***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Si ai vostri pitici au lipici la voi? Cum faceti sa-i dezlipiti ca sa mai aveti si putin timp liber???

http://community.webshots.com/user/timur2701

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Cu cine ramane fata acasa?

Cu mariul si cu soacra mea.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Cum ii dezlipiti de voi pe pitici? Eu nu mai pot face nimic din cauza lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

La multi ani Ucuttza!!!
LIVIANA felicitari lui B pt ridicatul in picioare si tie pt kg pierdute.
Am si eu o intrebare: ai vostri au urme de la pampers la picioruse?K noi folosim nr 4 dar are niste urmeee ..si eu de strans,nu-l strang f tare .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

ankaa: si noi tot nr 4 si avem urme. La fel, nu-l strang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

BUNA FETELE!
vas si eu am schimbat servetelele, tati a vrut sa ia ceva nou de la farmacie si mai rau a facut, a luat servetele umede de la pampers cu lavanda si s-a iritat, a facut niste bubite care au trecut cu bepanthen.acum folosim sensitive(tot de la pampers)

si eu i-am dat iaurt de 125g ieri, simplu, fara nimic in el, cremoso de la Danone.de la 8 luni am aflat ca se introduce iaurtul, el inca nu are, are 7 luni si 7 zile.nu i-a facut rau, mai ales ca l-a mancat pe tot odata.

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
pupici la capsunici
magda, mamalui tudor catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

si eu tot nr.4 folosesc,de la Pampers, dar am gasit la o farmacie in Crangasi ceva nou, au schimbat formatul, la burtica unde era verde, astia sunt mov si au aripiorele elastice, le prinzi mai bine si au piciorusul liber.
magda, mama lui tudor catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

help!
citeam si Mati se juca langa mine in pat si-l aud cum sugea. Ma uit si desfacuse capacul de la sticluta de nazomer (apa de mare) si bea din ea. Nu a baut decit max 2-3 ml, ca nu era prea mai era in el, dar tot apa sarata ramane. I-am dat san dar nu a fost incantat si apoi niste apa - sper sa nu o vomite cum face de obicei. Ce sa-i mai dau? Stiu ca sarea solicita rinichi, dar in ce cantitate?

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pepsi, multumim ca ne-ai admirat!

Andrada, pai....nici vorba de un al-2lea.No way!Vreau sa mai fac si eu ceva pe plan profesional in viata asta!SI...vreau sa-i ofer macar lui david de toate!Pt 2 e mai greu!

Nici noi nu avem nici urma de dintisori la 9 luni si 2 zile!
Iaurt i-am dat pe la 7 luni prima data si n-a patit nimik.I-am dat Campina, apoi Tnuva si Danone cremoso.Acum ii dau si Danonino de vreo 2-3 saptamani.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kid tre sa anunti pe aeroport de bagaje si din cate stiu ti le aduc acasa cand le recupereaza. Nu stiu insa nimic din bani. Noua nu ni s-au pierdur bagajele niciodata, dar ni s-a furat din bagaje o data..... Cand am plecat in america ultima data a disparut din bagaje un tricou cu steaua (un prieten din chicago ne rugase sa ii luam) care era chiar deasupra. Culmea e ca era intr-o punga....pe care am gasit-o goala la chicago .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput