Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
mami25 bine ca nu s-a intamplat nimic si sunteti bine amandoi, intri si tu in clubul patitelor cu bb scapati sau cazuti.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Celia spune:
Piciulika , asteptam sa-l vedem pe papanas Michael, crestinat si-n super costumas
Ana, scumpica Miruna si ce zulufi avea...
Danuta36, felicitari pentru Miruna Andreea , dulcetica crestina si parintilor -casa de piatra , cu multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi.
Toma-Ily , sanatate Nataliei si tie putere sa depasesti momentul, poate se rezolva cu tratament ambulatoriu...
Isabeluta , pupici "barcutei" leganate.
Nana , drum bun cu realizari depline , asteptam vesti bune.
Roxana , sanatate lui Andrei ...asteptam vesti bune.
Mami25_7 , pupici pentru mami necajita...bine ca David nu a patit nimic.
Pupici mamicilor cu bebici agitati si bolnaviori , multa sanatate ,rbdare si liniste in cresterea lor.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Andries spune:
Salut grafomanelor! pleaca omu' doua zile si nu va mai prinde din urma!!
De citit am dovedit, da' poze n-am vazut decat cu ochioasa' (stiti voi a cui este) si cu Sabinelul tunsuliciu' frumoase fete ce mai!
Eu ma prezint cu un tonus de zile mari dupa un weekend extrem de reusit la munte, cel putin pentru mine a fost beton, super marfa!!
Andries
Celia spune:
Bee, n-a tinut prea mult huzureala... sanatate papanasului...
Andries, ne bucuram pentru tine ca ai avut un week-end reusit si te-ai intors cu bateriile incarcate de la munte...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Andries spune:
Mami25 nu te necaji degeaba, oamenii din ziua de azi rar isi aduc aminte ca trebuie sa fie oameni.
Doamna Carpatina crez' ca ne luam de mana pe 4 feb si ne consolam una pe alta. Io' inca sper sa-mi pacalesc sefu' de inca 2 saptamani.
Roxana imi pare tare rau de vacanta voastra si de boala lui Andrei. Dar vreau sa-ti spun de bona, eu daca ar fi sa aleg, as lua-o pe sor-mea care are 18 ani si pe care am "dascalit-o" cu ocazia primului copil, cand avea 15 ani, era perfecta, atenta, cu chef, de-o minte cu ala mic, rabdatoare, ii placea sa se plimbe, sa-i spuna povesti, sa-i dea cadouri, mancare, am lasat-o cu el de multe ori si nu am avut plangeri.
Iar despre "bona sotului" eu sunt de parere ca de ce ti-e frica nu scapi, in consecinta mie nu mi-e frica si ar fi absurd sa-mi fie cu un barbat ca al meu care de niste ani buni rezista cu usurinta la cele aproximativ doua invitatii la cafea saptamanal, in conditiile in care ofertantele nu-s chiar de lepadat
Sabina bravo ca ati reusit fara antibiotic.
Pinacolada ti-am dat pe PM, daca mai ai intrebari te rog sa nu eziti.
Teo draga mea, ma bucur ca ai trecut peste emotii si ca stii ce ai de facut.
[Betty, Urmy, bebeka, gabitz inca nu am luat nimic de la nenea Aramis, dar vreau sa iau. Eu as putea sa merg saptamana asta, miercuri sau joi, Betty am inteles ca si tu ai vrea sa mergi. Cum facem?
Andries
Andries spune:
Si nu in ultimul rand, La Multi Ani! si multa sanatate tuturor sarbatoritilor, felicitari micilor crestini si proaspetilor cununati, sa fiti voiosi si fericiti toata viata!!
Andries
Andries spune:
Daaa...multumesc, multumesc...adevarul este ca am avut un weekend plin de odihna, am dormit, altcineva a spalat si sterilizat bibe, altcineva a facut mancare, a pus si strans masa, altcineva a pus si ridicat copilul pe / de pe oala, eu am stat in pijamale si am mai scos putin, putin nasul pe afara.
Doar ca sunt nervoasa si resemnata in acelasi timp...pen'ca Mircescu are din pacate alergie la dreaq stie ce, la munte nu fornaia deloc, nu avea nici un muc, cum am ajuns in Bucuresti, in doua ore s-a umplut de muci uscati si iar fornaie. Nu stiu ce am in casa de ne doboara in halul asta, praf nu e (e bec casa mea, poti sa mananci pe jos), mucegai nu am, chimicale nu folosesc, aerisesc de cateva ori pe zi, aragazul nu il tin deschis, apa pe calorifere am, covoarele (care sunt de bbc 100%) le spal la maxim doua luni, perdele draperii la fel, de fumat nu se fumeaza la mine, nu stiu, chiar nu stiu de la ce fac ei reactia asta alergica. Plec din Bucuresti, imi bag piciorul si in doi ani plec de-aici.
Andries
sim_stoian spune:
Danuta, felicitari! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunea voastra mica.
Andries, gata, te paste intoarcerea la servici? Parca spuneai ca ai mai vrea sa stai acasa. Nu se mai poate?
Am fost la banca, am aflat ce trebuie sa fac. Am fost si pe la Piciul la Iancului, reduceri 40% la toate produsele de iarna, asa ca am luat 2 perechi pantaloni de iarna (raiat captusit) cu 54 ron ambele. As fi luat eu mai multe, dar stam cam nasol cu banii din cauza actelor de la casa (notarii astia...).
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
danuta36 spune:
Navicula,Pinacolada,Cecilia,Mandarinutza,Bee,Celia,Andries multumim pentru urari fetelor!
Eu,cu neuronul meu zapacit,am uitat cred,dar o felicit acum pe Luy pentru micuta crestina!Tare frumusica si eleganta,ochioasa mica!