Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Suratele mele de odisee.. as zice sa incercam sa nu picam in "pacatul" de a vorbi despre o terta persoana... adica nu "X-uleasca a facut..." ci "X-uleasco ai facut..."

Sim, pare rau de masina - pe tine, nu masina- ... mai e marfa in Cora?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Nu-mi dau cu parerea de cum s-ar putea rezolva situatia asta..fiindca nu stiu.As vrea sa stiu, dar oricum nu cred ca depinde de mine.
Ce depinde de mine e sa spun ca mi-ar lipsi tare mult Piciulika si Tomasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi,
azi am stat afara vreo 3 ore si dupa am fost in vizita la un bebe de o luna, ce micuta era, parca nu-mi venea sa cred ca asa a fost si Miru

Rox pupici pentru Andreiutu , sa-i treaca repede sa fiti apti pt munte

eu sunt singura pana joi asa ca-mi fac de cap , ma bag la o curatenie ca nu ma deranjeaza nimeni, iar Miru e asistenta sefa, o car dupa mine cu scoica , am pus rufe la spalat si s-a luat apa, asa ca ma apuc intai de calcat si apoi de facut curatenie in dulapuri

pupici

mai intru in pauze

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ana, rox - multa sanatate puilor.
noi nu avem noutati decat ca am fost afara...am profitat de vremea buna.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Tomasa , am citit pe un site ca dr Radoi este suspendat doar de ochii lumii ...fetele inca nasc cu dansul ....
unde esti? si mie imi lipsesc mesajele tale ( sunt omul din umbra :))) )

fetelor , am si eu o intrebare : sa ma duc sau nu la dr?
aseara ubitu' meu a plans si a dat in suspine ! cel mai rau a fost pana i-au trecut desi nu mai plangea si radea de f multa vreme.
suspina si tremura din toata suncutza lui ! E ceva normal ? (nu neaparat la ordinea zilei !?)
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

mandarinutza si ANDREEA11 si eu ies cu pitica la plimbare in 23 pe la ora 12.Putem sa facem gasca mare.Mandarinutza ai o poza cu burtica in fata toboganului gonflabil si asa te-am reperat.Maine nu ies pt ca mergem la vaccin dar daca iti face placere te abordez joi.
Andreea tu ai putine poze si nu te-am reperat.
Eu nu ma pricep la pus poze asa ca n-am poze. O sa incerc cand am timp sa pun ceva pe albumul comun.

cristina
cu Andreea(22.03.99)si Alexandra(18.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Adi_mercedes, bine ai revenit! pentru ca ai lipsit atat de mult! Sa nu mai faci altadata! Bineeeee?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatino,. Am lipsit motivat, sa stii. O sa intru sa scriu mai pe indelete. Dar mai am de citit si din urma. Si in cap. asta am ajuns la partea ca fetele s-au suparat. Ma duc in urma sa citesc si sa ajung la motive. Scuze ca sunt pe alta planeta, dar efectiv nu reusesc sa tin pasul cu cat s-a scris.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput