am dormit un pic si eu , Miru a dormit 3 ore, nu-mi venea sa cred , sa vedem ce face la noapte ...

Bee pupici pt mamica si pentru pitici cuminti, multa sanatate

Rox ce face Andrei? e ok?, a-ti plecat la munte?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

ufffffffff am vazut stirile de la Prima, despre cazul din Craiova......alt bb mort..........

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput