Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Cum ar fi sa nu imi mai iubesc sotul pentru ca mi-a spus lucruri care nu mi-au placut? DEsigur ma poate jigni, ma pot supara, ma poate dezamagi, dar nu intr-atat incat sa nu il mai iubesc si sa nu mai fiu dispusa sa continui relatia.

Da' e ca nu mai vorbesti un timp cu el?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Este! Recunosc.

Poate nu fu analogia tocmai potrivita, de data asta nu ma referisem strict la partenerul de conflict ci la restul grupului.

Ma gandeam ca am fost asa afectata cand am postat ca poate nu am fost foarte clara. Imi doresc mult sa fim acelasi grup, nu vreau sa pierd prietene dragi cum sunt Tomasa si Piciulika. Nu sunt in masura sa dau sfaturi si nici macar sa opinez cu privire la conflictul in sine si la cum aleg partile sa si-l solutioneze. Eu spuneam doar ca e pacat sa nu continuam cu grupul nostru, in integralitatea lui !!!!, dincolo de acest conflict.

Sper ca acum am clarificat. Imi cam crapa capul de durere, nu ma simt deloc bine, Andrei face fitze la masa (Gabriela, deci azi au fost refuzatele ambele mese diversificate, desi e mort de foame) si nu prea reusesc sa ma concentrez. Trage-ti-ma de maneca daca tot incoerenta sunt.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Hai ca stand cu voi si cascand ochii de DC am ars un peste si colac peste pupaza, Degetzica s-a trezit urland cand era fumul mai gros. Am strans mizeria, am hranit pitica si-am mai si salvat ceva din haleu. Mi-a venit si bartabu' si mai facem ceva planuri (a suta mia oara) cum ii asezam la mese pe invitatii la botez.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu vad 2 variante:
1.ori fetele s-au dus impreuna sa se relaxeze-n varf de munte la ozon-de-ozon,sa le treaca supararea. n-au net sau telefoane;
2.ori li s-a restrictionat accesul la forum fiindca au incalcat regulamentul (scrie acolo ca nu-s acceptate jigniri,certuri,etc) si in cazul asta le gasiti pe mail sau la telefon si va lamuriti ce-i cu ele.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, ce putin mai e pana la botez. Voi stati la Breaza pana pe 2?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Bernix, ce putin mai e pana la botez. Voi stati la Breaza pana pe 2?

Rox ,

Poze

Vrem sa stam 2 sapt, adica pana pe 10 febr. La un moment dat imi trecuse prin cap sa te invit la party, ca tot vei fi prin apropiere, da' ai zis ca stati o sapt la munte, deci ar fi sa fiti pe drum chiar atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by papanash

eu vad 2 variante:
1.ori fetele s-au dus impreuna sa se relaxeze-n varf de munte la ozon-de-ozon,sa le treaca supararea. n-au net sau telefoane;
2.ori li s-a restrictionat accesul la forum fiindca au incalcat regulamentul (scrie acolo ca nu-s acceptate jigniri,certuri,etc) si in cazul asta le gasiti pe mail sau la telefon si va lamuriti ce-i cu ele.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Fara lipsa de respect iti zic... ca daca tu nu vezi decat 2 variante nu inseamna ca ele nu-s mai multe...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Am stat azi afara cam 2 ore si acu' mi se pare cam ragusita pitica. Sper sa nu raceasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Scurt si noi, ca acum m-am intors de la doctor. Situatia nu e roz la noi. Vlad are si el un pic de rosu in gat, muci cu carul (azi noapte am parca am desfundat canalizarea nu nasul lui)si o idee de tuse. Febra n-a mai facut de aseara de la 11, dar nu-i exclus sa mai faca. Mi l-a aspirat, avem prescris un antibiotic dar numai daca se ingroasa gluma, asa ca nici nu m-am obosit sa iau reteta. Miruna e la fel. Eu sunt obosita, sacaita si cu dosnicu'n sus.

Sabina, tot scurt, reactii. Nu cred ca-i un secret ca nu fac parte dintre simpatiile Annisiei si nici ea dintre ale mele. Iar pe Tomasa si Piciulika eu, sincer, le inteleg. Tot sincer, nici eu nu mai aveam de gand sa mai intru, dar m-am razgandit dupa o discutie avuta cu cu una din fetele noastre. Si tot pentru un motiv asemanator n-am mai intrat vreo doi ani de zile pe DC. Si la fel de sincer si abrupt, ca nu sunt in stare altfel la ora asta, eu sunt de parere ca situatia nu se poate remedia. Pentru ca vorbele aruncate nu le poti lua inapoi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

M-am adunat si eu acasa. Am fost sa spal masina, sa inchei polita RCA si la Cora. Dupa ce am spalat masina si s-a dus noroiul, am vazut ca e lovita pe partea stanga . Sunt sterse bara, aripa si portiera din spate. Doar aripa e putin infundata, in rest zgariata binisor. Sunt tare suparata pe tema asta, mai ales ca tin la masinuta mea .

Acum si una calda: am semnat azi contractul de vanzare cumparare pt casa, asa ca suntem si noi proprietari. De acum urmeaza agitatia cu urmatorul credit si cu finisajele. Si tot una calda, in seara asta o sa ne facem rezervarea pt concediul din vara, vrem sa mergem in Germania la Garmisch.

Papanash, schimba medicul. Serios, nu mi se pare prea OK.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput