Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
Ah, sa nu uit :
Radu
pentru ajutor, ca ne-ai trimis-o inapoi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
Piciulika bine ai revenit!
si acum buna dimineata si de la noi! Sunt chiuna de cap.....domnul bebe s-a sculat la 1, 4 iar apoi nu a mai dormit deloc...a stat doar atarnat de tzitzi lui mama. De la ora 6 a inceput ora de vocalize, de cred ca a sculat tot blocul. Are un ticnal de efectiv te doare capul dupa ceva timp.
Si ca sa fie viata mai rosa...m-am certat aseara cu al meu sot , ca ar fi sculat copilul la 1 noaptea din cauza lui.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Of, am citit acum despre Andreiutzul Roxanei, ca nu-i bine deloc . Sper ca au ajuns cu bine acasa, poate au trecut sa-l vada si-un doctor si ca-si va reveni repede
Bietii de ei, nu au avut parte de vacanta atat de multasteptata...
luy spune:
betty, iti fac o cafelutza ? Eu ma delectez momentan cu un castron de cereale cu lapte, da' daca vrei cafea, ma duc indata sa fac.
Si a mea printzesa s-a tot trezit azi noapte, s-a culcat pe la ora 21 si pana la ora 23 cand m-am culcat si eu a avut o tentativa de trezire, dar am rezolvat-o cu tzitzi. Pe urma s-a trezit la ora 1, a papat, s-a culcat si s-a trezit din nou la 2, la 3... Asa ca am luat-o langa mine, ea avea chef de rasuciri pe burta si asa cum statea ea pe burta am "mufat-o" si a adormit ! E prima oara cand doarme in pozitia asta. Si uite asa am reusit sa dormim pana la ora 7.
Acum doarme, dupa ce ne-am omorat timpul vreo ora si jumatate, am pus-o din nou la tzitzi si am doborat-o
luy spune:
Asaaa, ramasesem datoare cu povestea despre botez... Am inceput de acum 2 zile sa scriu, dar nu am mai terminat.
Am facut botezul pe 12 ian la biserica Kretzulescu, erau -8 grade afara si stresul meu cel mai mare era sa nu raceasca Maria. Am fost chemati pt slujba la ora 12, ceea ce s-a suprapus peste programul obisnuit de somn, asa ca am ajuns la biserica www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212545966/" target="_blank">dormind. Mai era de botezat inca o fetita, mai mica decat Maria cu vreo luna si jumatate. Si-a continuat netulburata somnul in timpul rugaciunilor de la inceputul botezului, bineinteles ca nici o pereche de nasi nu a stiut pe de rost www.flickr.com/photos/11799927@N07/2211765611/in/photostream/" target="_blank">Crezul, asa ca i-a pus sa citeasca. Nu s-au sincronizat , prin urmare nu s-a inteles nimic .
In fine, a sosit momentul critic pt noi: www.flickr.com/photos/11799927@N07/2211787645/" target="_blank">pregatirea pt lansarea la apa . Am incercat s-o www.flickr.com/photos/11799927@N07/2211930263/" target="_blank">dezbrac cat mai repede si apoi s-o bag sub www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212740536/" target="_blank">patura, sa nu i se faca frig, mai ales ca eu aveam niste maini reeeeci, desi in biserica nu era f.frig, dadusera drumul la incalzire. Ea n-avea nici o treaba, imi zambea, cred ca s-a gandit ca urmeaza o baita de-aia obisnuita . Insa www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212855730/" target="_blank">surpriza ! A inceput sa planga din momentul in care a luat-o preotul, si nu s-a mai oprit pana nu a terminat si cu www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212080309/" target="_blank">miruirea si am reusit s-o imbracam. Cred ca eram caraghiosi, ca ne tremurau mainile si nu stiam cum s-o imbracam mai repede, sa nu raceasca. Totusi apa a fost calda, insa na, ne temeam de frigul din biserica. Asa ca am www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212196133/" target="_blank">infofolit-o bine, nu mai terminam cu imbracatul si preotul ne-o cerea de zor... Drept urmare a ramas desculta, nu am apucat sa-i mai punem si pantofiorii
Am fost atat de zapacita, incat uitasem de cruciulite, abia atunci mi-am amintit, asa ca am inceput sa le impart si astfel am ratat momentul in care preotul m-a strigat sa mi-o dea (dupa ce a inchinat-o pe la icoane), a trebuit s-o ia tot www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212203197/" target="_blank">nasa . Oricum eu nu am fost in stare sa urmaresc slujba, eram prea agitata, am vazut-o acasa, pe dvd
In fine, s-a terminat, am iesit si dupa www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212207375/" target="_blank">pozele de rigoare ne-am indreptat catre restaurant.
Am avut petrecerea la hotelul Ibis de langa Palatul Parlamentului, s-a tinut intr-o sala de conferinte amenajata special pt eveniment, deci am avut intimitate si spatiu suficient. Cea mai buna chestie a fost ca am avut gratuit si o camera in hotel, unde am putut linistita s-o schimb si s-o hranesc pe printzesa.
Am mai facut si acolo o sesiune foto cu invitatii, cu www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212216465/" target="_blank">nasii si www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212212527/" target="_blank">noi 3.
Din pacate rochitza de la nasha, foarte frumoasa si delicata de altfel, a avut o problema: fiind dinr-o lanica, asa, dupa ce am spalat-o a inceput sa lase scame, asa ca a trebuit s-o schimb ( si nici nu o mai pot imbraca, pt ca inghite scame de-alea ). Deci am trecut curand la o www.flickr.com/photos/11799927@N07/2213014542/" target="_blank">costumatie lejera.
Maria a fost foarte curioasa de ceea ce se intampla in jur, nu a plans deloc, dar nici nu prea a dormit. Abia dupa cateva ore a rapus-o oboseala, insa a www.flickr.com/photos/11799927@N07/2212226691/" target="_blank">dormit fara probleme in sala, nu am dus-o in camera.
Petrecerea a fost reusita, cel putin asa au zis toti invitatii - am fost pana in 50 pers, marea majoritate colegi sau fosti colegi de serviciu. Am facut cu o zi inainte si un filmuletz de prezentare cu Maria ( multumesc de idee, aniast ) si l-am proiectat, as vrea sa-l pun sa-l vedeti si voi, dar e cam mare si nu stiu unde sa-l incarc.
Am constatat ca sunt foarte legata de puiul meu, pur si simplu nu am putut sta departe de ea, chiar daca am tinut-o in carucior in sala am stat tot timpul cu ochii la ea, nu eram in stare sa ma concentrez asupra conversatiei pe care incercam s-o duc cu invitatii nostri. Desi tare mult dusesem lipsa socializarii, iata ca atunci cand am avut ocazia nu am fost in stare sa profit. La un moment dat ajungeam sa-l las pe interlocutor sa vorbeasca singur, pur si simplu nu-l mai auzeam si ma uitam dupa Maria. Sper sa-mi treaca faza asta, ca-mi dau seama ca nu-i buna deloc dependenta asta.
Si in final va mai arat un www.flickr.com/photos/11799927@N07/2216912072/" target="_blank">instantaneu din biserica, mie imi place tare mult.
gabitz78 spune:
neatza.
roxana - multa sanatate si pupici lui andrei. of, e nasolala rau otita asta...si stef a avut de 2 ori intr-un interval de 6 luni si mi s-a spus ca e de la polipi si a trebuit sa-l operez.pupici.
luy - frumoasa si delicata e fetitza ta....am si eu un baiat smecher si frumos, ce zici?
eliza a dormit dusa toata noaptea, de la 9.30 la 8!!!record mondial.sa o tina tot asa ca-mi place.
pupam pe toata lumea si va dorim o duminica placuta!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
slippers76 spune:
Buna dimineata
Rox, sper ca Andrei e mai bine. Of ce de belele si pe capul vostru!
Piciulika,
Betty, pupam mamica obosita si suparata.
Luy, superba printesa crestinata!
Myral, hai ca poate luni se rezolva problema, ca am inteles ca n-o sa mai bata vantul atat de tare.
Gabriela, la multi ani cu intarziere sotului tau. Asta da cadou!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
De Alinush mai stiti ceva? Dar de Danielle?
Multumim mult pentru urarile de sanatate.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Piciulika, bine ai revenit.
Roxana sper ca sunteti bine,ma rog la DD sa fie asa.
Sabina vrem vesti despre Andrei al Roxanei.
Luy, am vazut o adevarata printesa, mi-a placut ultima poza, ochi caprui.
Betty uite un de la o alta mamica obosita.Nici noi nu am dormit prea bine, am avut vreo 3-4 treziri pana la 8 dimineata cand mi-a dat desteptarea, nici vorba de pacalit, acum e vioi veselie mare, imi povesteste la greu, scoate niste sunete noi, dupa care face pauza, le repeta si tot asa.
Partea urata este ca mi-a vomat in dimineata asta de a udat pijamaua si bady si nu odata. Acum vad ca s-a linistit, zic eu ca e de la dinti, de ieri sta iar numai cu degetele la gingiute.
Gata, merg ca ma cearta,
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Sabina spune:
Piciuliko, am lucrat fin, recunoaste
insa nu credeam sa fie R motoru principal! Bravo lui, si-o strangere de mana, ca de la fotograf la fotograf
va zic de pe-acuma ca Tomasa e chiar f f ocupata cu mutarea, dar eu as spune ca avem mari sanse sa n-o dam disparuta.
Roxi, astept vesti si mai bune (pe la 2 jumate oapte scazuse febra voinicului, dar i s-a schimbat medicatia, o sa vina Roxana sa ne zice ce si cum)
Luy, f dulce instantaneul luat cu 400D-ul
eu beau chiar acum cafeaua aia, ca am patit-o.
M-am sculat cu amigdalele umflate RAU.
asa ca sper sa alunece bine pe gat ceva cald....si sa ma fac bine in 2 ore, ca nu-mi permit sa ma imbolnavesc.
(de parca isi permite vreuna dintre noi!!!!)
Ana, cum mai esti? si Miru?
Betty....of!!! pup o mamica obosita. Bineinteles ca e sotu de vina ca l-a trezut pe bebe, cum altfel? ca doar n-o sa te certi cu Mario
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo