Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
super!
si ia zi...vreo sansa sa ne vizitezi la busteni? plecam de joi seara acolo...si stam pana plecati voi de la ploiesti!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by magdaz
mi se pare ca nu seamana numai cu tine. E combinat si cu tati cumva.
Sigur ca la combinatie a intrat si tati.. uite cam asa...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Carpatina, sa stii ca m-am gandit la asta…E simplu, o vand pe asta a mea, si o folosesc cea de serviciu, doar n-o sa tinem nspe mii de masini…Asa, deci maine e ziua Z…ok, astept pozele, vad ca repetitie ati facut…Buuun!!! bafta!Si eu vreau reduceri din astea, ma mir ca te abtii la 50%, si tu te tii tare!Asteptam poza cu Ioana cea diversificata si merele de aur.
Pai de ziua mea isi cumpara lui cadou. Ce-ai asa complicat, Carpatinoooooo????Multumim de urari!
Multumesc, Sim, Betty!
Luy, draguta ca de obicei! Unde sint pozele cu dulcea mea Maria?
Lavinia, ma bucur ca e bine Miru!Bafta la examene!
Offf, saraca Roxana! Si bietul Andrei! Of, of, of! Chiar sint ingrijorata pt ei…
Multumesc, Sabina de urari!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Celia spune:
Sim Multumesc de PM . Am vazut papanas frumos de Stefan , am ales o ora nepotrivita de vizualizare ca dulcetica mea face nani...dar maine face mami prezentarea...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
myral spune:
Of, Roxana draga de tine sa ajungeti repede acasa si Andrei sa fie bine.Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca mi-am adus aminte de rufele uitate in masina de spalat, of.Va spun noapte buna ca nu cred ca mai intru. Si sper sa-mi mearga netul ca deja face fite, vantul e de vinaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Carpatina, sa stii ca m-am gandit la asta…E simplu, o vand pe asta a mea, si o folosesc cea de serviciu,
Inteleg ca intentia e sa stai cat mai mult in concediu...
quote:
Originally posted by Gabriela77
Pai de ziua mea isi cumpara lui cadou. Ce-ai asa complicat, Carpatinoooooo????
Da' ce maica, la el sunt sinapsele pe invers? Sau la voi e obiceiul pe dos? Ca la noi la Ploiesti, de ziua ta primeai cadouri, nu faceai.
Lavinia, bafta la examene!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
urmychance spune:
sim uite aici www.flickr.com/photos/15009148@N07/2220308541/in/photostream/" target="_blank">fereastra deschisa
cel putin asa mi se pare mie.
editez: am intrebat sotul si mi-a spus ca nu e geamul deschis si ca se vede o bara de afara si mi-a aratat ca nu se poate vedea asa de mult. Acum, va rog, trimiteti rosiile alea la 7 lei kg spre mine /
Rox- inca o data sanatate multa si va tinem pumnii sa va faceti bine repede.
Piciulika spune:
Duminica se petrece in familie, nu-i asa?
Bine v-am regasit. Am vrut sa ma auto-exilez, pentru ca am fost dezamagita de lipsa de reactzie a grupului cand Tomasa a fost bestelita aiurea de tot. Am considerat-o tradare.
Nu cred in "ele se cearta, ele se impaca": suntem un grup de amice (virtuale) si eu consider ca daca o iau pe aratura, prietenii trebuie trasi de maneca. Sunt o fire pasnica, m-am certat de vreo 4 ori in viatza mea, de fiece data revoltata de lipsa de respect a unora fatza de omul de langa. Si-atunci ma aprind rau. Totusi, nu arunc cu cuvinte, nu balacaresc oamenii si nici nu ma impac dupa.
Pentru mine se terminase, s-a rupt vraja - chiar scapasem fara sechele de dependentza. Voiam sa va scriu un mesaj de plecare, sa nu dispar ca magaru-n ceatza, dar... s-au infiltrat niste sabotori: unele dintre voi si, la cine ma asteptam mai putzin, Radu!!
Si iata ca am citit si din urma si m-am emotzionat tare la ce am gasit - va rog, nu-mi mai masatzi asa egoul, ca-mi face rau! - si da, si voi imi lipsitzi, de fapt!
Gata, nu mai ma intind, ca devin sentimentala.
Si mie mi-ar placea mult s-o reintalnesc pe Tomasa aici...
Multa sanatate tuturor Puilor si Mamicilor de Pui bolnaviori!
O duminica frumoasa tuturor.
P.S. Carpatina, 10 puncte pentru ultimele sarje.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
luy spune:
Yupiiiiiiiiiiii, a revenit Piciulika !
Imi vine sa tzopai intr-un picior de bucurie , dar nu pot, ca am una bucata frumoasa adormita in brate. Asa ca-l pun pe asta sa sara ( fie si coarda ) in locul meu
Piciulika
Michael
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts