Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by bikmaria

ce zici e cocheta teo?

http://good-times.webshots.com/album/561521716XTdMVx

Oooooo,e belea,iubita!
Sa i-o arat lui Mihnea si p-aia nuda?Sau sa-l las pe el sa descopere,,America''-asta cind o veni momentul,adika dupa nunta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

s-au dus de mult vremurile cand se descoperea AMERICA dupa nunta ...acum e treaba cu perioada de proba un an doi si daca trece proba se vorbeste de nunta,daca nu asta e ...alta la proba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, am tot vrut sa te intreb de scaunul de masina, de unde l-ai luat si cat ai dat pe el, pretul e cel pe net???????????mi-a palcut si ma gandesc ca foarte curand trebuie sa cumpar si eu.

noapte buna, merg sa ma chinui sa adorm ac altfel maine o sa fie zombi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

quote:
Originally posted by bikmaria

SABINUTULE ATAT DE REPEDE CRESC EI ,DAR TOT ATAT DE REPEDE IMBATRANIM NOI .

stii cate fire albe am? o groaza! si n-am decat 28 de ani!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

mai fato ,eu asteptam sa-mi ridici moralul cu vreo 2 vorbe de sti tu sa zici ,si tu ce faci te jelesti ca ai fire de par alb ,offffff,dar stai ca e si o parte frumoasa AI 28 DE ANI si nu mai bagi nici divort ,deci ai o familie frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, e Inglesina Moovy, l-am luat de la importator, 360 RON.

Teo, ma bucur ca ai scris.

Ma bag la nani si eu, desi nu prea mi-e somn, am dormit azi pana la 11.40 de era sa intarzii si la dr . Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Magdaz, uitasem sa-ti spun ca eu astept cu rabdare si nu-i nicio problema daca soacra ta nu a mai lucrat din '77, important e sa-si aminteasca retetele. Eu o sa le incerc oricum.

Vazi si prunci faini foc, nu dau nume, le tin secrete! :)))

Si va mai zic doar ca incep sa ma simt exclusa...voi cu cafeaua voastra! Eu nu beau cafea, ca ma arde la stomac si ma tine treaza. Si mie imi place sa dooooorm! Hihihi

Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Noapte buna ,iubitele,fug ca pastilutele deja-si fac efectul!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

yaia noapte buna ,dimineata te astept cu o cana de lapte ,iti place?

Mergi la inceput

pai atunci sa spun si eu
NOAPTE BUNA mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hai nu ma treceti absenta ca am revenit…Cu vesti bune, desigur! Vine ziua sotului si s-a gandit sa-mi cumepere masina, ca a mea de serviciu am predat-o, eee, ce ziceti de asa sot???Asa ca sint tare euforica, ma enrva sa depind de el...
Sara e o cumintica, si ea se gadila, ma distreaza, azi a servit primele lingurite de supa si i-a placut. Doar ca ne murdarim ca purceii la papa...

Tomita, iti inteleg supararea, si eu zic ca si Andries, daca ai schimba putin aerul? E foarte frumoasa printesa.
Roxana, sper ca sint mai bine puii…Si tu!
Sim foarte misto scaunul, sa se tolaneasca bine in el dolofanelul Stefan. Ce dulce e!
Ana, felicitari si pt iepurasul tau grasun.
Teo, bine ca esti mai bine acum, draga de tine! Foarte bine ca ai hotarat sa pleci la mami.
Sabina, felicitari lui Gheo cel precoce!
Luy, felicitari pt vestile bune despre Maria cea frumoasa! In aceleasi limite ne incadram si noi...Si zici ca incepeti si incetut-incetut cu papa?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

maria, esti de coma
hai sa-ti zic atunci:
NU imbatranim, pt ca suntem de-o varsta cu pruncii nostri! Imbatranesc numa aia prea egoisti ca sa-si doreasca urmasi, prea cupati cu propriile lor orgolii...
Mamicile sunt cele mai frumoase si tinere pt copiii lor!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput