***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 4
kid spune:
Buna dimineata
Am o intrebare pentru mamicile care au zburat cu avionul, poate stiti sa ma lamuriti si pe mine: cand ne-am intors din Italia, ne-au pierdut unul din bagaje; stie cineva care e procedura de despagubire, daca este vorba de o suma fixa sau cum altfel se evalueaza valoarea bagajului pierdut?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
Hello fetele,
ce mai faceti? Imi pare tare rau ca nu mai pot tine pasul cu voi. La servici sunt destule noutati, avem mai mult de munca, iar eu incerc sa tin cu dintii de cele 7 ore petrecute aici. Bona mi-a cam facut figuri si drept urmare acum sta numai 8 ore cu B, restul de 1-2 ore acoperindu-le socrul meu. Nu-mi convine pt ca socrul e capos si nu face deloc ca mine, dar n-am ce face. Strang din dinti pt ca nu am alternative, iar bona n-o schimb acum caci si-a asa nu va sta decat pana in septembrie. L-am avut pe Matei bolnavior, acum e mai bine, dar inca tuseste si ii curge nasul.
Pe Bogdanel incerc acum sa-l dezvat de dormitul cu mine in pat caci mi-a cazut de cateva ori si nu vreau sa se mai repete. E greu procesul de re-adaptare pt ca in secunda cand simte ca e singurel in patutz incepe foiala si in final se trezeste. Ma inarmez cu rabdare, il plimb din nou ca sa adoarma si il pun in pat. Sper sa reusesc. Dintisorii de sus inca nu i-au iesit, desi se scarmana la ei o gramada. Ma laud cu faptul ca mezinul meu se ridica acum cu mare usurinta in picioare. Se agata de bluza mea sau de marginea cutiilor cu jucariile lui Matei si e hopa sus. Bineinteles ca jucariile lui nu il mai intereseaza, doar masinile lui Matei sunt bune de ros si becul de la statia de pompieri il fascineaza la culme. E tare frumos cand puii mei se intalnesc seara acasa si se joaca impreuna sau unul langa altul.
In rest ma bucur ca am dat vreo 2 kg jos in cca 3 sapt. de cand am inceput sa tin regim si sper din tot sufletul ca timpul sa-mi permita sa merg si la inot din februarie.
Graviduta, tu ai inceput serviciul?
Mica, am spicuit un pic ultimele pagini. Daca am inteles eu bine, ai gand de emigrare curand?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Madi spune:
Buna mamici!
Andrei
Aurora Demetra
David Andrei
Cu intarziere si scuzele de rigoare pentru Lavini
si pentru mamica Ucuttza
Cine intreba de dintisori...si noi tot fara, desi am impresia ca s-ar anunta unul. Mi se pare ca se intrezareste ceva alb jos, in dreapta. (facem 9 luni duminica, asa ca...)
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ankaa spune:
Salutare mamici si capsunici!Intru si eu dupa o noapte cu muuulte treziri..
VAS-si al meu s-a iritat la fundulet cand am schimbat servetelele.Daca nu i-ai dat sa pape nimic nou,cred k servetelele sunt cauza.
ARCADIA-nici piticul meu n-are nici un dintisor..si nu cred k va avea in curand.
LA MULTE LUNISOARE SI MULTI ANI Andrei de Vali,Aurora Demetra de Bebeta si David de Ella!!!
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
lbelciug spune:
Ca sa evitati iritatiile la fundulet, va sfatuiesc sa spalati copiii cu apa si sapun si sa folositi servetelele umede doar in deplasare sau atunci cand situatia nu va permite sa-i spalati. Lui B al meu ii merge f bine asa. As zice chiar ca n-a fost niciodata iritat.
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
angiuta spune:
Kid si mie mi-au pierdut un bagaj tot cand m-am intors din Italia dar mi l-au adus dupa 2 zile acasa si spre surprinderea mea nu era nici macar umblat in el . Cred ca trebuie sa vorbesti tot acolo unde i-ai declarat lipsa, la aeroport, banuiesc ca pe foaia aceea pe care ti-au dat-o cand ai facut plangerea ai si un numar de telefon. Multa bafta!
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by arcadia
Mai e vreo capsunica careia nu i-au iesit dintisorii?
Da, noi, da' suntem mai mici decat voi. Dar stai linistita, ca am inteles ca tre sa iasa pana la 14 luni. Fata finilor nostri e nascuta pe 12 aprilie si n-are niciun dinte. Apropo de fata finilor, Sobi, si ea mananca la greu hartie, dar n-a patit nimic inca.
Kay, Pepsi, Gabiu, merci pt raspuns.
Eu eram un pic stresata ca Mara nu bea destul lapte si, in general, lichide (eu nu-i dau suc/apa/ceai decat cand sughita), dar am citit in Capraru acum (informatiile din cartea lui mi s-au parut intotdeauna pertinente) ca intre 6-7 luni si 7-8 luni bebe trebe sa bea 400-600 ml lapte zilnic. Iar Mara bea putin peste 600. Deci m-am linistit.
Liviana, mai am putin pana incep, pe 1 feb (de fapt, pe 4, ca e luni; dar o sa ma duc de pe 1 un pic ca sa vad ce clienti avem si care e situatia dosarelor). Oricum, sarcina asta parca mi-a anesteziat toti neuronii..uit nume, date, etc in conditiile in care nu ma intrecea nimeni la memoria datelor sau numelor. In fine, sper sa-mi revin. M-o ajuta Memo Plus?
Gabiu, uite aici ce a zis dianalaura despre Biotics.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
gabiu spune:
mersi graviduta, cred ca acolo citisem dar pt ca atunci nu ma interesa am citit peste randuri si am ramas doar cu ceva informatie. multumesc
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
lbelciug spune:
Graviduta, stai linistita si nu lua prostii pt memorie. O sa-ti revii o data reinceputa activit profesionala. E normal ca dupa o pauza sa fii mai putin productiva. Cu cine ramane fata acasa?
timur spune:
Pepsi: multumesc mult pt raspunsuri. Cu siguranta te voi deranja pe PM.
In leg cu dintisorii: nici noi nu avem deloc (data nasterii: 16 Iunie 2007)
La ce varsta se introduce iaurtul? Intai cel facut in casa apoi cel "de la alimentara?"
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz