***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 3
mihamora spune:
Am ramas in urma.
La multi ani Vas! scuze pt intarziere.
La multi ani David Andreas, Matei Ciprian, Vlad, David !
ALi24 - tot frumos e Rafi si asa tuns
Motanel - multumesc pentru raspuns
GinaM - tare scump Jonathan
Florentina Roman - multa sananatate copilasilor!
La multi ani Lavini!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Sobi spune:
la multi ani Laviniei! multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
fetelor va pup pe toate cu intarziere ca anul asta nu am apucat sa scriu pe forum si va doresc sa aveti un an excelent!
am trait si eu o spaima ca-n filme in weekend cu vlad, ii dadeam sa manance piureul de legume si l-am sters la gurita cu un servetel de hartie, desi avea barbita pusa la gat. si in fractiunea de secunda cand il stergeam, a deschis gura si a muscat din servetel si a inceput sa morfoleasca la el. l-am batut pe spate, l-am aplecat in fata ...nimic; nu am reusit sa-i scot hartia din gura. m-am lecuit acum de servetele, dar mi s-au taiat picioarele in momentele alea. deci mare grija!
ella, cand pleci la londra? spor la shopping, sigur e treaba de facut!
didi
arcadia spune:
Capsunele dragi, la multi ani!
Am avut muuuult de lucru de ceva timp incoace, asa ca n-am prea mai reusit sa citesc. Asta seara ma bucur de un moment de respiro. Pana mai spicuiesc din urma, am o intrebare:
Mai e vreo capsunica careia nu i-au iesit dintisorii?
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
ckristina spune:
arcadia, nici bianca nu are nici urma de dintzisor; un bun prieten care este medic stomatolog mi a spus ca e ok daca ii apar si la un an-un an jumate; din popor se spune ca daca dintii apar mai tarziu sunt mai rezistenti;din experientele altor mamici,atunci cand dintisorii au aparut mai tarziu,au venit mai multi de-o data(unei fetitze i au aparut 5 si a facut mititica si febra si diaree)
noapte buna!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Motannel spune:
Am scris la sfarsitul capitolului trecut ...
Pepsi, astazi nu i-am mai dat deloc branzica sau iaurt .... dar ieri ma bucuram ca-i place atat de mult si i-am dat ... si ar mai fi mancat daca ii mai dadeam ....
Am si eu gel din ala dezinfectant, insa sunt putin sceptica .... mizeria unde se duce? Ca e fara apa ...
Florentina Roman, Ali24, multumesc pentru raspunsuri!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Pepsi spune:
ckristina, ma bucur ca esti mai bine, uite aici despre implanturi, eu zic sa fie din titan, si sa pui peste portelan, http://www.craciunstomatologie.ro/aplicarea_implanturilor.html si aici
http://www.craciunstomatologie.ro/implanturi_dentare.html
vas, cred ca este de la servetele umede
am uitat azi sa zic ca am vazut pitic frumos de alyna24 care vorbeste, se uita la tv si se uita in oglinda
fug ca s-a trezit
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Pepsi spune:
motanel, pai microbii crapa de la gelul ala cu alcool,eu pun un strop de gel pe un servetel umed si imi sterg miinile, minerele de la carucior, pai doar nu dai cu sapa sa ai multa mizerie, eu ma refeream cind mergi la magazine si de ex folosesti un pix sa semnezi sau ceva pe care au pus altii mina, dai cu gel si microbii mor, acu poate ramin agatati acolo da daca=s morti.... si david mi-a mincat intr=o seara tare haplait si mi-a vomat peste noapte . asa sint ei, papa cind le place. aici si la iesirea din wc-uri sau din centre comerciale sint recipiente cu geluri de dezinfectat
ckristina, la mine se potrivea, au iesit amindoi baieti, deci il voi folosi cind vreau fata
kay, stau io cu sonia analize mi-au facut cind eram gravida, pai ma bucur ca vorbeai serios de venirea in canada, iti dau un mail deseara cind ii culc pe astia mici si pot sa-mi adun gindurile cum vreau io sa-ti dau linkuri si tot ce si cum trebuie, detalii, harti, etc, azi am fost si eu la magazine si imi venea sa-mi iau cimpii singura cu amindoi dupa mine.....of, as vrea si eu un masaj macar, am pus io ochii pe un scaun de masaj beton
graviduta, la dominic mi-au dat de la spital o punga sterila cind era bebe si am luat proba de urina, si aia are ceva lipici de jur imprejur si desfaci benzile si lipesti punga in jurul putulicii si pui pampersul apoi ca mai scapa pe linga, si cind face dai jos punga si pui intr=un recipient steril.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Ninutza spune:
Vali5, pentru Andrei
Bebeta, pentru Aurora Demetra
Ella_74, pentru David Andrei
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
gabiu spune:
graviduta,
o metoda sigura ( incercata de 2 ori): ii pui o fasie de supozitor in fundulet si o paturica de schimbat scutece sub ea si in urmatoarele secunde se va screme ( la noi facuse kk inainte cu ceva vreme) si automat va tisni jetul de pipi. La baietei e usor ca-i pozitionezi recipientul in bataia jetului, dar cred ca si la fetita te vei descurca. Noi am avut un recipient steril cumparat din farmacie.
Mult succes
Nu mi-ati raspuns ce-i cu bioticsul asta, astept, va rog
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
andradap spune:
Alyna24, paide ce nu mai vrei unul??? Adik un fratior/surioara... Sau nu inca??? Si eu am zis ca fac imediat pe bebe2, dar dup-aia gandind-o la rece am realizat... ca asta ar insemna sa nu ma mai duc cativa ani la serviciu: 1 an si 1/2 din cauza lui A, apoi 2-3 luni de sarcin (probabil) si inca vreun 1 an dupa ce ansc bebe2.. pai... cam mult sa fie 3 ani de stat acasa CONSECUTIV... Dar mai incolo sugur mai fac un pui de om... cel putin inca unul trebuie sa mai fac...
Arcadia: noi avem 8 luni si 1/2 si nici urma de dinti: DELOOOOC... nici-un semn!!! Deci nu esti singura, de fapt eu chiar ma gandeam ca ramanem ultima capsunica fara dinti....
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO