*** LA REDOUTE *** (71)
Raspunsuri - Pagina 7
Jasmine spune:
Claudia,bravo!!!Esti tare,ce sa mai zic.Eu m-am umplut de nervi atunci in vara si am insistat degeaba la ING.Uite ca tu ai reusit,deci se putea si atunci...
claujro spune:
eeeeee...e vb de 170 lei. platesc o factura la telefon Dar macar stiu ca sunt banii mei si mi i-am recuperat.
jasmine, stiu povestea ta. sigur ca se putea si atunci. Eu am facut refuzul in noiembrie, la inceputul lunii. Pana pe 3 decembrie cand au acceptat ei si au inceput formalitatile nu am facut decat sa ma cert cu ING-ul care imi spunea ca daca LR imi da cec ei nu mai au ce sa fca. Nu, zau! Dar aveam experienta cu BRD din vara si stiam ca e dreptul meu sa refuz cecul si sa primesc banii inapoi in cont. Pe 18 ian. s-a terminat perioada de asteptare si pe 21 ian. mi-au fost bagati banii.
Am banii dar am si contul blocat! Acum trebuie sa ma tin de capul lor sa-mi deblocheze contul...sper sa reusesc
miki68 spune:
Pai, Clau, sa vrei si nu cred ca mai poti comanda cu cardu' ING. Esti pe "black list" cu cardu' ala. Eu nici nu am mai incercat sa comand cu cardu' ABN AMRO (probabil ca m-ar fi "blocat la mantinela" cu tot felul de chestii: trimiteti-ne cecul, n-am primit/nu ne-ati returnat cecul...). Noroc ca-s "fomeie" moderna cu multe carduri
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by claujro
Carduri facem... Dar de unde atatea adrese sa tot facem conturi noi?
dar daca stergi de pe contul vechi adresa si pui niste informatii fictive nu merge sa o folosesti pe cea reala pe alt cont? presupun ca ei compara adresa pe care o introduci cu baza de date existenta. sau imparti adresa altfel in cele doua campuri in asa fel incat sa nu fie identice. zic si io..
---------------------------------------
common sense is not really so common
claujro spune:
quote:
Originally posted by unboticutzquote:
dar daca stergi de pe contul vechi adresa si pui niste informatii fictive nu merge sa o folosesti pe cea reala pe alt cont? presupun ca ei compara adresa pe care o introduci cu baza de date existenta. sau imparti adresa altfel in cele doua campuri in asa fel incat sa nu fie identice. zic si io..
---------------------------------------
common sense is not really so common
esti fata desteapta, habar nu avam ca se poate asa. nu ma gandisem nici o clipa. Mai lupt o vreme cu Sabine sa-mi deblocheze contul si daca nu mereg si nu merge... fac si schimbarea asta. Multumesc de idee!
miki68 spune:
quote:
Clau, frantujii de pe forumtek vorbeau ca merge facut alt cont, cu alta adresa de email, dar cu aceeasi adresa postala. Fa-ti si tu alta adresa de mail (pe gmail de exemplu) si incearca sa-ti faci alt cont pe LR si bineinteles sa folosesti alt card decat cele cu refuzuri. Zic eu sa nu-ti faci adresa noua de mail cu acelasi nick precum cel de pe yahoo sau unde ai tu acum, chiar daca e disponibil. Baga ceva gen nume.prenume@gmail.com. Eu zic ca merita incercat.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
miki, multumesc!
deocamdata am urmatorul text pregatit:
Je me vois obligée de venir encore vers vous parce que les choses n'avancent pas. Depuis 2 mois je vous ai envoyé le cheque qui montré que je n'ai pas versé l'argent sur mon compte, mais mon compte est toujours bloqué. Je ne trouve pas normal, ni professionel! J'attends un changement, la correctitude doit être des deux côtés! En vous remerciant, je vous souhaite une bonne journée!
Edit: le-am scris acum dar probabil ca ma vor ignora.
moko spune:
hop si eu sa confirm ca mi-a venit inca de vinerea trecuta (adica 18.01) comanda facuta pe 9 .au fost doar vreo 3-4 produse:
www.laredoute.fr/vente-chemisier-raye-femme.aspx?productid=324121304&documentid=281807&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa asta -draguta, isi merita banii
www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-manches-courtes.aspx?productid=324103828&documentid=281807&categoryid=22898417&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> tricori barbatesti -incredibil de ieftine, super bune de luat sub hanorac la serviciu- husband-ul e deja fanul lor, le are pe toate culorile
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=27802421&productid=324120942&documentid=281807" target="_blank"> puloveras pt stefanul meu - f dragut, dar l-am luat prea mare, deci l-am facut cadou deja;
www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-fille-prix-mini.aspx?productid=324126471&documentid=281807&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> cache-cœur PRIX MINI - am luat-o pentru cadou, mie mi-a placut, sa vedem daca ii place si pustoaicei;
- vreo 2 tricouri pentru mine de la les aubaines- de cati bani, atata peste;
mai am o comanda pe drum, de saptamana trecuta- tot micuta, inca nu am curaj sa ma arunc la prea multe..
si acum, vin si eu cu o intrebare intrebatoare( pe cuvant ca am citit ghidul!!!!)- am facut o comanda pe mail, cu cecul primit in vara. Comanda imi apare in curs de inregistrare, n-am primit mail de confirmare, doar un raspuns de la sabine in care imi spune ca "Usually, you have to send back the refund cheque and after you can use it for an other order. As it is a cancelled order from us, I entered your order by taking into account the refund cheque of 17,52 EUR. You will receive a credit note of 0,86 EUR. You can use it online by clicking in step paiement in "avoirs ou bon d'achats" just above paiement by credit card.".
acum vine intrebarea: sa inteleg ca pana la urma mi-a luat in considerare comanda, sau va sta in veci pe "inregistrare"?
va rooog, nu dati cu pietre...nici cu rosiii, ca nu-i sezon si-s scumpe!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul