*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pt. fetele care ati muncit la ghid... mie mi-a fost util.
Asa ca nu-l stergeti... poate din 10 exista 2-3 care mai si citesc inainte...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aaaa lorenza mi-am adus aminte acu nu vreau sa te amarasc si mai tare dar haina la care ai dat tu link ca nu ti-au mai trimis-o astia eu am comandat-o prin oct-nov anul trecut pe bleumarin si e foarte misto eu am purtat-o de cateva ori e grosutza fi foarte calduroasa...daca era si un pic mai lungutza era perfecta...vezi poate gasesti disponibila alta culoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata fetelor! Observ ca am evoluat de la "demodate" la "VIP-uri". Celor doua doamne care s-au coalizat pentru "a ne pune la punct" nu am a le transmite decat un extras din regulamentul forumului:
24. Discutiile contradictorii
Persoanele "gica-contra" care nu fac altceva decat sa incite spiritele (predispuse la cearta si scandal) vor fi banate fara aviz prealabil. Nu uitati ca acest forum se vrea un forum pasnic, cu multi membri ocupati, care nu au energia si timpul necesar sa se avante in discutii interminabile. Este un forum informativ si nu un teren de disputa.
Acest topic a fost dintotdeauna unul pasnic, in care ne-am regasit persoane in comuniune de interese si idei. Orice atac la adresa grupului nostru va fi raportat moderatorului/administratorului (ex: VIP - folosit evident pentru a ne lua in deradere).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nuschu,si dupa ce am comandat-o(pe maron,ca o asortam la ceva existent)a fost disponibila la numarul 38,pe bleumarin,o perioada,asa ca ar fi fost timp pentru schimb,daca ma bagau si pe mine in seama.Acum,deja nu mai e decat pe verde,culoare horor pentru mine.Parca vad ca iar o baga cu codul necuvenit mie,sa vad cum o sa formulez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

pilota e 220*240. Imensa

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Intre timp a scris Felicia ca e si mai mare de 2 x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut gagici. Stau si eu cu ochii pe posta, am o comanda din 10 ianuarie. sper sa vina azi maine.
In legatura cu stiinta cumparaturilor pe redoute...eu mi-am batut capu de pereti pana am reusit sa fac prima comanda. am stat cu dictionarul langa mine, cand nu ma ajuta intram pe dictionarul online. mie doar mi s-a spus de existenta site-ului nu si cum se completeaza formularul de inscriere sau altceva. dar am reusit. greu, dar a mers. acum ca este acel ghid la inceputul capitolului e mult mai usor pentru cele noi in aceasta meserie. trebuie doar vointa si se rezolva toate.
Vad ca a mai aparut o bebelasa redoutista pe forum. Bine ai venit Thea . Cum a zis si mami a ta esti frumoasa, parol!
Miki ce mai fac motanii.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Feteloooooor! Stiti ca am facut refuz la plata la ING pentru coletul nevenit din octombrie. Dupa interminabile discutii telefonice si prin mail cu ei, dupa ce m-au pus sa le aduc "dovezi" etc... Ieri au intrat banii!!!! Am sunat acum la ei si mi-au confirmat! Iata ca se poate si la ING!!!!!! Am "daramat" sistemul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by claujro

Feteloooooor! Stiti ca am facut refuz la plata la ING pentru coletul nevenit din octombrie. Dupa interminabile discutii telefonice si prin mail cu ei, dupa ce m-au pus sa le aduc "dovezi" etc... Ieri au intrat banii!!!! Am sunat acum la ei si mi-au confirmat! Iata ca se poate si la ING!!!!!! Am "daramat" sistemul!

bravoooo! te recompensezi acu cu o comanda?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu mai platesc niciodat cu cardul ING! Numai eu stiu cat am luptat cu ei si din noiembrie astept rezolvarea...nu merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Nushulica, multumesc de raspuns. Stiu ca nu exista masura 40/42..as vrea eu sa existe. Ideea e ca sunt undeva intre 40 si 42 adica cu talia pe la 40 si cu soldurile pe la 42 . Vroiam sa zic ca in functie de modelul fustei imi comand 40 (daca e vorba de o fusta larga care nu vine prea stramta pe solduri si 42 daca e stramta caz in care nu pot decat sa sper ca mi-e buna in talie.
Nu am comandat niciodata fuste 38/40 - mi-e frica ca nu ma incap ...dar nici 42/44 ca mi-e frica ca imi va fi prea mare.
Fusta imi place tare mult ....sunt intr-o mare dilema. :)

Mergi la inceput