Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
sim_stoian spune:
Sabina, scurt si la obiect si eu: Piciulika si Tomasa s-au suparat pe buna dreptate.
Annisia, ai suflet bun, dar iesirile astea sunt duse uneori mult prea departe. Ai scris ceva de genul: daca nu va place, nu cititi, ori daca iti aduci aminte, cand eram burtoase ti-am zis ceva la fel si ai sarit in sus. Nu am mai spus nimic in acel moment pentru ca sigur lua amploare conflictul si nu avea rost. Tot ce pot sa sper este ca fetele vor trece cat de cat peste asta si vor scrie din nou aici. Mie una imi lipsesc sfaturile lor.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
nici eu nu mai aveam de gand sa mai intru, dar m-am razgandit dupa o discutie avuta cu cu una din fetele noastre.
Daca zici ca asa-i de convingatoare fata aia.. roaga-o sa vorbeasca si cu Picea si Tomasa..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Suratele mele de odisee.. as zice sa incercam sa nu picam in "pacatul" de a vorbi despre o terta persoana... adica nu "X-uleasca a facut..." ci "X-uleasco ai facut..."
Sim, pare rau de masina - pe tine, nu masina- ... mai e marfa in Cora?
=====================
carpatina spune:
Adi_mercedes, bine ai revenit! pentru ca ai lipsit atat de mult! Sa nu mai faci altadata! Bineeeee?
=====================
carpatina spune:
Nana... ma gandesc la voi.. sper ca testele sa fi fost bune..
=====================
slippers76 spune:
Carpatina, din punctul meu de vedere subiectul e inchis dinainte de a fi fost deschis. E prima si ultima data cand imi dau cu parerea, crede-ma.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
Si-am incalecat pe-o sea.. si m-am dus la treaba mea!
(Si nici nu fac capitol nou.. aviz amatoarelor de lovituri peste degete )
Am scutire pentru restul zilei asa ca sa nu-mi puneti absenta!
=====================
sim_stoian spune:
Carpatina, ai dreptate, m-am conformat si am editat mesajul. Chit ca s-ar putea sa ma aleg iar cu rosii...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Sim, felicitari pentru vestea cu casa, dar imi pare rau pentru masina. Am patit-o si eu si stiu cum e. De aceea lasam sa se adune juliturile si abia apoi le declaram pe toate odata la politie ca sa nu stau de multe ori.
Ana, , nu te lasa biruita. Ce spui tu pe acolo parca e la mine acasa. Inclusiv dosul in sus.
Bernix, multumesc mult ca te-ai gandit la mine. Pe 2 ne intoarcem, asa e, altfel am fi venit cu mare placere. Petrecere frumoasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
magdaz spune:
quote:albul ochiului e curat Cecilia?
Originally posted by cecilia L
Buna,
Am ajuns si noi de la spital, are conjunctivita, nu se pune problema de altceva( canal infundat), este infectie( deja dimineata se inverzisez), deci vreau nu vreau o sa-i dau picaturi(antibiotic), iar sapt viitoare mergem la control. Nu as fi vrut sa-i dau antibiotic dar alata solutie nu am.
Merg sa citesc din urma....de la inceputul capitolului.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
si e la un singur ochi?
atunci e semn de posibil canal infundat.
si noi am avut secretii verzui si au trecut fara antibiotic.
la primul episod de secretii verzui am folosit tobrex si au trecut cam la fel , daca nu chiar mai greu, cu 1-2 zile intirziere, fata de episodul cind am folosit numai ser.
acuma nu vreau sa ma contrazic eu cu oftalmologul de la budimex.
va doresc insanatosire grabnica.
nu ti-a zis nimic de masaj?