Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 20

Si bv spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Suratele mele de odisee.. as zice sa incercam sa nu picam in "pacatul" de a vorbi despre o terta persoana... adica nu "X-uleasca a facut..." ci "X-uleasco ai facut..."
Sim, pare rau de masina- pe tine, nu masina- ... mai e marfa in Cora?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Poze

magdaz spune:
Nu-mi dau cu parerea de cum s-ar putea rezolva situatia asta..fiindca nu stiu.As vrea sa stiu, dar oricum nu cred ca depinde de mine.
Ce depinde de mine e sa spun ca mi-ar lipsi tare mult Piciulika si Tomasa.

prisi spune:
buna si de la noi,
azi am stat afara vreo 3 ore si dupa am fost in vizita la un bebe de o luna, ce micuta era, parca nu-mi venea sa cred ca asa a fost si Miru
Rox pupici pentru Andreiutu , sa-i treaca repede sa fiti apti pt munte
eu sunt singura pana joi asa ca-mi fac de cap , ma bag la o curatenie ca nu ma deranjeaza nimeni, iar Miru e asistenta sefa, o car dupa mine cu scoica , am pus rufe la spalat si s-a luat apa, asa ca ma apuc intai de calcat si apoi de facut curatenie in dulapuri
pupici
mai intru in pauze
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

gabitz78 spune:
ana, rox - multa sanatate puilor.
noi nu avem noutati decat ca am fost afara...am profitat de vremea buna.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

ceamica spune:
Tomasa , am citit pe un site ca dr Radoi este suspendat doar de ochii lumii ...fetele inca nasc cu dansul ....
unde esti? si mie imi lipsesc mesajele tale ( sunt omul din umbra :))) )
fetelor , am si eu o intrebare : sa ma duc sau nu la dr?
aseara ubitu' meu a plans si a dat in suspine ! cel mai rau a fost pana i-au trecut desi nu mai plangea si radea de f multa vreme.
suspina si tremura din toata suncutza lui ! E ceva normal ? (nu neaparat la ordinea zilei !?)
multumesc

cristina_florea spune:
mandarinutza si ANDREEA11 si eu ies cu pitica la plimbare in 23 pe la ora 12.Putem sa facem gasca mare.Mandarinutza ai o poza cu burtica in fata toboganului gonflabil si asa te-am reperat.Maine nu ies pt ca mergem la vaccin dar daca iti face placere te abordez joi.
Andreea tu ai putine poze si nu te-am reperat.
Eu nu ma pricep la pus poze asa ca n-am poze. O sa incerc cand am timp sa pun ceva pe albumul comun.
cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Adi_mercedes, bine ai revenit!pentru ca ai lipsit atat de mult! Sa nu mai faci altadata! Bineeeee?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Carpatino,

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii