Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
Sabinescu... stii si tu ca atunci cand "moare" magia... nu se mai intoarce de la groapa...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
Fetelor, am ajuns unde discutati de scoica, cum ii spuneti voi. Lisa nu mai incape in capsula de la 3 luni. De Craciun mosul a trebuit sa se organizeze si cu un scaun de masina, pt ca in capsula se impingea cu picioarele si dadea cu capul de parte de sus. In plus, se ridica in fata. Si spatele nu ii statea drept, pt ca fundul capsulei era ca o covatica. Desi noi am crezut ce scria in datele tehnice, cum ca puteam folosi capsula pana la 6 luni. Vax!
www.babiesgalore.com.au/view_product_new.php?productid=338&returnUrl2=%2Fshow_product_search.php%3Fsearchtype%3Dcategory%26categoryid%3D52" target="_blank">Scaunul pe care il are acum e convertibil, adica e de la nou-nascuti la copii de 18kg. Pana la 1 an merge ca in capsula, cu capul spre scaunul din fata, pe spate etc. Si apoi se poate pune invers pt a fi scaun normal.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
carpatina spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Sabina, sunt de acord cu tine...
de ce a trebuit sa se intample asta?
Ce frumos grup eram in timpul sarcinii...
"...
Floare albastra,
Floare albastra...
..."
=====================
bernix spune:
A vrut sa scriu aseara un mesaj-indemn pentru tomasa si Piciulika, dar intrerupta de 3 ori de bb marait a iesit o varza.
Are dreptate carpatina ca totul se schimba cand magia "moare", insa pe termen lung eu cred in relatiile "muncite", pentru pastrarea carora s-a depus efort.
Tomasa, de ce sa fugi de pe drumul tau pentru ca ti-a taiat cineva calea? Nu tu esti cea care trebuie sa plece si sa se simta prost.
Si apoi, fiecare are dreptul la opinie, iar daca nu-ti place, dai cu skip sau ignori. Suntem multe care te asteptam alaturi de noi.
Picilika, adica tu vrei sa raman io (noi toate) fara sfaturile tale pretzioase cu care dadeam peste nas oricui in stilul "in Elvetzia se face asa si asa" si sa ma privezi de hohote bune de ras, nu mai zic de super poze? M-am intristat rau...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by rodicamaries
Sabina, sunt de acord cu tine...
de ce a trebuit sa se intample asta?
Ce frumos grup eram in timpul sarcinii...
"...
Floare albastra,
Floare albastra...
..."
=====================
bernix spune:
Of, Rox, bronsiolita lui Andrei era exact ce-ti lipsea acu' inainte de plecarea la munte.
Sanatate multa puiutzilor bolnaviori, mai mari sau mai mici!
Ligeea, ce-as mai vrea si io cateva zile la Munchen!
Vad ca suntem multe care mergem acolo Si tu si io si Rox.
MAi, da' ce pretzuri la apartamente le Nuremberg! Pacat ca nu stiu decat basic in germana, ca as fi insistat pt mutare, mai ales ca Bobo se intzelege bine cu germana, ca urmas de supusi ai inperiului habsburgic. Corcit cu-un pui de oltean, ce-i drept.
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bernix
de ce sa fugi de pe drumul tau pentru ca ti-a taiat cineva calea?
Poate ca nu fuge de pe drumul ei.. poate doar ca drumul ei e altul acum...
=====================
Roxana_G spune:
Ali, . Cat despre surioara, sigur ea e purtatoarea de virusi la noi in casa.
Adimercedes, ce bine ca ai revenit, te pusesera fetele absenta. Si eu banuiesc ceva legat de patut, uite de cand nu mai doarme pe burta nu mai face chiar asa. La fel face in urma frecarii picioruselor de scoica, desi nu e descult. O fi ceva legat de materiale. Oricum sunt super multumita de lanolina aia.
Carpatina, pai unul nu era chiar identic. Modelul era acelasi, insa avea desenul pe el putin diferit, iar celalalt avea ca o zgarietura pe el de la peria de spalat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, pai unul nu era chiar identic. Modelul era acelasi, insa avea desenul pe el putin diferit, iar celalalt avea ca o zgarietura pe el de la peria de spalat.
Ahhaaaa.. deci erau identice.. dar nu la fel...
M-am linistit... dam amandoua semne de normalitate
=====================
Roxana_G spune:
M-am gandit de cateva zile bune la situatia din grupul nostru si la faptul ca ne lipsesc prietene dragi din pricina unei prostii. Am evitat pe cat posibil sa deschid subiectul sau sa comentez, atunci ca si acum, pentru ca am considerat ca discutiile pe tema conflictului il amplifica si il perpetueaza, ceea ce nu era de dorit.
Ceea ce s-a intamplat este regretabil din perspectiva momentului in special. Dar suntem oameni, cu bune si rele; nimeni nu e perfect si toti mai gresim din cand in cand. Ceea ce am creat aici in atata timp, legatura frumoasa si stransa dintre noi nu cred eu ca ar trebui sa zduguie dintr-atata lucru.
De ce vorbim de o ruptura permanenta? De ce vorbim de ce a fost? Depinde numai de noi sa fie la fel, de nimeni altcineva, nu asteptam semne din cer si nici sa se intample imprevizibilul. Suntem la fel ca si pana acum, cu partile bune si rele, doar mai obosite probabil de grijile personale. Cum ar fi sa nu imi mai iubesc copilul pentru ca a spart o vaza? Ma enervez, probabil tip, dar sentimentul e acelasi si din clipa urmatoare e tot fetita mea draga. Cum ar fi sa nu imi mai iubesc sotul pentru ca mi-a spus lucruri care nu mi-au placut? DEsigur ma poate jigni, ma pot supara, ma poate dezamagi, dar nu intr-atat incat sa nu il mai iubesc si sa nu mai fiu dispusa sa continui relatia. La fel si cu prietenii...de cele mai multe ori se intampla lucruri marunte in urma carora pierdem oameni dragi.
Haideti sa facem un efort sa mergem mai departe. Nu e primul obstacol in viata si nu e primul moment dificil in relatia noastra virtuala. Probabil vor mai fi, dar noi suntem capabile sa pastram ceea ce avem. Tomasa si Piciulika, ne lipsiti tare tare mult, fara voi nu ne simtim ca un tot, chiar daca nu va mai fi la fel ca inainte, depinde doar de noi sa fie chiar mai bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze