Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
betty78 spune:
Luy pentru cafea
sa iti traiasca mica crestina, e dulce foc...imi place tare mult poza alb-negru. Te anunt ca mai are un pretendent
Slippers merci....in legatura cu dermatologul am eu unul f bun, dar nu stiu daca se ocupa de bebici...este vorba de dr Nedelcu, care a fost la Sp. Militar Central si acum si-a deschis o clinica pe Veronica Micle.
Cecilia al meu a continuat si azi noapte....sunt zombie rau de tot...cu vomitatul stai si tu linistita, ca mai au si ei zile mai proaste. Totusi sa ai grija sa nu fie in jet.
Sabina chair era de vina sotul....a tgropait de zor prin camera si uite asa s-a trezit bebe....ufff si tu alta problema...ai grija cu amigdalele
Navicula e dulce foc Paula si grasunica. Nici Mario nu vrea suzeta
Roxana multa sanatate lui Andrei!
Urmy La multi Ani! Mumos, mumos bebe
Bikmaria ce cheliuta are Teo...si al meu a inceput sa cheleasca si isi schimba si culoarea parului
Rodica ce printisor frumos ai!
Urmy esti tare frumoasa, soro....nu te mai impacienta ... cateva kg jos si o sa arata ca inainte
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Celia spune:
La mai multe lunite pentru:
Alexandru de Oana Mc
Hannah Patricia de Dantje
Eliza de Gabitz 78
Angelik Melany de Ricea
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Pinacolada spune:
Danuta36-casa de piatra! sa fiti fericiti si sa va bucurati de mica crestina care are niste ochi superbi!
Tomitza-mai bine te duci la consultatie si vezi dupa aia daca e nevoie de internare!
e o doctorita buna la grigore -se numeste Jurjiu! spui ca ti-a recomandat-o dr Basca!
succes si mai incearca la Culcer!
aeperju spune:
Ptiu...la noi a nins ca lumea azi noapte...si acum iar s-a pus pe nins. Vine iarna inapoi? ca abia se mai inmuiase vremea...
emma
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Devylla cum sa te uitam??? Hai ca te descurci tu,n-o sa fie chiar asa de greu..
Si bv,Yaia multumim pentru urari.Am revenit si cu pozele,daca vreti sa ne vedeti,aici:
http://family.webshots.com/album/562295696YJMRdz?vhost=family
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Casa de piatra, multa fericire si numai bucurii alaturi de micuta crestina.Ati fot superbe anandoua.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
mandarinutza spune:
Hop si noi. Am fost la plimbare in parc, la noi in zona a fost destul de frumos, insorit.
Rox, multa sanatate pentru Andrei!
Tomitza, multa sanatate pentru Naty. Of, sper sa nu fie cazul sa va internati.
Danuta, casa de piatra si felicitari pentru micuta crestina. Am vazut pozele, sunteti tare daguti!
Luy, felicitari pentru crestinarea Mariei, a fost tare frumusica si cocheta la botez.
Ana, stiu ca tu intrebai de lanolina.Si eu am gasit foarte greu la Sensiblu, uite aici lista cu farmaciile unde este disponibilahttp://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2162179.Crema nu cintiner altceva decat lanolina pura. Si Antnia a avut 2 portiuni mici uscate pe picioare, pana sa gasesc lanolina, am dat-o cu crema de galbenele care contine si lanolina, si in 2 zile au disparut.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mami25_7 spune:
Buna fetelor,sunt tare necajita,astazi,m-am dus la farmacie sa iau lapte si am alunecat pe scari si am cazut,am trantit si caruciorul dupa mine,noroc a facut sa fie bine protejat bb acolo ca altfel nu vreu sa imi imaginez ca ar fi patit,si mai rau ca nimeni nu a venit sa ne ajute,desi treceau oameni pe langa noi.Nu mai exista omenie,ma gandesc acum la cat de greu trebuie sa le fie celor imobilizati in carucior fara acele banale rampe de urcat.Bine ca nu are David nimic,m-a apucat plansu si nu stiam ce sa fac,dar el doar s-a rasturnat si era bine imbracat plus ca am aparatoare la carut.Multumim lui Dumnezeu ca ne-a pazit.
cecilia L spune:
Tomitza, sanatate multa, totusi mai insista sa o vada dr. Sabinei, are dreptate e groaznic acum in spitale.
Noi suntem la fel, maraiti, am fost afara cu carutul si nu a vrut sa stea in el, a urlat de ne-au auzit toti vecini, sa stie ca existam nu???
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
mandarinutza spune:
La multi ani! pentru sarbatoritii zilei:
Hannah Patricia de mami Dantje
Eliza de mami gabitz78
Angelik Melany de mami ricea
Alexandru de mami Oana MC
Mami25, off ce sperietura, bine ca nu ati patit nimic.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Bee spune:
Buna fetele.
Am si eu parte de luxul de a avea ambii copii adormiti in acelasi timp! Asa ca huzuresc in fata PC-ului (recuperez din urma ce s-a scris). SI profit de ocazie sa felicit si eu sarbatoritii! LA MULTI ANI COPII Frumosi!.
Danuta, felicitari pentru micuta crestina! Si voua casa de piatra! Si eu am amintiri de la nunta+ Botez la primul copil.
Sabina si eu am incercat sa scap de ROR la Ana. Dar din pacate nu mai exista AR simplu! Am si eu un mare cui impotriva vaccinurilor, motiv pentru care, pe mine nimeni nu ma va convinge sa fac vreun vaccin optional, sau pe cele straine (de cumparat). Bine, n-ar trebui sa fiu asa vehementa. Pe cel impotriva bronsiolitei (care exista doar la americani) l-ash face!
Tomitza, Roxana, sanatate copiiilor! AM inteles ca aveti probleme.
Din pacate in spitale e nenorocire. Acum o saptamana la Grigore Alexandrescu erau 2 in pat.
gata distractia. S-a sculat Razvan, tuseste.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia