*** LA REDOUTE *** (73)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
Miki, am citit dar tot nu-s lamurita. Eu am card maestro in lei, la Raiffaisen. Pot comanda cu el? Si daca da, banca imi mai ia vreun comosion (si cat)? Cu transportul si cu taxele de manipulare am inteles acum citind pe prima pagina.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
kikilica spune:
Am si eu nevoie de ajutor. Am facut 2 comenzi la distanta de 2 sapt. La ambele au luat banii imediat(confirmare on-line de la banca)si la cateva zile au blocat sume identice fara sa le mai retraga. Asa ca acum am banii blocati si nu stiu ce sa fac. Daca vi s-a intamplat si aveti vreo idee... Multumesc.
Eli30 spune:
Caprioara, nu cred ca "maestro" ti-l va accepta...acolo unde iti cere datele cardului sunt trecute "mastercard" si "visa".
madic spune:
Elyanne, eu eram cu paltonul, multumesc de raspuns. Intre timp nu-l mai au pe cel care-l voiam, dar poate gasesc altceva sau macar stiu de acum inainte.
PS : suntem colege de grupa la gradi
, ti-am vazut pozele si o remarcasem mai demult pe Elena ca e o mica "redoutista". A mea e Mariuca.
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Miki, am citit dar tot nu-s lamurita. Eu am card maestro in lei, la Raiffaisen. Pot comanda cu el? Si daca da, banca imi mai ia vreun comosion (si cat)? Cu transportul si cu taxele de manipulare am inteles acum citind pe prima pagina.
Caprioara, mami deMatei (07.01.2002) si asteptand o
in ghid scrie mastercard/visa, nu maestro. oricum intreaba la banca. chiar daca iti poti folosi cardul sa stii ca taxele si comisioanele nu-s universale.
---------------------------------------
common sense is not really so common
ralu_t spune:
multumesc fetelor de raspuns, mai am rabdare in cazul asta
in ce priveste cardul maestro, face parte din grupul mastercard, adica mastercard e de credit si maestro de debit, cum ar fi visa si visa elektron.deci eu zic ca merge, cel putin pe vremea cand aveam card maestro eu n-am avut probleme...nu conteaza daca ai cont in lei, se plateste o taxa de schimb dar eu n-am sesizat vreodata ca ar fi mare, nici macar in taiwan. doar in elvetia m-au supt de ceva leishori.
ralu
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
23+
drumul lui bebe
poze
Caprioara spune:
Multumesc de explicatii, fetele. Dar pentru ca transfera banii in Franta banca imi mai opreste vreun comision (in afara de comisionul de schimb din lei in euro)?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
chiara.2005 spune:
Stiu ca s-a mai scris dar nu gasesc nicicum pe unde , asa ca cer scuze ca pun si eu aceeasi intrebare pe care au mai pus-o si altele. Cand am citit mesajul respectiv ideea mea era ca oricum nu voi cumpara incaltaminte .....dar mi s-a pus pata
Deci : Cum e cu marimea la incaltaminte? Eu port cam 37-38(mai degraba 38) aici in Romania. M-ar interesa niste pantofi "La redoute creation". Ce marime ar trebui sa-mi comand?
Multumesc.
claujro spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
multumesc fetelor de raspuns, mai am rabdare in cazul asta
in ce priveste cardul maestro, face parte din grupul mastercard, adica mastercard e de credit si maestro de debit, cum ar fi visa si visa elektron.deci eu zic ca merge, cel putin pe vremea cand aveam card maestro eu n-am avut probleme...nu conteaza daca ai cont in lei, se plateste o taxa de schimb dar eu n-am sesizat vreodata ca ar fi mare, nici macar in taiwan. doar in elvetia m-au supt de ceva leishori.
ralu
a venit toamna...cu un bebe albastrutudor
!!!
23+
drumul lui bebe
poze
Am o prietena cu maesto si nu are pe spatele cardului cele 3 cifre care ti le cere cand faci plata pe net. So, nu-l poate folosi. Verificati si voi!
alinam spune:
Caprioara cu cardul maestro de la raiff nu merge, stiu ca am si eu, nu e card securizat parca ceva de genul asta, merg doar cardurile care au pe spate un cod de 3 cifre, raiff nu iti ia comision, dar iti fac tranzactia la cursul euro din ziua cand iti ia lr banii si din cate stiu eu nu la cursul afisat de banca, pt plati externe folosesc alt curs, nu stiu exact care da pot sa intreb daca te intereseaza, eu mi-am intrebat sotul daca pot sa platesc cu cardul meu, a zis nu si mi-a fakut alt card pt plati externe, nu am cerut prea multe explikatii hehehe de ce sa imi umplu memoria cu lucruri inutile, pe mine ma interesa doar sa cumpar.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)