Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Roxana...am observat ca asta ar fi punctul lui slab, si-s foarte atenta la vocea lui...cand e ragusit cand inelmnesc... acuma de doua luni nu am mai avut probleme...da Doamne sa n-avem inca 100 de ani de-acuma-ncolo

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Asa sa fie, sa fie sanatos baiatul!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

In alta ordine de idei:
am strans multe hainute mici ale lui Andreiutz, unele-s chiar noi-noute ( doar fara eticheta si spalate ), as vrea sa le dau cuiva care are nevoie. voi ati folosit rubrica donatii de la mica publicitate ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vrem sa uram si noi La multi ani! sarbatoritilor de azi

Sanatate puiutilor bolnaviori....

Si eu mananc de toate, e adevarat ca in primele 2 luni am cam avut grija ce pap, dar acum nu mai tin cont, nu am papat leber si toba ca mi s-a [parut ca atunci cand am papat a cam vomat bb, de baut nu alcol, cafea si acodulate( cafea nu am simtit nevoia, iar eu am lasat tigara odata cu cafeau, mi-e frica sa nu ma tenteze si tigara daca beau cafea).

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by andreea_deea

fetelor am si eu o intrebare, ptr cele care alaptati. In afara de apa si ceai ce altceva mai beti?. Eu una m-am saturat de compot de gutui (ca asta mi-a spus medicul sa beau). Sucuri fara acid oare am voie sa beau. Dar sa mananc zacusca? Va spun sincer ca m-am saturat de atata regim. Voi ce mancati ? Ce fructe mancati?

andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)

[quote] eu mananc orice iar sucuri cu acid sau fara acid nu are importanta.compot de gutui nu am mancat

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Gabriela77 de carnaval mari si mici se vor imbra cu costume ...il am la album pe baiat cu cel de anul trecut Regele Arthur...fiecare oras sarbatoreste in felul lui.

Rox imi pare rau de baietel cred ca tot surioara e purtatoarea...drept sa-ti spun ptr junior foloseam an de an un tratament omeopatic,anul asta puteam sa nu il mai dau,dar am preferat ptr surioara lui.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, nu am plecat niciunde, sunt aici, doar ca f.f. aglomerata.

In primul rand La Multi Ani de anu' nou, ca nu am apucat sa intru sa va urez din suflet tot binele din lume, sanatate, noroc si fericire voua si familiilor voastre. La Multi Ani si dulcetelelor si papanasilor care au facut deja 4 luni!!!

Luy, Roxana, Mihailescu Teodora, Mandarinutza, Izabeluta, multumesc pt urari.

Nu am timp sa scriu mult acum, ca e extra tarziu. Dar o sa revin zilele astea cu detalii despre botezul Lisei, pe care l-am avut duminica.

Picio, sa-ti traisca ursuletul.

Danielle, eu nu am reusit sa iti vad pozicile cu Ebonee din ceva motiv.

Roxana si alte fete cu bebei cu DA, mi-am adus aminte ca eu in spital am facut un neam de dermatita de la saltea si perna, pt ca am fost alergica la plasticul cu care erau invelite pt protectie, desi pe deasupra era, normal, cerceaf si, respectiv, fata de perna... Poate nu ar fi rau sa verificati lucrurile cu care pielea intra in contact si sa identificati vinovatul. In plus, Lisei i s-a uscat pielea pe mana acolo unde si-o sugea des. Medicul mi-a spus sa ii dau cu Hidrocortizon, dar pt ca pe cutie scria ca nu e recomandat copiilor sub 2 ani, am ales metode mai blande si am folosit crema de galbenele, pe care i-o dadeam pe manuta dupa ce adormea, sa aiba timp sa ii intre in piele si sa isi faca efectul si nu ar fi fost o tragedie daca isi sugea manuta. Poate ideaile astea va sunt de ajutor, daca deja nu le-ati incercat.

Va pup si revin, desi imi e, cred, imposibil sa va prind din urma, caci sunt doar la cap. 48, iar voi sunteti grafomane.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Nana, pupici pt Andreiutzu si multa sanatate. Tin pumnii sa primiti aprobarea pt Boston. M-am gandit des la voi de cand ati plecat in RO si acum am vazut ce ai scris. Doamne ajuta!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
Originally posted by andreea_deea

fetelor am si eu o intrebare, ptr cele care alaptati. In afara de apa si ceai ce altceva mai beti?. Eu una m-am saturat de compot de gutui (ca asta mi-a spus medicul sa beau). Sucuri fara acid oare am voie sa beau. Dar sa mananc zacusca? Va spun sincer ca m-am saturat de atata regim. Voi ce mancati ? Ce fructe mancati?

andreea, mami lui Andrei David (12.10.2007)

Io mananc cam de toate, fara fasole, varza, mazare. Zacusca in fiecare dimineata. Fructe tot cam orice fara portocale si lamai.
La beutura m-am mai bagat: vin fier, bere si uneori cafea. Uneori, ca io nu veau de fel cafea, dar mananc cioco neagra mai mereu.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
La cele Chicco erau 2 cu capac alb si restul crem, ei bine eu stiam exact de la care biberoane erau capacele albe si ma enerva sa nu fie puse la fel, desi de principiu biberoanele erau identice.

Hai ca m-ai incuiat! Daca erau identice.. cum stiai care au capace albe si care crem?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Teo, te pup iubita.
daca ma duceam eu la psihiatru acu 2 saptamani ma interna sigur la cate imi treceau prin cap....nu te impresion a de diagniostic, te rog eu!
oricand ai nevoie, poti sa ma suni, zi si noapte!

Emma, s-a dus junioru chiarazi cica (el merge mult pe munte) si-a vazut un ruscsac...costa 6 milioane pfiuu, da ce nu face mama pt odoru ei.
al vostru cat cantareste?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

asta scrie la el:

Jolly Comfort IV

- Lightweight, comfortable padded child carrier for maximum carrying comfort. -
The safety certified Jolly Comfort grows with your child. The seat height is adjustable for a custom fit; child safety restraints protect your cargo. The Tergoform suspension system ensures maximal carrying comfort. A roomy bottom compartment offers ample storage space. The Jolly Comfort comes with padded handles, rain cover/sun shade and a changing pad. A head support attachment is also available.

weight: 3200 g
model number: 17516
colors: black, navy, orange, red

emma

Mergi la inceput