*** LA REDOUTE *** (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai,asta ziceam si eu,te-a bagat in seama,te-a intrebat ceva,pe mine nimic!Deci,se poate emite un fel de cec cu care se poate plati on-line?Si noua de ce nu ne spune,ca cu cecurile astea pierdem o gramada de bani?Iar ma enervez!
Poti,te rog, sa te uiti pe mail,la denumirea exacta a voucherului,sa-i cer si eu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

M-ar interesa fusta asta :
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4554744&SizeCode=00002&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

A mai luat-o cineva? Vad ca marimile sunt 1,2 si 3. Stiti sa-mi spuneti cam care ar fi corespondenta? Ma gandeam ca la 40-42 cat imi comand de obicei la fuste ar corespunde un 2. Ma ajutati va rog? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Pai,asta ziceam si eu,te-a bagat in seama,te-a intrebat ceva,pe mine nimic!Deci,se poate emite un fel de cec cu care se poate plati on-line?Si noua de ce nu ne spune,ca cu cecurile astea pierdem o gramada de bani?Iar ma enervez!
Poti,te rog, sa te uiti pe mail,la denumirea exacta a voucherului,sa-i cer si eu ?

Uite asta era mailul:
Hi,

When we prepare your parcel n° 009 6692030 we shipped on January 10th, we could not join the boots 514 1850 size 35 which are sold out. We owe you 12,92 EUR. What about a voucher you could use it online ?

Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna fetele!
Nu, pilota cu vacute n-a ajuns, nici nu cred ca mai vine, o anunt pe site dupa ce vin coletele de pe 8 si 9, ca sa nu-mi blocheze contul ca am folosit cod nemeritat

ieri am primit un aviz dar nu am ajuns sa-l ridic fug acum. va las si revin dupa amiaza cu linkuri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4554744&SizeCode=00002&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

A mai luat-o cineva? Vad ca marimile sunt 1,2 si 3. Stiti sa-mi spuneti cam care ar fi corespondenta? Ma gandeam ca la 40-42 cat imi comand de obicei la fuste ar corespunde un 2. Ma ajutati va rog? Multumesc.

chiara din cate stiu eu nu exista marimea 40-42 ci doar 38/40 si 42/44 dar poate nu stiu eu bine...marimile sunt asa 1=34/36, 2=38/40, 3=42/44 deci vezi unde te incadrezi mai bine

lorenza ce sa zic...chiar ca-s nesimtiti ca nu te-au intrebat daca preferi cecul sau alt produs si apoi si mai nesimtiti ca nu ti-au inapoiat si banii pentru transportul produsului respectiv...ar trebui sa te iei cu ei acum cum am procedat eu cu tricoul reebok la care pana la urma am avut castig de cauza deci atunci atat eram de nervoasa incat am zis ca nu renunt la cei 15 euro cat dadusem pe tricou nici moarta si cand a vazut cristine ca nu ma las purtata cu zaharelul mi-a trimis tricoul si gata!

in legatura cu discutiile care s-au ivit...ce sa zic ...eu ma bucur ca sunt fete care intra aici si zic ca le-a folosit ghidul nostru ceea ce inseamna ca n-am muncit degeaba si ca exista si persoane care citesc totusi ghidul iar restul...cum bine zicea cineva mai inainte...AUGURI!!!

deci lasati si eventual imbunatatiti ghidul cand este nevoie si cand are cineva timp pentru ca sigur cine are nevoie de informatii le gaseste acolo.

am fost la posta n-am nici azi coletoare cand or sa inceapa sa vina astea de pe 9??

inex comanda ta din ce data e??

pilota cu vacute a luat-o felicia dar inca nu i-a ajuns si eu astept sa vad ce zice de ea ca s-o iau...sau nu...dimensiunile le poti vedea cand bagi produsul in cos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Era din 9 ianuarie si cea primita vineri la fel.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Inex,mersi mult!
Nuschu,nu-i las!Oricum ,bine ca stiu ca nu numai cecurile sunt singura alternativa.
Va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pilota e 220*240. Imensa

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

si eu am luat o haina care avea marimile acestea (1,2,3), am intrebat pe sit si mi-au spus ca marimile sunt acelea care le-a spus si Nusulica

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri !!!

Wow,dar e super daca-i asa mare 2 x 2, cred ca o comand si eu

Mergi la inceput