Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Sara buna fetele!
Am intrat sa va salut!
Teo ma bucur ca ti-ai revenit. Dc poti spune-mi si mie ce simteai ca de azi parca simt ca o iau si eu pe aratura. Sunt f nervoasa, tip si dau ordine in continuu. Nu ma mai recunosc! Simt ca nu mai pot face fata, si am tot felul de fixatii de la capacele de biberoane, cum zicea R
oxana, pana la cele mai dosite lucruri din debara care tb sa stea intr-o ordine bine stabilita, ca dc nu, nu am liniste! cred ca dc stau cu Cris pana la 2 ani, ajung la 9 siguuuuuuuuur!!!!!!
Norocul meu e ca Cris e un copil cuminte, dar mi-e rusine sa o zic, insa uneori imi vin nervii si pe el. Incerc sa ma abtin, insa am intrat intr-o rutina tampa, care ma macina!
Va pup si va urez noapte buna! Nu va mai stresez cu tampeniile astea!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Cu ce-mi spui tu aici,sigur n-ajungi la 9[:D}
Sa ajungi acolo,treaba-i mai complicata!
Odihneste-te si iubeste-ti copilul!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Sabina spune:
si gheorghe se gadilaaaaaaaaa, vaaai, moare de ras cand il dezbrac pt baita :-))
maria...da....cresc mai copii astia ATAT de repede!!!!!
Andreea11, eu marti am spart 2 farfurii, am tipat la toata lumea, am zis ca eu a doua zi divortez, ca imi uras barabtu, si cu toate astea n-am ajuns la spital:))
e o o forma de refulare ceea ce faci tu acuma, ceea ce, paradoxal, e BINE!!
In momentul in care simti ca nu poti iesi din prapastie, ca nu poti controla mintea, ca nu te poti exterioriza, atunci e intr-adevar mult mai grav.
Sigur, irascibilitatea nu-i buna.....odihneste-te si vei fi bine:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Nu pot saa adorm, baiatul doarme de la 9,30 prevad ca se trezeste pe la 2-3 sa pape, exact cand o sa adorm eu...hihi
Teo, sanatate multa, sa te odihnesti cat poti de mult, ai nevoie.
Sabina pt Gheo, e tare fain sa-l vezi ridicandu-se.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
quote:
Originally posted by bikmaria
ce zici e cocheta teo?
http://good-times.webshots.com/album/561521716XTdMVx
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Oooooo,e belea,iubita!
Sa i-o arat lui Mihnea si p-aia nuda?Sau sa-l las pe el sa descopere,,America''-asta cind o veni momentul,adika dupa nunta!
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Ma duc sa pun sterilizatorul cu biberoane,ce simplu era cu tzitzi!
Mor de ciuda,dar asta-i viatza!
Mihnea
Sabina spune:
ptiu, ptiu, ce frumusica e Teodora mica!
cecilia, las ca nici cu al tau nu mi-e rusine! e un voinic si-un puternic!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
SABINUTULE ATAT DE REPEDE CRESC EI ,DAR TOT ATAT DE REPEDE IMBATRANIM NOI .
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
stii cate fire albe am? o groaza! si n-am decat 28 de ani!
ANDREEA11 spune:
Merci mult fetele! Va pup si NOAPTE BUNA!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo