*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

codul 12629 (cadou trusa de machiaj) nu mai e activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai eu am facut urmatoarea miscare: nu mi-a venit coletul, am asteptat 1 luna si m-am dus la ING si am facut refuzul. Direct, fara sa vb cu LR. Mi l-au acceptat fara probleme.

La cateva zile ma contacteaza un nene de la ING sa ma intrebe ce si cum. Zice...aaaaaa, pai contactati LR si daca ei ofera alta modalitate de despagubire (recte CEC) noi nu mai avem ce face. Contactez LR...si scriu ca am facut refuz la banca mea si daca imi ofera ei alta modalitate de rambursare. LR zice ca nu poate in cazul asta, eu prezint corespondenta ING-ului si iaca ca aia nu mai au ce faceeeeeeeee si sunt obligati sa inceapa treaba. Bineinteles ca am inghitit multe dude de la angajatul ING , cum ar fi "Ati indus in eroare firma franceza spunindu-le ca ati facut chargeback!" Ha?! Pai eu chiar am facut, habar nu aveam ca mi-l vor aproba peste 1 luna. de la data cererii.. Eu stiam ce cerere facusem si basta.

PS. Intre timp, cu toate asigurarile lui Sabine ca nu se poate...am primit prin posta...ghiciti ce...

Bine ca s-a rezolvat. Faceti si voi asa, nu-i mai lasati sa va prosteasca. Sunt banii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

da,ti-a luat comanda,e totul OK.Mail de confirmare nu primesti cand dai comanda asa,prin Sabine.Ce e nou aici e povestea cu cei 0.86 euro pe care cica o sa poti sa-i folosesti on-line la rubrica "avoirs ou bon d'achats".Pana acum nu ne-au mai spus ca putem folosi optiunea asta.

saru'mana mult!ai avut dreptate, acum comanda apare in curs de pregatire!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama mia dar ati scris ceva, mi-a luat aproape 1 ora sa citesc tot. Eu n-am mai dat nici o comanda ptr ca nu mi-a stat capul la asta...am avut ceva probleme pe acasa insa cu ajutorul lui D-zeu si cu multa vointa sper sa trecem cu bine peste ele. Insa astept comanda din 9, am fost la cutie si nimic. Sper sa am o surpriza maine

Frumoase hainutele, sa le purtati sanatoase!

Clau felicitari ptr recuperarea banutilor, asta da victorie!

Feli ma asteptam la asta in ceea ce priveste rochita, stii ca-s zbanghii...bine ca a venit insa. Imi pare rau de pilota, poate totusi o ajunge

Intrebare intrebatoare, a primit careva CATALOGUL nou? Ca am vazut ca scria ceva despre el intr-un mail pe care l-am primit si ma gandeam ca poate ne fac vreo bucurie

Eu am primit azi un mail cu un cod de reducere, ceva cu 18 euro parca..ma duc sa citesc mai bine ce-i cu el ca n-am apucat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetelor, va urmaresc cu drag si va multumesc pt ghidul de la inceput.Probabil ca il foloseste fff multa lume. Vreau sa devin si eu redutista, dar nu reusesc sa -mi fac cont. Spune pagina web indisponibila.Am sa mai incerc.
Vroiam sa intreb daca exista vreo posibilitate de a sorta produsele in functie de pret. De exemplu sa-mi arate doar produsele care au pretul mai mic de 5 eur?
Daca raspunsul il gasesc in ghid va rog sa raspundeti scurt "vezi ghid" si sa nu va suparati pe mine pt ca deja eu va iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Fetelor primeste careva dintre voi comanda la oficiul 57(Titan)? Daca da....pe cand asteptati...eu am facut o comanda pe 10, dar am intrebat azi si nimic. Au fost vreodata probleme la acest oficiu? 9eu astept primul colet)

Multumesc anticipat!
Nico

Mergi la inceput

Cris exista optiunea de sortare de la pretul mai mic la cel mai mare...la fiecare categorie, stanga sus gasesti o casuta cu aceasta optiune...apoi te plimbi prin pagini cum vrei.

Nico din cate stiu eu Lilina ia coletele de acolo si n-a avut probleme niciodata. Inca suntem multe care n-am primit colete nici din 9...nu te impacienta inca. Piticul ce face?

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

quote:
Originally posted by madau

Nico din cate stiu eu Lilina ia coletele de acolo si n-a avut probleme niciodata. Inca suntem multe care n-am primit colete nici din 9...nu te impacienta inca. Piticul ce face?

Mersi Mada! Nu ma impacientam dar am un aiurit de postas...din cauza caruia mi s-au dus banii inapoi pe indemnizatie lunile trecute (i-a fost lene sa bata la usa si nici aviz n-a pus)...de aia intebam...Piciul e bine...putin infundat. Miruna?

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog

Ma uitam dupa niste camasi de noapte de alaptat. Am gasit ceva, nu e chiar ce imi doresc dar nici nu stiu unde sa caut prin Bucuresti.
http://www.laredoute.fr/vente-nuisette-et-cardigan-cocoon.aspx?productid=324104547&documentid=281807&categoryid=25916458&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
In mod normal eu port 38 in marimile de afara, din Germania de ex. Am cercetat conversia de marimi si aici tot asa ar fi, insa nu imi dau seama cat se maresc sanii la alaptat Adica daca as lua 42-44 as fi exagerata? Poate ati mai luat asa ceva si imi recomandati si mie.

ms in avans

Mergi la inceput

Socrate la mine nu s-au marit foarte tare cand alaptam, spre deosebire de ultima luna de sarcina sa zicem...poate putin, dar nu asa cum zici tu, sa zicem ca un 40 cred ca ar fi ok

Mergi la inceput