Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piciulika si Tomasa, va pup pe amandoua, sper sa intrati pe aici cat mai curand.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabitz ai un doctoras tare simpaticCecilia si frumosul tau se descurca cu lingurita vadGabriela grasunica ta e o dulcica sa o papi nu altaEmma, Andreiul tau scumpic ce vesel e la tati in rucsac!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Teodora, capul sus, iubita, negrul nu-i chiar atat de negru!

La noi, deocamdata este liniste, insa tare mi-e teama ca o sa inceapa furtuna cat de curand! Abia ce sambata a terminat bebelu tratamentul cu antibiotic si mititelul este bine ca o ia soru-sa ! Cand am dus-o de dimineata la gradinita nu avea absolut nimic, insa la terminarea programului avea o voce atat de ragusita de parca toata ziua ar fi tipat. Am bagat-o imediat pe antitermice si ma rog sa-si faca efectul.
In rest m-am apucat de cura de slabit. La noi in bloc nu merge liftul de doua zile si de cel putin 3 ori pe zi urc si cobor cate 6 etaje. Sper sa merite efortul si sa mai dau si eu jos din kilograme. Peste doua saptamani avem si noi botezul si vreau sa arat decent!
Mititica mea tocmai s-a trezit din somn cu un acces de tuse, s-a inrosit toata! Nici nu stiu ce sa-i dau! Fug repede pana la ea sa o linistesc si revin si eu la schimbl 3!

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

myral - mersic.pupici.
ma bag la un dus si revin...daca mai gasesc pe cineva...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Si am uitat-o pe frumoasa Alessia de kriss, care ii face concurenta MarieiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sunt prezenta la schimu 3.
Valentina, santate fetritei!ooof, capritele astea!
Ana, Miru cum mai e?

prisi, vazui si eu mandra ta. Pfiuuu, cat de dulce poate fi! parca e vata de zahar! o pup tare tare tare!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Bernix si Miru papa numai laptic si face cam 3-4 scaune apoase cu brobonele pe zi, iar dr a zis ca e ok

Rox lasa ca iei tu si examenul asta si mai ai unul si gataaaa , multa bafta

Teo capul sus, nu te face pe tine o depresie, lasa ca vine mami mai sta cu piticul, te mai relaxezi si tu , mai socializezi, asteptam vesti bune de la tine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Prisi azi i-am dat si eu micutei mele o revista sa o smotoceasca si a fost tare incantata Si da, dulcetica ta e nemaipomenit de frumoasaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina, Myral multumim frumos

fetele eu ma duc sa-i fac inventarul la bagaj sotului si dupa ma bag in pat ca sunt cam obosita

va pupic si somn usor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Noi acum incercam sa dormim, sper sa reusim.Cum spuneam a mea micuta a devenit interesata de diverse obiecte, adica le prefera jucariilor, gen telecomanda, mobilul(mai ales daca si canta), cutia de la vigantol, e asa fericita daca pune mana pe eleMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput