Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ce sa va zic ,dragele mele mamici?Fusei pe muchie de cutit rau de tot!
M-a palit depresia postpartum cind nimeni nu mai spera ,nici macar eu!Daca aparea in primele 14 zile de la nastere,ar fi fost mult mai usoara,se rezolva cu psihoterapie,in cazul meu diagnosticul a fost de ,,severa'',care din pacate a necesitat tratament medicamentos.
In consecintza,Mihnutzu' e deja pe formula ca nu puteam lua medic si sa alaptez in continuare,pare multumit momentan,papa Humana 1!
Io am fost intr-un hau imens psihic vorbind,norocul meu ca-si face trat efectul ff bine si deja fac salturi spectaculoase spre vindecare!
Din pacate dorm ff mult de la pastilute si nu pot avea grija corespunzator de Mihnea,asa ca plecam o perioada la Ploiesti la mami sa ne ajute ea!
Imi motivez de acum absentele,sa aduc si scutire?

Maria,io mi-s cuscra de cuvant!Doar sa ramana fi'ta la fel de cocheta,ca Mihnea e invatat cu ma'sa aranjata

Lasand gluma la o parte,fetelor,la cea mai mica tulburare de atitudine si comportament,nu stati sa asteptati,sunt tare pacatoase dezechilibrele astea hormonale postpartum.Din cite observati,la mine au aparut la 3 luni si 5 zile dupa ce-am nascut.Brusc,sever,la intensitate maxima!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

teo - si bine ca te simti ok acum...refacere rapida!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

teodora ma bucur ca tratamentul isi face efectul ,v-ati hotarat foarte bine sa plecati la PLOIESTI ,nu pot decat sa-ti urez multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

te pup teo,. ma bucur mult ca ai scris!

eu mi-am dat seama ca nu mi-am laudat de mult fecioru:)
ei bine, baiatu s-a ridicat singurel in fund cand statea la sotu in brate! dar nu poate sa-si tina bine echilibrul, se ridica si dupa aia pica in fata
da e voinicu lu mama! vorbeste absolut incontinuu, l-am auzit la telefon si pe Andrei de Roxana, pot sa va confirm ca e un vorbaret si voincu cela!
aaa, si azi a fost f f haios! pocneam degetele, stiti voi, unu de altu...si a incercat si el sa faca¬! JUR!!! a inercat si fratele lui sa vada daca e adevarat, si sotul meu! si de fiecare data vroia sa miste si el degetelele, nu reusea si incepea sa maraie!
ne-am topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

TEO nu este nevoie de scutire ,doar de promisiunea ca te vei relaxa ,te vei odihni si vei da gata pacatoasa asta de depresie .
o sa ne lipsesti mamica cocheta .

Mergi la inceput

bravo gheo azi in fundulet ,maine deabusilea ,are mama baiat mare .
Si TEO gongane toata ziulica ,cateodata ai impresia ca se cearta cu cineva ,sunt asa de scumpi ,de acum o sa ne uimeasca in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Teodora ma bucur ca ai scris si ca esti mai bine. Sa ai multa grija de tine si de Mihnea binenteles.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Sara buna fetele!
Am intrat sa va salut!
Teo ma bucur ca ti-ai revenit. Dc poti spune-mi si mie ce simteai ca de azi parca simt ca o iau si eu pe aratura. Sunt f nervoasa, tip si dau ordine in continuu. Nu ma mai recunosc! Simt ca nu mai pot face fata, si am tot felul de fixatii de la capacele de biberoane, cum zicea R
oxana, pana la cele mai dosite lucruri din debara care tb sa stea intr-o ordine bine stabilita, ca dc nu, nu am liniste! cred ca dc stau cu Cris pana la 2 ani, ajung la 9 siguuuuuuuuur!!!!!!
Norocul meu e ca Cris e un copil cuminte, dar mi-e rusine sa o zic, insa uneori imi vin nervii si pe el. Incerc sa ma abtin, insa am intrat intr-o rutina tampa, care ma macina!
Va pup si va urez noapte buna! Nu va mai stresez cu tampeniile astea!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

TEO nu este nevoie de scutire ,doar de promisiunea ca te vei relaxa ,te vei odihni si vei da gata pacatoasa asta de depresie .
o sa ne lipsesti mamica cocheta .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Citeva vorbe frumoase,fac mult mai mult decit pumnii de medic ce-i iau!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina eu de cand l-am vazut in poze am spus ca e inteligent Gheo.La a mea cu ce sa ma laud, si ea vrea sa se ridice in fundulet dar de la a vrea pana la a putea mai este Si se gadila micuta cand o dezbrac sau imbrac la brate si pulpiteMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput