Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Celia spune:
Sabina , multumim de vesti...pacat ca nu sunt bune. Sa dea DD sanatate la toti micutii si mamicilor lor.Roxana sanatate multa papanasului.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Celia spune:
LaviniaN Succes la examene.
Sim vroiam sa-l vad si eu pe tunsulica si cantaretul Stefan dar ...poate ma ajuti te rog
Sabina felicitari pentru realizarile socrului tau.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
sim_stoian spune:
Sabina, ce zici, are talent Stefan, are ceva sanse? Face vocalize de cateva zile de numa-numa.
Ce vesti nasoale cu Andrei de Rox . Ma rog pt el.
Cecilia, eu l-am filmat cu aparatul foto, de aia se si vede asa de prost. Mi-a fost lene sa mai car camera dupa noi pentru cateva ore. Filmuletzul l-am incarcat pe webshots.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mihailescu teodora spune:
Va pup de noapte buna ,dragele mele!
De maine plec 2 sapt la Ploiesti,nu am net acolo,dar poate vine cumnatu cu laptop+conexiune!
Luy,saru'mana din suflet!Rezolvat cazul:pe 23.02.2008.Intr-adevar,Livia e o dulceatza,am fost joi seara acolo sa vedem sala.E fff bine!
O s-o sun pe Rox sa vad care-i tb cu Andrei!
Andreiutz bolnavior de Nana!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by Sabina
Auzi Carpatinule, nu uita sa filmezi si prima omleta a Ioanei
Si vezi sa fie aburinda, daaa? Ca daca nu e, nu iti dau gogosi!
Mah.. daca-s bune gogosile .. gasesc eu cum s-o aburesc..
Da' tre' sa gust gogosile inainte... ca poate ma aburesti tu cum c-ar merita...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Baga adresa, ca-ti trimit prin DHL...Hihihi...cica numai 'porcarii' nu ai voie sa duci in UE (desi am vazut la tv cum ajungeau carnatii in Spania), astia nu au zis nimic de gogosi! Si-apai ii torn si curierului o gogoasa si-l aburesc sa-ti duca pachetul...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
betty78 spune:
Luy pupa Mario, fetitza dulce Maria, merci frumos. Ce-i drept m-a cam indoit de spate...ma doare coloana in 3 locuri, dar n-am ce face. Am inceput intre timp sa fac masaj si sper sa ma ajute....si o sa incerc sa fac si ceva sport...
Sabina scumpo, asta este adevarul , hai ca nu ti se urca la cap
LaviniaN bafta la examene.
Lie imi cade parul de nu mai stiu de mine. Dupa tratamentul asta am intrat in panica si am inceput si vitamine...asa ca i-au si Elevit si tardiferon Fol. S-a dus naibii cura mea de slabire
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Roxana multa sanatate lui Andrei! Aveti grija de voi si sa te auzim cu vesti bune.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
aeperju spune:
Buna seara si de la noi!
Erina sigur ca ne putem intalni, cu mare placere, numai sa se potoleasca vantul asta urat ca tot vreme nasoala a fost zilele astea. Abia astept soarele (si fara vant) sa putem iesi in voie afara. Vorbim.
Sim, sa-ti traiasca flacaul simpatic!
Roxana, multa multa sanatate!
Prezent Doamna Maria(asa cum m-a invatat Luy )!
Pupici!
Noapte buna!
Emma si Andrei
Sabina spune:
teo, vezi ca rox nu prea mai avea baterie si vroia telefonu pt salvare.
sun-o si tu maine , acu un sms cred ca e ok
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihailescu teodora spune:
i-am dat sms!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou