Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
Piciulika si Tomasa, va pup pe amandoua, sper sa intrati pe aici cat mai curand.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
myral spune:
Gabitz ai un doctoras tare simpaticCecilia si frumosul tau se descurca cu lingurita vadGabriela grasunica ta e o dulcica sa o papi nu altaEmma, Andreiul tau scumpic ce vesel e la tati in rucsac!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
valentina_22 spune:
Teodora, capul sus, iubita, negrul nu-i chiar atat de negru!
La noi, deocamdata este liniste, insa tare mi-e teama ca o sa inceapa furtuna cat de curand! Abia ce sambata a terminat bebelu tratamentul cu antibiotic si mititelul este bine ca o ia soru-sa ! Cand am dus-o de dimineata la gradinita nu avea absolut nimic, insa la terminarea programului avea o voce atat de ragusita de parca toata ziua ar fi tipat. Am bagat-o imediat pe antitermice si ma rog sa-si faca efectul.
In rest m-am apucat de cura de slabit. La noi in bloc nu merge liftul de doua zile si de cel putin 3 ori pe zi urc si cobor cate 6 etaje. Sper sa merite efortul si sa mai dau si eu jos din kilograme. Peste doua saptamani avem si noi botezul si vreau sa arat decent!
Mititica mea tocmai s-a trezit din somn cu un acces de tuse, s-a inrosit toata! Nici nu stiu ce sa-i dau! Fug repede pana la ea sa o linistesc si revin si eu la schimbl 3!
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
gabitz78 spune:
myral - mersic.pupici.
ma bag la un dus si revin...daca mai gasesc pe cineva...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
myral spune:
Si am uitat-o pe frumoasa Alessia de kriss, care ii face concurenta MarieiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Sabina spune:
eu sunt prezenta la schimu 3.
Valentina, santate fetritei!ooof, capritele astea!
Ana, Miru cum mai e?
prisi, vazui si eu mandra ta. Pfiuuu, cat de dulce poate fi! parca e vata de zahar! o pup tare tare tare!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
prisi spune:
Bernix si Miru papa numai laptic si face cam 3-4 scaune apoase cu brobonele pe zi, iar dr a zis ca e ok
Rox lasa ca iei tu si examenul asta si mai ai unul si gataaaa , multa bafta
Teo capul sus, nu te face pe tine o depresie, lasa ca vine mami mai sta cu piticul, te mai relaxezi si tu , mai socializezi, asteptam vesti bune de la tine
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
myral spune:
Prisi azi i-am dat si eu micutei mele o revista sa o smotoceasca si a fost tare incantata Si da, dulcetica ta e nemaipomenit de frumoasaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
prisi spune:
Sabina, Myral multumim frumos
fetele eu ma duc sa-i fac inventarul la bagaj sotului si dupa ma bag in pat ca sunt cam obosita
va pupic si somn usor
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
myral spune:
Noi acum incercam sa dormim, sper sa reusim.Cum spuneam a mea micuta a devenit interesata de diverse obiecte, adica le prefera jucariilor, gen telecomanda, mobilul(mai ales daca si canta), cutia de la vigantol, e asa fericita daca pune mana pe eleMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)