Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
bebeka spune:
Sabina pt pielea uscata cata vit A si cat ulei de masline?Ca m-as da si eu pe corp ca am o piele f uscata .
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
bernix spune:
Piciulika, Tomasa sper ca suntetzi tacute fiindca va dau de lucru piticii vostri si nu facetzi greva. Mie si Degetzicai ne e tare dor de voi si sunt sigura ca tuturor, in fine, aproape tuturor, celor de pe forum.
In fotbal faulturile sunt pedepsite cu cartonase galbene sau rosii, iar cei faultati continua, de cele mai multe ori, jocul alaturi de echipa. Nu va parasiti posturile de lideri doar fiindca vi se spune una-alta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Rox, nici nu stii cat te admir ca ai vointza cu examenele astea. Sper din tot sufletu' sa n-ai restantze!
bernix spune:
Fug sa mai bag un tzitzi la supt (ala care zic io ca seaca), poate-poate adoarme maraita mea.
Gabriela77 spune:
Multumim mult mamicilor pt aprecieri.
TEo, m-ai speriat putin, dar e bine ca ai luat initiativa. Va fi bine, esti o curajoasa!
Roxana, bravo pt bebe mancacios! Sara e destul de reticenta la papa. Deocamdata sintem la sucuri de mar si morcov. Tin pumnii la examen.
Da, nici Piciulika nu a mai dat pe aici, si nici Danielle. Heloooooooooooo!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
myral spune:
Mada acum am vazut mesajul tau poate ne vedem, mai ales ca noi pe acolo ne plimbam, sunt trotoarele mai largi si avem loc cu caruciorul.Bebeka la a mea kk a devenit mai consistent de cand face o data pe zi, nu mai e asa apos.Si noi maraite dar noi nu avem scuza vaccinului si a supt si mai putin ca de obicei, dar mai are timp pana la 12, 1Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
gabitz78 spune:
gata.
am culcat fiarele.
sunt a voastra!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
sim_stoian spune:
Teo, nici nu stiu ce sa spun. Sper sa treci peste asta cat mai repede, Mihnutzu are nevoie de tine . Ti-am povestit azi aventurile mele de la nr 9, asa ca te inteleg ffffff bine. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, suna-ma. Cum ramane cu ziua de maine?
Rox, daca spui ca sunt noroaie, fac pas la spalat, iau o sticla de 2 litri si spal doar geamurile pt ca nu se mai vede absolut nimic. Bine ca ai scapat de tigancusele alea, Doamne fereste. Uite de aia nu imi place cu mijloacele de transport in comun...
Luy, ti-am mai zis acum vreo cateva capitole, taie cat vrei din wrap si ti-l cos eu ca am masina. Nu ma pricep sa croiesc mare lucru, dar un tiv stiu sa fac.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
In seara asta am trecut sa fac prezenta, am ceva de calculat pentru finisajele de la casa. Poate reusesc sa intru mai tarziu.
Maria, cred ca pe la 11 incepe schimbul 3, nu?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare