Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, o frumusete de fata ai!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by Sabina

a plecat doamna doctor.
Rezumat:
Sofia are viroza si atat, tuseste rar, si exclusiv din cauza de muci in gat.Mergem cu tratament bland, antitermic , sterimar, suflat nasucul, multe lichide...cam ca la oameni mari.

Pt ca are pielea f f uscata, ne-a zis sa o dam cu ulei de masline cu vitamina A! tratamentul panaceu universal observ

Gheorghe e tanculetzul nostru, nici nu l-a cantarit macar
a plans 3 secunde la intepatura si gata. Nu e rahitic. Ar putea sa-i dea fier, dar ne cheama peste 2, 3 saptamani sa-i faca o hemograma.Zice ca se cam termina rezervele de fier la varsta asta, si ca el a crescut f f f mult. Despre diversoifoicare nici nu se gandeste mai devreme de 6 luni. Zice ca imi da voie sa incep cu ce vreau, dar ca fructele au mai multe vitamine. Insa avand in vedere ca la 6 luni se diversifica rapid, e ok si cu legume.

In legatura locul vaccinului, m-am mai uitat odata: nu il face chiar in fundulet, ci mai sus, spre spate. Cred ca eu ca e ok acolo, ce zici Magda?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, si eu cred ca e ok, ca daca e in partea superioara a fesei acolo stratul de grasime e mai subtire si o mina experimentata ajunge exact unde trebuie.

Cecilia, eu nu-ti recomand oftalmolog, dar iti zic asa: si fata mea are problema asta, de pe la 2 luni si jumatate, si am primit sfaturi contradictorii. O colega a mea, scolita dupa americani m-a zis sa las fata in pace, ca se rezolva spontan pina spre un an, si sa o curat zilnic cu ser fizilogic si masaj la unghiul intern al ochiului, linga radacina nasului, ca sa scot secretia care stagneaza in canal.Asa am facut si a fost bine.A mai facut secretii galbene dar au trecut la curatare cu ser, nu i-am mai pus nici antibiotic, ca am citit ca foarte rara aceste secretii inseamna infectie, mai ales daca albul ochiului e curat, nu e rosu si nici pleoapa nu e rosie.
Alta colega zicea sa merg neaparat sa ii bage un fel de " sirmulita" pe canalul lacrimal , sa-l desfunde, dar neaparat zicea ea....Eu n-am fost de acord, astept rezolvarea spontana.

M-a ami incurajat ce mi-a spus o alta colega si mamica: si fata ei a avut asa si pe la 8 luni s-a rezolvat cu masaj si curatre zilnic cu ser. si ei i s-a spus de desfundare dar a refuzat.

Emma (aeperju) cred ac afcut deja 2 interventii din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu mai pot sa stau, printzesa vrea sa ne plimbam un pic ( prin casa ) si a si varsat, trebuie s-o schimb. Revin mai tarziu. Intre timp ma gandesc cum sa contracaram concurenta, ca am vazut-o pe Alessia si e intr-adevar frumoasa si ochioasa . Si bag de seama ca are deja si zestre, i-a luat tati magarus

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Magdaz, daca te rog frumos, frumos, nu imi faci rost de retetele de indiene cu frisca si amandine (prajitura) de la soacra ta? Please!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Yaia, s-a notat, dar abia peste 2 saptamini ma duc la tara.
Indiene si amandine.

Mergi la inceput

Tomasa si Piciulika , ne e tare dor de voi !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Luy, cum a fost la botez? Multumita? Poze, ceva?

Promit ca revin cu povestea botezului, acu' plimb printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara
gabriela frumoasa fata ,frumoasa mamica
andries esti de coma ,mi-ai dat o idee ,cred ca ma pun si eu cu bataia pe al meu sot ,poate isi ea si el un concediu
teodora cum te simti azi?
roxana cum a fost la examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, sunteti f f frumoase!
Emma, Andrei e atat de dulce! seamna cu ttai mi se pare mie! si ce rucsac smecher aveti, de unde e?

ca electrocasnice eu am doar oala sub presiune si mixerul vertical, plus storcatorul vechi mulinex(vechi de 5 ani adica)
am vazut un aparat de fiert la aburi...ce parere aveti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by magdaz

A mai facut secretii galbene dar au trecut la curatare cu ser, nu i-am mai pus nici antibiotic, ca am citit ca foarte rara aceste secretii inseamna infectie, mai ales daca albul ochiului e curat, nu e rosu si nici pleoapa nu e rosie.

In afara de secretiile galbene nici a mea nu mai avea nimic.. adica albul ochiului era curat, ploapa nu rosie... si totusi, la analiza secretiei a iesit ca avea infectie... care bineinteles ca nu a trecut decat cu antibioticul corespunzator.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, si u vreau sa cumpar un aparat cu aburi/steamer, am vazut o varianta la Tefal care ar pastra mai multe vitamine. As pregati si pentru fetita si pentru noi mancarea cu el. Teodora parca zicea ca a achizitionat de curand un steamer si era foarte multumita.
Teodora, ce model ai cumparat?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput