*** LA REDOUTE *** (73)
Raspunsuri - Pagina 14
claujro spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Multumesc de explicatii, fetele. Dar pentru ca transfera banii in Franta banca imi mai opreste vreun comision (in afara de comisionul de schimb din lei in euro)?
Caprioara, mami deMatei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Nu. Dar de ce nu intrebi la banca?! Fiecare banca are politica ei, comisioane diferite...etc. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult...
Ce mai face Chitzul? Ai mei sunt paziti ca pe ochii din cap!
Caprioara spune:
Eu pe fata la cardul Maestro am un numar format din 16 cifre iar pe spate scrie intre altele, ceva mic: 03/07 AUSTRIACARD si un numar de cinci cifre/002. Nu mai inteleg nimic, merge au ba???
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
claujro spune:
Caprioara, numai banca iti poate spune! Sau da o comanda si vezi daca ti-o ia. Daca merge inseamna ca e bun cardul, daca nu...faci unul potrivit.
Caprioara spune:
Alina, acum am vazut raspunsul tau. Deci trebuie sa ma duc sa-mi fac alt card
. Nasol... Poti sa imi spui mai multe despre cardul asta al tau nou? Cum ii zice? Si e in euro sau in lei?
Claudia, Toto (1,2 si 3) fac bine acum. Dar inainte de Revelion disparuse unul din ei. Ieri a aparut intr-un mod miraculos la gradi. El stie pe unde a umblat
, ca noi nu mai speram sa apara dupa mai mult de o luna de cautari prin toate locurile unde umblase cupilul zilele acelea in care a disparut. Fiind trei, acum e mai greu sa imi dau seama daca lipseste unul, ca nu fac prezenta zilnic
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
alinabojuc spune:
Am si eu aviz pentru comanda din 10.
Dar abia maine merg ca au programu de la 9-12.
Ce program dom`le.
Sper sa nu am surprize neplacute.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
melku spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Daca nu ati luat, inca, va recomandwww.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant.aspx?productid=324086829&documentid=346107&categoryid=40384260&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 " target="_blank">Geaca fete
Maria a purtat asa ceva toata iarna, sunt FOARTE multumita de ea, i-am dat comanda si pt la iarna.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
si eu am luat pentru pitica mea geaca asta si sunt foaarte incantata de ea.
ii e putin mare, i-am luat marimea 102, Daria are in jur de 90cm, dar merge, numai bine sa-i ajunga si pana la iarna cealalta, sper
Ioana, ce ghetute ai luat tu? ce numar ai luat pentru Maria?
Daria mea are 14 cm masurati in interior (am talpita ei luata pe un carton, o tin in portofel). ce numar sa-i comand?
inca mai astept comanda de pe 10.
edit: am priceput, cred ca merge marimea 23.
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
alinam spune:
Caprioara cardul cel nou e visa, e in lei, il alimenteaza sotul cu o anumita suma din cand in cand sa fie sigur ca am "frana" la cumparaturi heheheheh. Mergi la banca si spui pt ce iti trebuie cardul si se rezolva foarte repede, depui niste bani in cont, cat consideri tu ca iti trebuie de cheltuit online, cardul meu e specil pt asta fakut sa nu folosesc cardul de salariu sau cel de credit ca sa nu am surprize neplacute.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
melku spune:
Cum e cu www.laredoute.fr/vente-bottines-fille.aspx?productid=324126550&documentid=281807&categoryid=26193942&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> botinele astea ?
parca le-a luat Cami...
am priceput ca pe exterior nu e piele (sau e?), da' mai departe m-am pierdut? au piele pe interior?
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
X-ray spune:
ieri l-am trimis pe sot la posta ca deja nu mai aveam rabdare.mi-a adus amandoua coletele si cel din 9 si din 10,fara aviz.deci stati linistite ca vin
.sper sa am timp sa va pun niste link-uri daca nu azi maine sigur.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...