*** LA REDOUTE *** (73)
Raspunsuri - Pagina 15
elyanne spune:
quote:Daaaaa? Spre rusinea mea nu-i cunosc colegii, parintii nici atat... pt. ca eu n-o duc la gradi din cauza lipsei timpului, pt. ca stau cu gemenii... se ocupa ma'sa mare...
Originally posted by madic
Elyanne, eu eram cu paltonul, multumesc de raspuns. Intre timp nu-l mai au pe cel care-l voiam, dar poate gasesc altceva sau macar stiu de acum inainte.
PS : suntem colege de grupa la gradi, ti-am vazut pozele si o remarcasem mai demult pe Elena ca e o mica "redoutista". A mea e Mariuca.
O sa-i zic sa mi-o arate pe Mariuca in poze ... sa stiu si eu.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Pitulica spune:
Caprioara, cel mai bine e sa te duci la BCR si cu 10 Ron iti faci un card pe care-l poti folosi fara probleme pe net. Oricum...cel mai important e sa nu folosesti cardul de salariu ptr cumparaturi online , fiindca in majoritatea cazurilor ai nevoie doar de cont, de data la care expira si de codul de securitate, toate fiind notate pe el. Asa ca e mult mai sanatos sa ai un card pe care sa pui bani doar atunci cand vrei sa faci o comanda. Si la BCR sau la BRD ( nu mai stiu sigur) poti face cardul pe net. Completezi un formular apoi te suna ei si le confirmi si pe urma te duci sa-ti ridici cardul.
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by melku
Cum e cu www.laredoute.fr/vente-bottines-fille.aspx?productid=324126550&documentid=281807&categoryid=26193942&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> botinele astea ?
parca le-a luat Cami...
am priceput ca pe exterior nu e piele (sau e?), da' mai departe m-am pierdut? au piele pe interior?
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
Adina, nu eu le-am luat, dar imi cam fac cu ochiul si mie!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Alyna24 spune:
Tocmai am mai bagat o comanda mica de vreo 140 E.
![]()
Abia astept sa vina si comanda din 16.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
socrate spune:
Caprioara daca nu te-au lamurit pana acum fetele:
- pe verso-ul cardului acolo unde este banda magnetica mai e o banda de hartie unde semnezi, si unde ar mai tb sa fie niste cifre grupate, ultimul grup fiind format din 3 cifre
- in principiu poti plati cu un card de genul acesta pe site-urile care accepta plata online
- ca sa vezi daca poti utiliza cardul tau pentru plati in strainatate si cursul la care se convertesc lei in euro (e cursul bancii dar mai bine intrebi)cel mai bine dai un telefon la Raiffeisen si intrebi. Probabil te vor transfera de la unul la altul dar eu asa m-am lamurit cu cardul meu, de la o alta banca deci nu pot sa iti spun de Raiffeisen
In principiu ce am mai facut suplimentar a fost sa il inrolez la 3D Secure pentru a asigura o siguranta mai mare tranzactiilor.
lbelciug spune:
Alyna24, ce ti-ai mai luat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
adeea_ro spune:
comenzi din 11 au venit?
eu o astept cu sufletul la gura? poate, poate vine maine ca azi am intrebat la posta si nu era 
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Alyna24, ce ti-ai mai luat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Pai.....am mai luat cateva tricouri pt Davidutz, sor'mea a luat si ea pt Raducu si ne-am luat si noi cateva bluzite,o salopeta, eu ceva de incaltat(niste tenisi).Speram sa fi nimerit marimile!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kikilica
Am si eu nevoie de ajutor. Am facut 2 comenzi la distanta de 2 sapt. La ambele au luat banii imediat(confirmare on-line de la banca)si la cateva zile au blocat sume identice fara sa le mai retraga. Asa ca acum am banii blocati si nu stiu ce sa fac. Daca vi s-a intamplat si aveti vreo idee... Multumesc.
Da, s-a intamplat mai multor fete, mai ales la primele comenzi. Banca o sa-i deblocheze peste vreo 30 de zile. Asta daca nu cunosti pe cineva la banca sa-i explici situatia si care te poate ajuta.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea