*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gata, am mai dat o comanda - nu de alta, dar am aviz pt comanda din 9 si sa nu raman fara nici un colet de asteptat
coletul il ia diseara gabi, ca-i pe numele si adresa lui.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liareduta spune:

Vous vous interrogez à propos du mail que vous avez reçu à propos
de la non-validation de votre panier.
Je vous invite à ne pas en tenir compte.
Je vous rassure, votre dernière commande a bien été enregistrée le 17/01.
Je vous remercie de votre confiance.
A très bientôt sur votre site www.laredoute.fr !
Cordialement.
Stéphanie,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Raspunsul asta l-am primit azi, dupa ce le-am scris sa le intreb daca-s "sanatoase": primisem un mail ca-mi expira cosul...cos gol, de altfel...Ce evidenta or fi avand...

Apropo, mi-a venit comanda din 29.12 dar n-am scos-o...de draci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, fetelor am luat coletul e comanda de pe 8 ian. Si pilota tot nu a venit, nu e nimic la posta
Multe lucruri sun ptr niste prietene insa am avut neplacerea sa constat ca rochia asta
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee.aspx?productid=324112999&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
a venit tot maro cu imprimeu turcoaz, desi am comandat in ambele variante. Ma rog, i-am zis tipei care a comandat-o, asta e, eu am avertizat-o de data trecuta ca sunt ametiti.
Din cate se vede prin ambalaj (ca nu le desfac deoarece nu sunt ale mele), rochia asta are culori mai aprinse ca in poza:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches.aspx?productid=324094095&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Feteloooooor! Stiti ca am facut refuz la plata la ING pentru coletul nevenit din octombrie. Dupa interminabile discutii telefonice si prin mail cu ei, dupa ce m-au pus sa le aduc "dovezi" etc... Ieri au intrat banii!!!! Am sunat acum la ei si mi-au confirmat! Iata ca se poate si la ING!!!!!! Am "daramat" sistemul!

FELICITARI, CLAUDIA!
Eu dupa ce m-am mailuit cu INGul(l-am pus si pe Daianu in Cc, care mi-a propus sa-i dau in judecata) si am discutat la telefon de am ametit...am dus cecurile la Reiffheisen, la sfarsitul lui decembrie si mi-au promis ca o sa le incasez pana la sfarsitul lui februarie...534euroi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, si altfel cum arata a doua rochie, pare ok? Am vazut-o si eu, dar imi era sa nu fie prea spalacita, ca un capot...

Dintre ce am primit ieri pentru pui, o singura chestiune NU recomand: www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-okaou.aspx?productid=324120874&documentid=344707&categoryid=22914769&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta. Credeam ca e ca o gecuta, captusita peste tot cu blanita aia moale. Dar teapa: e un trening normal de bumbac cu o gluga groaaaasaaaa.... . Zau ca nu vad cand poate fi purtata, eventual sa-i tai gluga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ce ziceti de www.laredoute.fr/vente-la-parka.aspx?productid=324070253&documentid=532907&categoryid=40384482&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta? Mi se pare vesela, shuie, haioasa etc. Si daca ma face sa arat ca "modeala" din imagine... (nu asa neagra, ci sexoasa)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Liareduta, chestia aia "cosul expira" e o tampenie, un fel de strategie de marketing in sensul ca ai putea sa te grabesti cu o comanda daca primesti un deadline d-asta.
Acelasi lucru si pentru "ne cerem scuze ca n-a mers nu stiu ce si va dam nus' ce oferta", "va multumim pt. ultima comanda si uite niste bani sa o faceti pe urmatoarea" sau "vente privee".
Toate sunt chestii care vin automat intr-un anume moment al anului/sezonnului/ofertei.
Eu am avut o perioada de vreo 6 luni cand n-am mai comandat si m-au inundat astia cu oferte(pe atunci locuiam in Franta si le primeam acasa in posta). Au inceput cu 10 euro la orice comanda mai mare de 30 si dupa nus cate luni primeam oferte cu -50% la orice produs (evident neredus si evident numa' tzoale). Am primit si amenintari de tipul "nu stim daca va mai putem mentine in baza de date a clientilor privilegiati"si alte prostii d-astea. M-am tinut tare pana la solduri
De vreo 3 luni m-am mutat in Olanda iar pe 10 ian. m-a mancat in ... sa dau o comanda. De data asta nu mai am "relais colis" deci vine acasa. Beleaua e ca de 12 zile comanda aia e "en preparation". Am citit pe aici ca asa ramane si dupa ce vine. Mi s-a spus ca va veni intre 8 si 18 zile. Au trecut 12, oare sa ma impacientez?
Ideea e ca posta olandeza este in afara oricaror banuieli deci daca acea comanda nu vine atunci stiu exact unde e problema, manca-i-ar mama de "corecti".

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Va rog frumos nu stergeti ghidul. Mie mi-a fost de real folos, si imi este in continuare si sunt convinsa ca nu sunt singura. Chiar daca am mai pus intrebari...la care aflam raspunsul de acolo, dar nu m-a ofensat ca nu am primit raspuns sincer. In plus nu stiu voi, dar in jurul meu sunt destule rautati in lumea reala, asa ca pe aia virtuala o prefer "conflict free".

In alta ordine de idei, am vazut parca un singur post cu comanda data in 9 ianuarie si avizata. Eu tot in 9 am dat comanda, prima, de altfel, si aviz iok pana acum. Sper sa imi ajunga coletul ca am si cateva lucrusoare pentru o prietena, nu as vrea sa ma fac de ras.

Daca ajunge postez imediat.

peace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by moko

si acum, vin si eu cu o intrebare intrebatoare( pe cuvant ca am citit ghidul!!!!)- am facut o comanda pe mail, cu cecul primit in vara. Comanda imi apare in curs de inregistrare, n-am primit mail de confirmare, doar un raspuns de la sabine in care imi spune ca "Usually, you have to send back the refund cheque and after you can use it for an other order. As it is a cancelled order from us, I entered your order by taking into account the refund cheque of 17,52 EUR. You will receive a credit note of 0,86 EUR. You can use it online by clicking in step paiement in "avoirs ou bon d'achats" just above paiement by credit card.".
acum vine intrebarea: sa inteleg ca pana la urma mi-a luat in considerare comanda, sau va sta in veci pe "inregistrare"?

da,ti-a luat comanda,e totul OK.Mail de confirmare nu primesti cand dai comanda asa,prin Sabine.Ce e nou aici e povestea cu cei 0.86 euro pe care cica o sa poti sa-i folosesti on-line la rubrica "avoirs ou bon d'achats".Pana acum nu ne-au mai spus ca putem folosi optiunea asta.

Mergi la inceput

ANCA,la naiba cu marketingul lor...am lucrat in domeniul asta...mailul lor mi-a lasat un dubiu asupra evidentei pe care o conduc...si un gust amar...asta numai profesionalism nu e !!!
In rest, ce sa-ti spun, de cand comand la ei am invatat un lucru (referitor la calitate, marime sau culoare): e pur hazard...ca la Loto...nu castiga cine nu risca...asa ca: fii rabdatoare!
VIPurilor LRVa iubesc si va doresc mult calm...Cele noi nu au cum sa inteleaga "truda ce-ati trudit"...e o vorba din Ardeal...Aveti in mine un sustinator, care a suferit alaturi de voi, in vara, dar din motive tehnice de logare, care le-am rezolvat aul asta, nu puteam sa va scriu pe forum...Inca astept banii (534 euro)...dar nu ma las!

Mergi la inceput