*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si eu vreau sa va multumesc pentru ghid, este foarte bun si mi-a folosit foarte mult
(in vara, acum nu am comandat nimic asa ca nu am nimic de zis, ca ma tot gandesc si razgandesc de 100 de ani, mi-e frica cu marimile ca din cate am citit nu sunt chiar ca in ghid, mi s-a pus pata pe ventilo si e cam scump sa comand asa, fara sa stiu cam cum sunt marimile, iar ce vreau pentru fata sunt cele de vara, nereduse, asa ca mai astept sa vad cat creste)

Socrate, nici mie nu mi-au crescut dupa ce am nascut (ba chiar s-au redus un pic). Nu am avut nici super mult lapte. Pentru mine camasa e mai bine sa fie mai larguta si sa acopere bine spatele - dar depinde de persoana.

Laura-Ioana, vroiam sa te felicit si eu pentru mandretea de fetita Nu stiu daca ma tii minte de la mamicile de mai-iunie 2007, dar noi toate am fost foarte bucuroase pentru voi

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

FELICITARI CLAUDIA!
Inca o batalie castigata!Felicitari si pentru franceza impecabila folosita in corespondenta cu LR-ul.

Dragele mele VIP-uri,am lipsit cateva zile din schema si mi-era tare dor de voi.Imi dau seama ca sunt dependenta pe viata cred de voi si de acest forum,ca de shoping-ul pe LR nici nu mai vorbesc.

va pup pe toate!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Monica, multumesc! Meritul cu franceza nu e al meu, am insa prieteni care ma ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cristicross,acum poti doar sa sortezi produsele in functie de pret,dar dupa ce se termina perioada reducerilor o sa apara din nou rubrica intitulata "totul la mai putin de 10 euro" unde vei gasi o selectie de produse foarte ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna fetelor,

Azi am mai facut o mica comanda. Nu m-am putut abtine, am gasit produse reduse pana la 90%, este adevarat ca nu prea mai sunt marimi.
Intreba cineva de produsele cele mai ieftine. Pun un link cu sortarea dupa pret
http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx
Sper sa va ajute. Se pune pretul intre ce intervale vreti si apoi se sorteaza - de la mic la mare sau invers.

Succes la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pentru cine e intersat de bon d'achat: am primit unul mai demult si l-am folosit cand am facut urmatoarea comanda, este optiune dupa validarea cosului si a modului de livrare: avoir bon d'achat. Am bagat acolo nr. si dupa aia mi-a scris suma ramasa de reglat, apoi am ales sa platesc cu cardul suma ramasa. E foarte simplu asa, pacat ca nu au venit cu ideea asta mai demult si ne-au bombardat cu cecuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

bonul d'achat nu e acelasi lucru cu cecul. pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mie mi-au trimis acel bon d'achat pentru ca din colet lipsea o hainuta. Mi l-au pus chiar in colet. Chiar m-am mirat, ca asta primavara s-a intamplat tot asa sa-mi lipseasca o rochie dintr-un colet si mi-au trmis un cec pe diferenta, cec care a sosit dupa 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!
Am primit azi comanda data pe 9 ian. Si mie mi-a fost de folos ghidul de pe prima pagina.
Laura Ioana - sa-ti traiasca fetita! Felicitari!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

SI eu vreau sa va multumec penrru ghid. Pentru mine a fpst mai mult decat folositor. Ulterior nu am pus decat vreo 2-3 intrebari. Daca nu va e cu suparare poate ar mai merge completat cu unele, altele. De exemplu chestia asta scrisa de Addya.

1. De unde iau codurile. Poti primi un cod pe email. Este personalizat, deci nu are rost sa il dai altei persoane, daca consideri ca vrei sa comanzi cu el il folosesti doar tu. NU exista o regula despre cum si cand primesti coduri pe email, apar aleatoriu in functie de promotiile lor. Nu au legatura cu nimic altceva gen numar de comenzi, valoare comanda etc. Mai mult, nu toata lumea primeste aceleasi coduri in acelasi timp. Nu intreba de ce, nici noi nu stim, probabil e o chestiune de marketing la ei.
Mai poti lua coduri de pe cele 2 forumuri prezentate pe prima pagina a subiectului nostru, respectiv ma-reduc si achetergagnant. Pt achetergagnant trebuie sa-ti faci cont.
2. Cum functioneaza.
Codurile cu reducere in procent sau in suma fixa NU MERG pt produse deja reduse. Daca ai in cos produse care sunt deja reduse cu x%, poti fi sigura ca nu vei gasi nici un cod care sa le reduca si mai mult, INDIFERENT de valoarea totala a comenzii. Uneori mai apar coduri care merg pe prix rouge sau prix vert. Poti vedea daca un podus e "rosu" sau "verde" daca te uti unde afiseaza pretul lui. Dar aceste coduri sunt rare, si deobicei personalizate.
Codurile care dau un obiect cadou merg in general pentru orice ai avea in cos.
3. Cand le folosesc.
Cand vrei sa dai comanda si ai deja in cos toate produsele, introduci codul in caseta "mon offre speciale" din stanga paginii. Daca te razgandesti sau vrei sa incerci mai multe coduri, bagi alt cod si validezi, iti va inlocui codul vechi cu cel nou.
4. Numar de utilizari Un cod poate fi folosit o singura data.
5. Pot folosi 2 coduri in cadrul aceleiasi comenzi ca sa primesc 2 cadouri? Scurt: Nu.

Mergi la inceput